Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αναστασακο μου ευχαριστω πολυ.Θα ηταν απιθανο να μη φερναμε,με τοσες ευχες που πηραμε.Φιλακια πολλα στα γατονιαΝεκταρία!!!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία των γατουνίων σου στη Σόφια.
Να σου ζήσουν οι αγγελικοί γίγαντες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Θες να βαλεις τις φωτογραφιες της Cammy και εδω? Πιστευω θα ειναι καλο να εχουμε αμεση προσβαση και να μην ψαχνουμε σε ολο το mycat.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις ηρεμήσει θέλουμε επειγόντως φωτογραφίες απο το μωράκι σου!
Και κάτι άσχετο!Ποιός μπορεί να μου πει πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες μονιμες κάτω απο τα μηνήματα που στέλνω;Και το μέτρο για την ηλικία πως μπαίνει;Το βρήκα το site αλλά δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βάλω να φαίνεται...

moukelis
Επιφανές μέλος
Στελλα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες και μετρητη μεσω της επιλογης "επεξεργασια υπογραφης".
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
παιζει,τρωει,τι?Η μαμα ειναι στεναχωρημενη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια χαρά είναι ο κουτσουνάκοςΕκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωραπαιζει,τρωει,τι?
Η μαμα ειναι στεναχωρημενη![]()
παίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής...περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ!
Ιδου οι πρωτες φωτο....
Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να τον χαίρεσαι!!!!!!!

Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!!

Να'ναι πάντα γερός

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!
Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή?????Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο;![]()

Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ...
Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!
Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτεΝα ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο;![]()

Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου...Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!
Εννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή;
Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ!
Ιδου οι πρωτες φωτο....
ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!!

Να σου ζήσει!
moukelis
Επιφανές μέλος
Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool