Τα Μaine Coon-άκια!!

Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη.
Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy.

Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης....:P
Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ:lol:

Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. :cool:

Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. :lol::lol::lol::lol:

Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. :lol::lol::lol::lol:
Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι.

Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι.

Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα....

Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!!:P:lol::lol:

Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!!:P:lol::lol:
Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ:hmm::hmm:

Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! :up:Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! :lol:(ετσι λέω εγώ...;))
Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε??;) :D
Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!:PΣήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!!:D

Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ:hmm::hmm:
Μάλλον προς τον Duran κλείνω..:)Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους...

Μάλλον προς τον Duran κλείνω..:)Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους...
Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη:lol::lol::lol: παλι

χρονια σας πολλά...:)

Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη:lol::lol::lol: παλι
Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!!:lol::lol::lol:

Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη.
Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη!

Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!!:up:
Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά.:up:

Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. :lol:
:lol::lol: Και πώς να θες να τον αφήσεις? :DΚαλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα.:up: Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου.

Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία???
ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου.:up::up::up:

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!!:):D
Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα.
:/:

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!!:):D
Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα.:/:
Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου!:D

ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!:)Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!:up:Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!!

Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες!

Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες!
Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!:up:Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back