Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #821 20-11-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!! Συγχαρητήρια για τα βραβεία των γατουνίων σου στη Σόφια. Να σου ζήσουν οι αγγελικοί γίγαντες! Click για ανάπτυξη... Αναστασακο μου ευχαριστω πολυ.Θα ηταν απιθανο να μη φερναμε,με τοσες ευχες που πηραμε.Φιλακια πολλα στα γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #822 21-11-08 11:44 Στελλα, καλημερα! Θες να βαλεις τις φωτογραφιες της Cammy και εδω? Πιστευω θα ειναι καλο να εχουμε αμεση προσβαση και να μην ψαχνουμε σε ολο το mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ESTELLE έγραψε: #823 22-11-08 16:42 Παύλο μου καλως τον δέχτηκες τον μεινκουνάκο σου!Μόλις ηρεμήσει θέλουμε επειγόντως φωτογραφίες απο το μωράκι σου! Και κάτι άσχετο!Ποιός μπορεί να μου πει πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες μονιμες κάτω απο τα μηνήματα που στέλνω;Και το μέτρο για την ηλικία πως μπαίνει;Το βρήκα το site αλλά δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βάλω να φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #824 22-11-08 16:45 Παυλο πηρες τελικα τον γατουλη σου;Καλως τον δεχτηκες! Στελλα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες και μετρητη μεσω της επιλογης "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Νεκταρια έγραψε: #825 22-11-08 17:21 Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #826 22-11-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Click για ανάπτυξη... μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςπαίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής... περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο EL GATO έγραψε: #827 22-11-08 21:02 Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα MPS1.jpg 251,9 KB · Εμφανίσεις: 39 MPS.jpg 249,7 KB · Εμφανίσεις: 39 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!! Συγχαρητήρια για τα βραβεία των γατουνίων σου στη Σόφια. Να σου ζήσουν οι αγγελικοί γίγαντες! Click για ανάπτυξη... Αναστασακο μου ευχαριστω πολυ.Θα ηταν απιθανο να μη φερναμε,με τοσες ευχες που πηραμε.Φιλακια πολλα στα γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #822 21-11-08 11:44 Στελλα, καλημερα! Θες να βαλεις τις φωτογραφιες της Cammy και εδω? Πιστευω θα ειναι καλο να εχουμε αμεση προσβαση και να μην ψαχνουμε σε ολο το mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ESTELLE έγραψε: #823 22-11-08 16:42 Παύλο μου καλως τον δέχτηκες τον μεινκουνάκο σου!Μόλις ηρεμήσει θέλουμε επειγόντως φωτογραφίες απο το μωράκι σου! Και κάτι άσχετο!Ποιός μπορεί να μου πει πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες μονιμες κάτω απο τα μηνήματα που στέλνω;Και το μέτρο για την ηλικία πως μπαίνει;Το βρήκα το site αλλά δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βάλω να φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #824 22-11-08 16:45 Παυλο πηρες τελικα τον γατουλη σου;Καλως τον δεχτηκες! Στελλα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες και μετρητη μεσω της επιλογης "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Νεκταρια έγραψε: #825 22-11-08 17:21 Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #826 22-11-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Click για ανάπτυξη... μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςπαίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής... περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο EL GATO έγραψε: #827 22-11-08 21:02 Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα MPS1.jpg 251,9 KB · Εμφανίσεις: 39 MPS.jpg 249,7 KB · Εμφανίσεις: 39 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλα, καλημερα! Θες να βαλεις τις φωτογραφιες της Cammy και εδω? Πιστευω θα ειναι καλο να εχουμε αμεση προσβαση και να μην ψαχνουμε σε ολο το mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ESTELLE έγραψε: #823 22-11-08 16:42 Παύλο μου καλως τον δέχτηκες τον μεινκουνάκο σου!Μόλις ηρεμήσει θέλουμε επειγόντως φωτογραφίες απο το μωράκι σου! Και κάτι άσχετο!Ποιός μπορεί να μου πει πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες μονιμες κάτω απο τα μηνήματα που στέλνω;Και το μέτρο για την ηλικία πως μπαίνει;Το βρήκα το site αλλά δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βάλω να φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #824 22-11-08 16:45 Παυλο πηρες τελικα τον γατουλη σου;Καλως τον δεχτηκες! Στελλα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες και μετρητη μεσω της επιλογης "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Νεκταρια έγραψε: #825 22-11-08 17:21 Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #826 22-11-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Click για ανάπτυξη... μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςπαίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής... περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο EL GATO έγραψε: #827 22-11-08 21:02 Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα MPS1.jpg 251,9 KB · Εμφανίσεις: 39 MPS.jpg 249,7 KB · Εμφανίσεις: 39 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παύλο μου καλως τον δέχτηκες τον μεινκουνάκο σου!Μόλις ηρεμήσει θέλουμε επειγόντως φωτογραφίες απο το μωράκι σου! Και κάτι άσχετο!Ποιός μπορεί να μου πει πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες μονιμες κάτω απο τα μηνήματα που στέλνω;Και το μέτρο για την ηλικία πως μπαίνει;Το βρήκα το site αλλά δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βάλω να φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #824 22-11-08 16:45 Παυλο πηρες τελικα τον γατουλη σου;Καλως τον δεχτηκες! Στελλα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες και μετρητη μεσω της επιλογης "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Νεκταρια έγραψε: #825 22-11-08 17:21 Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #826 22-11-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Click για ανάπτυξη... μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςπαίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής... περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο EL GATO έγραψε: #827 22-11-08 21:02 Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα MPS1.jpg 251,9 KB · Εμφανίσεις: 39 MPS.jpg 249,7 KB · Εμφανίσεις: 39 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παυλο πηρες τελικα τον γατουλη σου;Καλως τον δεχτηκες! Στελλα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες και μετρητη μεσω της επιλογης "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 17:21 Η Νεκταρια έγραψε: #825 22-11-08 17:21 Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #826 22-11-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Click για ανάπτυξη... μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςπαίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής... περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο EL GATO έγραψε: #827 22-11-08 21:02 Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα MPS1.jpg 251,9 KB · Εμφανίσεις: 39 MPS.jpg 249,7 KB · Εμφανίσεις: 39 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #826 22-11-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Click για ανάπτυξη... μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςπαίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής... περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο EL GATO έγραψε: #827 22-11-08 21:02 Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα MPS1.jpg 251,9 KB · Εμφανίσεις: 39 MPS.jpg 249,7 KB · Εμφανίσεις: 39 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι? Η μαμα ειναι στεναχωρημενη Click για ανάπτυξη... μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςπαίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής... περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο EL GATO έγραψε: #827 22-11-08 21:02 Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα MPS1.jpg 251,9 KB · Εμφανίσεις: 39 MPS.jpg 249,7 KB · Εμφανίσεις: 39 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο EL GATO έγραψε: #828 22-11-08 21:14 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Νεκταρια έγραψε: #829 22-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 22-11-08 21:40 Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #831 22-11-08 23:04 Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #832 22-11-08 23:06 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #833 22-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή????? Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ... Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #834 22-11-08 23:22 Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #835 22-11-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο; Click για ανάπτυξη... ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου... Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #836 22-11-08 23:35 Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #837 22-11-08 23:51 Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #838 22-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #839 22-11-08 23:53 Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!! Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #840 22-11-08 23:54 Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.