Τα Μaine Coon-άκια!!

Νεκταρία!!!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία των γατουνίων σου στη Σόφια.
Να σου ζήσουν οι αγγελικοί γίγαντες!
Αναστασακο μου ευχαριστω πολυ.Θα ηταν απιθανο να μη φερναμε,με τοσες ευχες που πηραμε.Φιλακια πολλα στα γατονια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλα, καλημερα!

Θες να βαλεις τις φωτογραφιες της Cammy και εδω? Πιστευω θα ειναι καλο να εχουμε αμεση προσβαση και να μην ψαχνουμε σε ολο το mycat. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παύλο μου καλως τον δέχτηκες τον μεινκουνάκο σου!:up:Μόλις ηρεμήσει θέλουμε επειγόντως φωτογραφίες απο το μωράκι σου!:D
Και κάτι άσχετο!Ποιός μπορεί να μου πει πώς μπορώ να βάλω φωτογραφίες μονιμες κάτω απο τα μηνήματα που στέλνω;Και το μέτρο για την ηλικία πως μπαίνει;Το βρήκα το site αλλά δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βάλω να φαίνεται...:|

Παυλο πηρες τελικα τον γατουλη σου;Καλως τον δεχτηκες!
Στελλα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες και μετρητη μεσω της επιλογης "επεξεργασια υπογραφης".

Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωρα:hmm:παιζει,τρωει,τι?
Η μαμα ειναι στεναχωρημενη:(

Εκτος του οτι βγηκε απο το κρεββατι σου,τι αλλο γινεται τωρα:hmm:παιζει,τρωει,τι?
Η μαμα ειναι στεναχωρημενη:(
μια χαρά είναι ο κουτσουνάκος;)παίζει αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να φάει...λόγω προσαρμογής...
περιμένουμε το μπαμπά για αναλυτικά νέα και φωτο!!:up:

Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ!

Ιδου οι πρωτες φωτο....

Συνημμένα

• MPS1.jpg
    MPS1.jpg
    251,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • MPS.jpg
    MPS.jpg
    249,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες!

Ιδου οι πρωτες φωτο....

Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος :up::up::up:

Να σου ζήσει Παυλο!!!
Να τον χαίρεσαι!!!!!!!:)
Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!!:inlove::inlove::inlove:
Να'ναι πάντα γερός:up::up:

Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!:PΝα δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!:DΛες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!!

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο;:lol::lol:

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το μικρό με του που πίνει νερό βουτάει και τα χέρια της μέσα και μετά έρχεται και τα σκουπίζει πάνω μου!!Το κάνουν και άλλες γατούλες ή είναι βίτσιο της δικιάς μου μόνο;:lol::lol:
Στέλλα????Τι τρέλα φωτο είναι αυτή?????:blink::up:
Καλά ξεπέρασες κάθε φωτογράφο, σκηνογράφο κλπ...
Μπράβο ΤΕΛΕΙΑ!!!!! :up::up::up:

:lol::lol::lol:Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!:PΕννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή;

ειναι βίτσιο...της αρέσουν τα νερά και τα πλατσα πλούτσα...δεν μου έχει τύχει....αλλά σε πολλές γάτες αρέσουν τα πλατσουρίσματα!!Μάλλον της δικιάς σου θα της αρέσει και το μπάνιο τοτε;)
:lol::lol::lol:Eίδες Γιούλη μου τί τέλεια φωτό;Η μεγάλη μου η κόρη την έβαλε εκεί και με φώναξε να τη δω!!Επαθα πλάκα!:PΕννοείται η φωτ.μηχανή ήταν ανα χείρας και ιδού το αποτέλεσμα!!!Δε μου λες,ξέρεις πως μπορώ να βάλω και δεύτερη φωτό δίπλα απο αυτή;
Αν ειναι ξεχωριστή σαν αρχείο δεν γίνεται...πρέπει να είναι δυο φωτο με προγραμμα κολλημένες σε ένα αρχειο...κι εγώ δεν το έκανα μονη μου...
Παντως η γνώμη μου ειναι να αφήσεις αυτήν μόνη της....είναι καταπληκτική:up:

Ναι,μπορεί να της αρέσει και το μπανάκι!:happy:Τις δικές σου τις φωτό τις βλέπω που είναι σαν μία αλλά η Δώρα (Moukelis) έχει μία πάνω και μία κάτω ξεχωριστές!Θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω πως το έκανε!Δεν θέλω με τίποτα να βγάλω αυτή που κοιμάται απλά δίπλα να προσθέσω και κάποια άλλη...

Τελικά και της Δώρας κολλημένες είναι ,απλά κάθετα...Θα το βρω μωρέ,που θα πάει!

Ιδου οι πρωτες φωτο....

ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!!:up::up::up: Να σου ζήσει!:)

Στέλλα είναι τρέλα η φωτό της μικρης!!!
Οι δικες μου φωτο μπηκαν στην υπογραφη μεσω του εικονιδιου "εισαγωγη εικονας",μονο που θα πρεπει να τις μικρυνεις πολυ για να ειναι στα επιτρεπτα ορια της υπογραφης.Πρεπει να τις ανεβασεις καπου,να πατησεις το εικονιδιο,και να επικολλησεις τον κωδικο.

Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back