Τα Μaine Coon-άκια!!

Μεγάλε!!! Πράγματι υπερέβαλες εαυτόν!!!!
Συγχαρητήρια για τον κούκλο σου τον υπέροχο αυτόν κούκλο! Καλέ γιατί δεν μας τον έβγαλες φωτογραφία να τον καμαρώσουμε που κοιμόταν στα πόδια σου κ κρεμόταν το κεφάλι του???? :lol::lol:

Αν κουνιομουν, εστω και λιγο, θα ξυπναγε. Οποτε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέλλααααα!!!
ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ!!!! Και να φανταστεις οτι όταν πήγα στη Νεκταρία, το είχα στην αγκαλιά μου όση ωρα είχε ο Παύλος τον δικό του κούκλο και το έσκαγα στα φιλιά και το ζουζουνιζα!!! Τι κουκλάρα!!!
Τι νάζι, τι πόζες καλέ?? Σαν τα μωρά των διαφημίσεων είναι!!!:):up:
:lol::lol:Mαδημένο καλέ το πήρα το καημένο;:PKαλά,όλοι οι γνωστοί μου που την είδαν πάθαν πλάκα!Ματόχαντρα πρέπει να της κρεμάσω μην μου ματιαστεί!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες τον Ραμση της Ναντιας....ετσι θα γινει....δες τον Troy μικρο...
Πωπω!Τέλειος ο Ραμσής!Και τέλειο όνομα!Αχ τί πλάκα που έχει ο Troy μικρός!!:DΕ τότε να κρατήσουμε απο αυτή τη γέννα!Οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα!:up:Αντε,πάλι θα με φάει η αναμονή γμτ...;)

Νεκταρία δε μου λες,η κτηνίατρος που παίρνω τις τροφές δεν μπόρεσε να βρει της Royal canine για Μειν κουν.Μου είπε ότι έχει για περσίας.Τώρα της δίνω την kitten.Αν έβαζα λίγη και για Περσίας πειράζει;

Νεκταρία δε μου λες,η κτηνίατρος που παίρνω τις τροφές δεν μπόρεσε να βρει της Royal canine για Μειν κουν.Μου είπε ότι έχει για περσίας.Τώρα της δίνω την kitten.Αν έβαζα λίγη και για Περσίας πειράζει;
Eπειδη αυτη η ρατσα δεν ειναι διεδομενη στη Ελλαδα δεν κυκλοφορει ευρεως γι`αυτο θα πρεπει καποιο πετ σοπ που εχει της ρουαγιαλ να τους πεις να παραγγειλουν.Καλα κανεις και δινεις κιτεν ετσι πρεπει.Οσο για την περσιας δεν νομιζω να πειραζει αλλα μονο καποιος ειδικος θα μπορουσε να σου απαντησει.Αλλωστε γιατι η ρουαγιαλ βγαζει τροφες για τοσες ρατσες?Αυριο περιμενω νεα του ΜΕΓΑΛΟΥ.

Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη.

Πωπω!Τέλειος ο Ραμσής!Και τέλειο όνομα!Αχ τί πλάκα που έχει ο Troy μικρός!!:DΕ τότε να κρατήσουμε απο αυτή τη γέννα!Οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα!:up:Αντε,πάλι θα με φάει η αναμονή γμτ...;)
Ναι αλλα εσυ θα ταχεις μια ζωη:(

Eπειδη αυτη η ρατσα δεν ειναι διεδομενη στη Ελλαδα δεν κυκλοφορει ευρεως γι`αυτο θα πρεπει καποιο πετ σοπ που εχει της ρουαγιαλ να τους πεις να παραγγειλουν.Καλα κανεις και δινεις κιτεν ετσι πρεπει.Οσο για την περσιας δεν νομιζω να πειραζει αλλα μονο καποιος ειδικος θα μπορουσε να σου απαντησει.Αλλωστε γιατι η ρουαγιαλ βγαζει τροφες για τοσες ρατσες?Αυριο περιμενω νεα του ΜΕΓΑΛΟΥ.
Ποιανού μεγάλου νέα περιμένεις;

Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη.
To ξέρω οτι δεν εχουν για μωρα Μειν κουν κροκετες.Κι εγω την απλή της δίνω.Απλά λόγω τριχώματος θέλω σιγά σιγά να της δίνω και λίγη τροφή για μακρύτριχα..

Του Νταφυ καλε,τον ξεχασες?ΑΑΑΑΑ σου ταχει παρει τα μυαλα το μωρο:lol:

To ξέρω οτι δεν εχουν για μωρα Μειν κουν κροκετες.Κι εγω την απλή της δίνω.Απλά λόγω τριχώματος θέλω σιγά σιγά να της δίνω και λίγη τροφή για μακρύτριχα..

Δηλαδη η τροφη για μακρυτριχα τι διαφορα εχει? Παντως, οι maine coon θεωρουνται ημιμακρυτριχες γατες.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!Ναι ρε γμτ το ένα δεν μας φτάνει!:PΜαλώνουμε ποιός θα το πρωτοπαίξει!Και η μικρή έχει ένα ψιλοκόλλημα με τον άντρα μου!Γυναίκα παιδί μου!:up:Οπότε ελπίζω με το πού θα πάρω αγοράκι να κολλήσει σε μένα!Εκτός αν κολλήσουν τα μικρά μεταξύ τους!!;)
ειναι φοβερη!!!!!μου αρεσει πολυ το χρωμα αυτο!!!!

Αν ειναι γι`αυτο ,οχι δεν συμφωνω.Θαλεγα να επαιρνες Μειν Κουν και να της εδινες λιγο,αλλωστε εδω ετρωγε απο τις δυο.Μπορεις καμμια φορα να δινεις και απο το δικο σας.Η εκτροφεας σε Γερμανια και Ιταλια εφτιαχναν φαι,εκτος την ξηρα που ειχαν συνεχεια.Ειναι μια μεγαλοσωμη ρατσα ΠΡΕΠΕΙ να τρωνε.Αυτα για σημερα παω για υπνο.Καληνυχτα Στελλα και Παυλο.

Αν ειναι γι`αυτο ,οχι δεν συμφωνω.Θαλεγα να επαιρνες Μειν Κουν και να της εδινες λιγο,αλλωστε εδω ετρωγε απο τις δυο.Μπορεις καμμια φορα να δινεις και απο το δικο σας.Η εκτροφεας σε Γερμανια και Ιταλια εφτιαχναν φαι,εκτος την ξηρα που ειχαν συνεχεια.Ειναι μια μεγαλοσωμη ρατσα ΠΡΕΠΕΙ να τρωνε.Αυτα για σημερα παω για υπνο.Καληνυχτα Στελλα και Παυλο.

Καλο βραδυ!

Αυτό λέω κι εγώ!Μαζί με τις κροκέτες για μωρά να προσθέσω και λίγο για Μειν κουν.Αλλά πρέπει να βρω ποιός έχει για να πάρω.
Δεν τον ξέχασα βρε τον Ντάφυ.Απλά δεν κατάλαβα..Ναι,για να δούμε τί θα τους κάνει σήμερα.Πάντως και η μικρή εδώ και ώρες έχει τρελαθεί!Φουντώνει και τρέχει σαν τρελό λες και την κυνηγάει κανά τέρας!!Και πάει και στο πλάι πηδώντας σαν κατσίκι!!:lol:
Λοιπόν,αρκετά για σήμερα.Πάω για ύπνο κι εγώ!Καλό βράδυ σε όλους!!

ειναι φοβερη!!!!!μου αρεσει πολυ το χρωμα αυτο!!!!
Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!!:up:

Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!!:up:
ειναι,ειναι!!!! εχω κι εγω εναν γατο με τα ιδια χρωματα!!!(οχι κουνακι)σαν χρυσοκοκκινος ειναι !!!

Στελλακι καλημερα ,Χρονια Πολλα στη κορουλα σου να την χαιρεστε και παντα με υγεια.Και ειναι σιγουρο οτι τα παιδια σου θα μεγαλωσουν με αριστη πνευματικη υγεια αφου φροντισατε να εχετε ζωακι στο σπιτι σας.:)

Χρονια Πολλα

Στελλακι καλημερα ,Χρονια Πολλα στη κορουλα σου να την χαιρεστε και παντα με υγεια.Και ειναι σιγουρο οτι τα παιδια σου θα μεγαλωσουν με αριστη πνευματικη υγεια αφου φροντισατε να εχετε ζωακι στο σπιτι σας.:)

Χρονια Πολλα
Eυχαριστώ πολύ Νεκταρία μου!!Το ξέρω ότι οι μικρές θα μαθουν πολλά απο τις γατούλες μας!!Είδες,χρησιμοποιήσα πληθυντικό πριν ακόμα πάρω το δεύτερο!:PΑν και πριν με τους δικούς μου είχαμε μια λογομαχία για το δεύτερο γατάκι που θέλουμε να πάρουμε..Τί να πω...Με τσατίσαν πρωί πρωί...:(Α,η μικρη είναι μια χαρά σήμερα,δεν τρέχε καθόλου το ματάκι της:up:.Θα την παρακολουθώ και αν ξαναδώ τίποτα εκτός απο τις σταγονίτσες θα της δώσω και το σιροπάκι που είπες..

Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! :up:Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! :lol:(ετσι λέω εγώ...;))
Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε??;) :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back