EL GATO
Διάσημο μέλος
Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy.
Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚΣτελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη.
Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης....![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ![]()
Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω.

Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι.Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω.
Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης.![]()
EL GATO
Διάσημο μέλος
Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι.
Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα....
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!!Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη.
Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης....![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣEυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!!![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!!Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί!
(ετσι λέω εγώ...
)
Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε??![]()
![]()
Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ![]()
Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγηΜάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους...

παλιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!!χρονια σας πολλά...![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!!Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγηπαλι

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη!Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη.
Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά.Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!!![]()

Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω.
Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης.![]()

Και πώς να θες να τον αφήσεις?
Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα.
Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου.Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία???Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους...
ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου.

staman2
Περιβόητο μέλος

Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα.

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου!ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!!
Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα.![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!
Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες!
Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)