Τα Μaine Coon-άκια!!

Σε ευχαριστώ πολύ Δώρα!Καλά,σιγά μην βγάλω άκρη για να τις κάνω έτσι τις φωτό!:PΤο μέτρο πως θα βάλω δεν ξέρω.Ελπίζω να είναι πιο εύκολο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι δυσκολο...Και με το μετρο αντιγραφη-επικολληση του κωδικου θα κανεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω..Απο που θα την κάνω την αντιγραφή - επικόλληση;Eίμαστε λίγο off topic αλλά τί να κάνω!!:P

Να σου ζήσει Παυλο!!!
Να τον χαίρεσαι!!!!!!!:)
Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!!:inlove::inlove::inlove:
Να'ναι πάντα γερός:up::up:

Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!:PΝα δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!:DΛες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!!

ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!!:up::up::up: Να σου ζήσει!:)

Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει!

Παιδια, σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχει αναθαρρησει ο μικρος και γυρνα και τρεχει σε ολο το σπιτι. Στην αρχη ηταν μαγκωμενος, αλλα εγκλιματιστηκε.

Θα δημιουργησεις το χαρακα που θελεις,και οταν τελειωσεις θα σου βγαλει απο κατω εναν κωδικο.Θα τον κανεις αντιγραφη και θα τον επικολλησεις το παραθυρο που θα σου βγαλει στην "επεξεργασια υπογραφης".

Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!!:up::up:
Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα!
Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου....:lol:

Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!:up:Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!!:D
Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς.:):D
Αναστασία.:D

Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ!

Ιδου οι πρωτες φωτο....
ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!!:D Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές!:):)

Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!:PΝα δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!:DΛες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!!
Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού????:up:

Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη:up:
(Γεια σου Αναστασία):D

Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα.

Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!:up:Ψωνάρα απο μικρή!!:lol::lol:
Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι!:)

Καλημέρα!
καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! :up:
Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα...
Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! :cool:

που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό?:hmm:

Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..:DΑντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου!:P

που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό?:hmm:
www.nektarcats.com ;)
Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..:DΑντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου!:P
Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! :up::P

Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ :up: Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος;

εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό..;)
Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε?

γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω...;)

Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ!

Ιδου οι πρωτες φωτο....

τωρα το ειδα!!κουκλος...:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back