EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει!![]()
Σε ευχαριστώ Αναστασια μου!!!!!
Πάντα ενθουσιώδεις οι τοποθετήσεις σου και τα σχόλια σου!!!!
Να σαι καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

παθανε ολοι πλακα μαζι του!! κι αυτος αταραχος να τραβαει το λουρακι του σαν καλο σκυλακι

τσιμπησαμε και λαο απο το συνεργειο για την εκθεση....

και το πουδρενιο μου ομως ηταν καλο...μια μπουκια γατουλα...κι ο Τροι να θελει να της μυρισει το πιπι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο Τρου ήταν χολιγουντιανή υπερπαραγωγή μου θύμισε τους αίλουρους που βάζουν να ξαπλώνουν στα πόδια από τις Κλεοπάτρες![]()

γεια σου Νεκταρια - Κλεοπατρα...

το λουκουλειο γευμα μετα και τα οργια δεν τα πηρε ο φακος...ωχ...τωρα το γυρισα στο Ρωμαικο

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Αδελφοί Λεοντάρια σας εύχομαι καλή επιτυχία στην έκθεση.
Εγώ θα βρίσκομαι στην εξέδρα για να γιουχάρω αυτούς που θα προσπαθήσουν να σας ρίξουν.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ποιους θα φερεις Νεκταρινι;
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πανω ειναι ετοιμο?![]()
Θα φέρουμε πυρσούς, βεγγαλικά, τοξοβόλους και δισκοβόλους.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Troy, Valentino,Mia,Elektra,Ice,Crema,Venus,Maya,Lackyboy,kai Domino απο Θεσ/νικηΤο κυμα παντως ειναι ετοιμο.
Ποιους θα φερεις Νεκταρινι;

moukelis
Επιφανές μέλος

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
![]()
Αδελφοί Λεοντάρια σας εύχομαι καλή επιτυχία στην έκθεση.
Εγώ θα βρίσκομαι στην εξέδρα για να γιουχάρω αυτούς που θα προσπαθήσουν να σας ρίξουν.![]()
ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?????

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξει μωρε...κανενα δλδTroy, Valentino,Mia,Elektra,Ice,Crema,Venus,Maya,Lackyboy,kai Domino απο Θεσ/νικη![]()

καλη επιτυχια και στα κουνακια!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Επισης ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Ο Θεσσαλονικιός κουνάκος χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο ή απλά στον φέρνουμε όπως είναι αύριο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Συγχαρητηρια κουν που δεν αφησατε βραβειο για βραβειο!Μπραβο Νεκταρια!
Συγχαρητήρια στη Νεκταρια, αλλά έμαθα πως και κάποιος άλλος σάρωσε!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν εχει σημασια,ετσι κι αλλιως οταν βγαζαμε φωτογραφιες ολοι ελεγαν κοιτα ενα ωραιο κουν!

mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Έπαθα σοκ από το γιγάντιο κουν της φωτογραφίας (δεν είναι της Νεκταρίας νομίζω), που είναι η μεγαλύτερη γάτα που έχω δει ποτέ μου!!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Συγχαρητήρια σε όλα τα μαιην κουνάκια που σάρωσαν τα βραβεία![]()
Συγχαρητηρια κουν που δεν αφησατε βραβειο για βραβειο!Μπραβο Νεκταρια!
EυχαριστωωωωωωωΣυγχαρητήρια στη Νεκταρια, αλλά έμαθα πως και κάποιος άλλος σάρωσε!!!!![]()

Της Νεκταριας ειναι αυτος ο γαταροςΕπιτέλους γνώρισα την Νεκταρία και είδα από κοντά τα κουνάκια της!
Σε περιμενω να πιουμε καφεδακι,και να δεις απο ποιο κοντα ολα τα κουνακια
Έπαθα σοκ από το γιγάντιο κουν της φωτογραφίας (δεν είναι της Νεκταρίας νομίζω), που είναι η μεγαλύτερη γάτα που έχω δει ποτέ μου!!!
![]()
Μιχαλακι
Ειναι ο Sebastian!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool