ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #841 22-11-08 23:58 Σε ευχαριστώ πολύ Δώρα!Καλά,σιγά μην βγάλω άκρη για να τις κάνω έτσι τις φωτό!Το μέτρο πως θα βάλω δεν ξέρω.Ελπίζω να είναι πιο εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #842 23-11-08 00:00 Δεν ειναι δυσκολο...Και με το μετρο αντιγραφη-επικολληση του κωδικου θα κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η ESTELLE έγραψε: #843 23-11-08 00:10 Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω..Απο που θα την κάνω την αντιγραφή - επικόλληση;Eίμαστε λίγο off topic αλλά τί να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Ο EL GATO έγραψε: #844 23-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχει αναθαρρησει ο μικρος και γυρνα και τρεχει σε ολο το σπιτι. Στην αρχη ηταν μαγκωμενος, αλλα εγκλιματιστηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η moukelis έγραψε: #845 23-11-08 00:13 Θα δημιουργησεις το χαρακα που θελεις,και οταν τελειωσεις θα σου βγαλει απο κατω εναν κωδικο.Θα τον κανεις αντιγραφη και θα τον επικολλησεις το παραθυρο που θα σου βγαλει στην "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #846 23-11-08 00:17 Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!! Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα! Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Ο EL GATO έγραψε: #847 23-11-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστώ πολύ Δώρα!Καλά,σιγά μην βγάλω άκρη για να τις κάνω έτσι τις φωτό!Το μέτρο πως θα βάλω δεν ξέρω.Ελπίζω να είναι πιο εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #842 23-11-08 00:00 Δεν ειναι δυσκολο...Και με το μετρο αντιγραφη-επικολληση του κωδικου θα κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η ESTELLE έγραψε: #843 23-11-08 00:10 Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω..Απο που θα την κάνω την αντιγραφή - επικόλληση;Eίμαστε λίγο off topic αλλά τί να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Ο EL GATO έγραψε: #844 23-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχει αναθαρρησει ο μικρος και γυρνα και τρεχει σε ολο το σπιτι. Στην αρχη ηταν μαγκωμενος, αλλα εγκλιματιστηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η moukelis έγραψε: #845 23-11-08 00:13 Θα δημιουργησεις το χαρακα που θελεις,και οταν τελειωσεις θα σου βγαλει απο κατω εναν κωδικο.Θα τον κανεις αντιγραφη και θα τον επικολλησεις το παραθυρο που θα σου βγαλει στην "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #846 23-11-08 00:17 Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!! Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα! Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Ο EL GATO έγραψε: #847 23-11-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι δυσκολο...Και με το μετρο αντιγραφη-επικολληση του κωδικου θα κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η ESTELLE έγραψε: #843 23-11-08 00:10 Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω..Απο που θα την κάνω την αντιγραφή - επικόλληση;Eίμαστε λίγο off topic αλλά τί να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Ο EL GATO έγραψε: #844 23-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχει αναθαρρησει ο μικρος και γυρνα και τρεχει σε ολο το σπιτι. Στην αρχη ηταν μαγκωμενος, αλλα εγκλιματιστηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η moukelis έγραψε: #845 23-11-08 00:13 Θα δημιουργησεις το χαρακα που θελεις,και οταν τελειωσεις θα σου βγαλει απο κατω εναν κωδικο.Θα τον κανεις αντιγραφη και θα τον επικολλησεις το παραθυρο που θα σου βγαλει στην "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #846 23-11-08 00:17 Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!! Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα! Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Ο EL GATO έγραψε: #847 23-11-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω..Απο που θα την κάνω την αντιγραφή - επικόλληση;Eίμαστε λίγο off topic αλλά τί να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Ο EL GATO έγραψε: #844 23-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχει αναθαρρησει ο μικρος και γυρνα και τρεχει σε ολο το σπιτι. Στην αρχη ηταν μαγκωμενος, αλλα εγκλιματιστηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η moukelis έγραψε: #845 23-11-08 00:13 Θα δημιουργησεις το χαρακα που θελεις,και οταν τελειωσεις θα σου βγαλει απο κατω εναν κωδικο.Θα τον κανεις αντιγραφη και θα τον επικολλησεις το παραθυρο που θα σου βγαλει στην "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #846 23-11-08 00:17 Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!! Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα! Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Ο EL GATO έγραψε: #847 23-11-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσει Παυλο!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!! Ειναι ένας μικρός Γαλάζιος Θεος!! Να'ναι πάντα γερός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ!!!!!! Να σου ζήσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κούκλος ο Μούψης...Να σου ζησει! Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχει αναθαρρησει ο μικρος και γυρνα και τρεχει σε ολο το σπιτι. Στην αρχη ηταν μαγκωμενος, αλλα εγκλιματιστηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η moukelis έγραψε: #845 23-11-08 00:13 Θα δημιουργησεις το χαρακα που θελεις,και οταν τελειωσεις θα σου βγαλει απο κατω εναν κωδικο.Θα τον κανεις αντιγραφη και θα τον επικολλησεις το παραθυρο που θα σου βγαλει στην "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #846 23-11-08 00:17 Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!! Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα! Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Ο EL GATO έγραψε: #847 23-11-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα δημιουργησεις το χαρακα που θελεις,και οταν τελειωσεις θα σου βγαλει απο κατω εναν κωδικο.Θα τον κανεις αντιγραφη και θα τον επικολλησεις το παραθυρο που θα σου βγαλει στην "επεξεργασια υπογραφης". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #846 23-11-08 00:17 Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!! Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα! Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Ο EL GATO έγραψε: #847 23-11-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρομαι πολύ Παύλο που ξεθάρρεψε ο μικρός!! Η δικιά μου τώρα αφού ξεσκίστηκε να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί χώθηκε πίσω απο τον εκτυπωτή και κοιμάται!!Σε λίγο θα την πάρω αγκαλίτσα να χωθούμε στο πάπλωμα! Δώρα θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..Αν δεν τα καταφέρω τί να πω!Οσο περνάν τα χρόνια το μυαλό του ανθρώπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Ο EL GATO έγραψε: #847 23-11-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουλουκος Click για ανάπτυξη... Εμ, ποιος τον μεγαλωσε, ε? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #848 23-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι μια θεά η ζουζουνα σου Στέλλα. Να τη χαίρεσαι ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ!!! Τότε θα δεις ένα άλλοοοο γατί!! Θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη θα με θυμηθείς. Αναστασία. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! Πήρες τον ΜΟΥΨΗ!!!! Τελειος γάτος και τελειο ονομα!!!! Να σου ζήσει και περιμένουμε φωτο!!! Αυτές που έχεις βάλει είναι καταπληκτικές! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tί όμορφο αγόρι που είναι Παύλο μου!!Να δεις πως σε λίγες μέρες με αυτά που θα σου κάνει θα τρελαθείς!Εμένα η δικιά μου τα έκανε απο τις πρώτες ώρες που την πήραμε!Τρελή παιδί μου!!Λες και έδινε παράσταση για να την θαυμάσουμε η κυρία!! Click για ανάπτυξη... Ναι τελικά είναι πολυ ντίβα κ ποζάρει η κυρία σου!!! Τέλεια και ναζού???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η elvenstar: #849 23-11-08 13:29 Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη (Γεια σου Αναστασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Νεκταρια έγραψε: #850 23-11-08 16:30 Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παυλο καλησπερα δεν εχω πολλη ωρα που γυρισα και θελω να μαθω τα νεα του Μουψη.Ελπιζω μετα τα πρωινα να υπαρχουν καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η ESTELLE έγραψε: #851 23-11-08 23:08 Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!! Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 24-11-08 09:14 Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! καλά αυτο που με τρελαινει ειναι που το κρεβάτι της μικρής έχει το ιδιο χρώμα με τη γούνα της! Πορτοκαλί! Στέλλα θα πάρεις απ'αυτη τη γέννα αγοράκι?? Αυτα τα black tabby ειναι πανέμορφα... Ειμαι και η νονά του Duran και της Desdemona! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #853 24-11-08 09:16 που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ESTELLE έγραψε: #854 24-11-08 12:17 Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #855 24-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που είναι το καινούριο μωρο?καμια φωτό? Click για ανάπτυξη... www.nektarcats.com Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα..Ναι λέω να πάρω αγοράκι ή απο αυτήν τη γέννα ή απο την επόμενη..Αντε,αν πάρω απο αυτή τη γέννα θα εχω και το βαφτηστήρι σου! Click για ανάπτυξη... Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #856 24-11-08 12:39 Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύ Να ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Βάσια13859: #857 24-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: www.nektarcats.com Aπ'αυτήν απ'αυτήν!!! Click για ανάπτυξη... εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #858 24-11-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό.. Click για ανάπτυξη... Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #859 24-11-08 13:03 γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γι αυτο λέω...στο καινουριο σπίτι εχει?παω να δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η Βάσια13859: #860 24-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και το ονομα αυτου.... ΜΟΥΨΗΣ! Ιδου οι πρωτες φωτο.... Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα!!κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.