ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μέτρο πως θα βάλω δεν ξέρω.Ελπίζω να είναι πιο εύκολο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Να σου ζήσει Παυλο!!!
Να τον χαίρεσαι!!!!!!!
Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!!
Να'ναι πάντα γερός![]()
Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!
Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!!
ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!!Να σου ζήσει!
![]()
Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει!
Παιδια, σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχει αναθαρρησει ο μικρος και γυρνα και τρεχει σε ολο το σπιτι. Στην αρχη ηταν μαγκωμενος, αλλα εγκλιματιστηκε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα!
Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου....

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος![]()
Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε?

Ευχαριστω!
staman2
Περιβόητο μέλος
Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς.Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!!
![]()

Αναστασία.

ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!!Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ!
Ιδου οι πρωτες φωτο....
Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές!

Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού????Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!
Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

(Γεια σου Αναστασία)

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψωνάρα απο μικρή!!

Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί!

Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα...
Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
www.nektarcats.comπου είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό?![]()
Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!!Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου!
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό..

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε?εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό..![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ!
Ιδου οι πρωτες φωτο....
τωρα το ειδα!!κουκλος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool