Τα Μaine Coon-άκια!!

Ε λογικο ηταν το τρεμουλο,ηταν η πρωτη του φορα σε ξενο περιβαλλον,ειναι και μικρουλης...Πως του φαινεται που ειναι μοναχοπαιδι;Ζηταει καθολου γατισια παρεα ή του αρκειτε εσεις,οι ταπεινοι υπηρετες του;

Κοιτα... Δε μπορω να καταλαβω, προφανως, αν ζητα γατισια παρεα, αλλα τα εχει καλα με ολους μας στο σπιτι. Μας συμπαθει ολους. Εκει που ξεκινα να δαγκωσει το χερι για να παιξει, ξαφνικα αρχιζει και το γλυφει. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση που εχτες εγλυφε το χερι και τη μυτη (!) του γιατρου. Μου εξηγησε οτι σε εμας το κανει απο αγαπη, ενω σε εκεινον για να ανακαλυψει καινουργιες μυρωδιες γατας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμας ετσι ηταν ο προηγουμενος γατουλης μας,δεν εδειχνε να του λειπει η συντροφια του ειδους του.Αλλα στον Σειριο καταλαβα πως ειναι οταν δεν τους αρκει η ανθρωπινη παρουσια.Εβλεπε γατες απο το παραθυρο και νιαουριζε παραπονιαρικα,ή μολις πλησιαζε στο τζαμι αλλη γατα τριβοταν στο γυαλι και εκανε βαρελακια.Τωρα που εχει παρεουλα ειναι ακομα δεμενος μαζι μας,αλλα τον βλεπω πολυ πιο χαρουμενο και παιχνιδιαρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν παει να λετε εσεις.......εδω γενναμε ....8,10 κοριτσι 124γρ....8,40 κοριτσι 134 γρ....

Νεκταρια εχεις γεννα;Απο ποιο ζευγαρακι;Να σου ζησουν!!!

Δεν παει να λετε εσεις.......εδω γενναμε ....8,10 κοριτσι 124γρ....8,40 κοριτσι 134 γρ....

Αντε, με το καλο. Περιμενουμε εναγωνιως.

Girly-Troy!!!!
Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο

Συνημμένα

• DSC05815.JPG
    DSC05815.JPG
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC05816.JPG
    DSC05816.JPG
    51 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC05818.JPG
    DSC05818.JPG
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Girly-Troy!!!!
Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ!!!! :up::up::up:
Θέλω ένα κρεμένιο κοριτσάκι:P...για το πρωινό του Μορφέα:P:lol:

Χμ....έξυπνα τα κοκκινα υφάσματα στη γέννα...δεν φαινεται το....λέρωμα...;):P

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ!!!! :up::up::up:
Θέλω ένα κρεμένιο κοριτσάκι:P...για το πρωινό του Μορφέα:P:lol:

:blink: Η Γιουλη εχει αγριες διαθεσεις σημερα.

Να και οι πρωτες φωτογραφιες,αν μπορειτε να ξεχωρισετε...ειναι και λιγο κοθνημενες λογω αγχους:lol:

Συνημμένα

• DSC05819.JPG
    DSC05819.JPG
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC05820.JPG
    DSC05820.JPG
    141,6 KB · Εμφανίσεις: 34
Να και οι πρωτες φωτογραφιες,αν μπορειτε να ξεχωρισετε...ειναι και λιγο κοθνημενες λογω αγχους:lol:
Στο μπαμπά τους μοιάζουν:inlove::inlove::inlove:

Το ελεγα σαν "Θελουμε να δουμε και τα γατακια".
Α...:lol:κι εγώ νομιζα ότι έκανα παράθεση στη Νεκταρία η οποια έλεγε "τα γατάκια" σα να επροκειτο να μας βάλει φωτο!
Αλλου γι'αλλού ειμαι:P:lol:

Ομορφα ειναι! Οχι οτι επαιζε να μην ειναι δηλαδη, αλλα λεμε...

Ιδια ο μπαμπας τους!Κουκλακια Νεκταρια,με το καλο και τα υπολοιπα!

Esmeralda!

Euridice (Κονως Ευριδίκη)
Erofili (Ερωφιλη) :inlove::inlove:

Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη :lol:(μες το Χειμώνα)

Eσπερος (αν κάνετε αγόρι)

Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!:up:Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back