Νεκταρια
Διάσημο μέλος
κανονησε να ξεγενναμε μαζι αυτη τη φοραΑντε επιτέλους!!!Σαν πολύ τον ταλαιπώρησε τον γαμβρό η κυρά Ice!!!!
Να μας ζήσουν τα παιδιά και καλούς κουνοαπογόνους!!!!
(Αχ τι μωρά θα βγάλουν....!!)![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη Justy που να την προλάβαινα γμτ???Αυτή τα εκτοξεύει τα μωρά!!!!κανονησε να ξεγενναμε μαζι αυτη τη φορα![]()

Μακάρι να είμαι εκεί όταν γεννάει η Ice!!

Και άμα βγει κανένα σαν κι αυτή θα το κλείσω απο εκείνη τη στιγμή!!!!
(σκέφτομαι κάποια στιγμή και για τρίτο όταν θα στρώσουν τα πράγματα αλλά ακόμα δεν ξέρω τί ράτσα θέλω γμτ...αλλά αν είχα μια σαν την Ice ή την Crema θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ
Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy
μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια
Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση
Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη.
Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια
Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου![]()

ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? 
Αντε με το καλο!!
να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver.Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο.
Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω.ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα?
Αντε με το καλο!!
να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα?![]()
Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνιαΟταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver.
Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο?![]()

για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο?litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω.
Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας![]()
Ξεχνα το

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει.

Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω?Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα!
Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει.
Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αη μαρη!!ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου!
Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο.
Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε?

το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγω το κανω
εσυ το κανεις
αυτος/η το κανει
Εμεις το κανουμε
Εσεις το κανατε

Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος.Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει?Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους.![]()

Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη?Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο;να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει?
Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!!

Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο.ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool