Τα Μaine Coon-άκια!!

Μεινκουνακια

Σημερα εφυγε ο αρσενικος της παρεας-το κολληταρι μου-πηγε ομως σε καλα χερια,ειναι και κοντα σου.Παλληνη !!Να δωσω το τηλεφωνο σου για περισσοτερες πληροφοριες?Σειρα τωρα εχουν οι αδελφες του τα κοκκινα και μετα τα μωρα που εβαλες.Αν και το ενα ειναι καπαρωμενο.
Η χαρα μου ειναι να κανω ευτυχισμενους ανθρωπους με τα γατακια που τους δινω.:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο zanzibar Πηγε παλληνη?

Ο Αμαντεους κλειστηκε ηδη, μπραβο. Βεβαιος και να δωσεις το τηλ. Τελικα θα μου απαντησεις για τον νεροχυτη?

το ξυλοσπιτο στο garden απο που το εφερες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οποιος ενδιαφερεται η Νεκταρια δινει αυτον τον γαταρο. ΠΑΙΔΙΑ μιλαμε για τρελο αγαπησιαρικο στειρωμενο γαταρο. πληροφοριες στη Νεκταρια.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
1- Ο Ζανζιμπαρ εφυγε
2- το σπιτι το κερδισε η Μπειμπυ στην εκθεση στη Κυπρο
3- Για τον νεροχυτη βαλε λιγο νερο απανω.Ηγατα συχαινεται το νερο στα ποδια της.Δεν θα ξαναπαει
3- το νεο cats Garden
:up::up::up::up:

Συνημμένα

• katsgarden 001.jpg
    katsgarden 001.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 59
  • katsgarden 003.jpg
    katsgarden 003.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 45
  • katsgarden 002.jpg
    katsgarden 002.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 56
Ο χαρτ εχει σελιδα οτι θες γραφε το εδω https://mypetz.gr/showthread.php?t=27003&goto=newpost

Αχ παιδιά χτες στην κτηνίατρο ήρθε μια κυρία που είχε έναν Main Coon αρσενικό silver shade.Μόλις επτά μηνών και ήταν τεράστιος!Μας είπε ότι τον αγόρασε από κάτι καλόγριες στην Ιταλία που ασχολούνται αποκλειστικά με την εκτροφή τους.Υπέροχο ζώο...Θέλει να τον ζευγαρώσει μια φορά πριν στειρωθεί,και της είπα να κάνει μια ερώτηση στο εκτροφείο σου Νεκταρία,αλλιώς θα τον πάει ΙΤαλία για ζευγάρωμα,επειδή εδώ δε βρίσκει.

Μας είπε ότι τον αγόρασε από κάτι καλόγριες στην Ιταλία που ασχολούνται αποκλειστικά με την εκτροφή τους.

Ουγκ!:blink: Έχω ακούσει για τα κρασιά τα υφαντά και όλα τ' άλλα που βγάζουν τα μοναστήρια, αλλά μοναστήρι-εκτροφείο Maine Coon πρώτη φορά ακούω.:blink::blink: Φοβερές οι καλόγριες!:up:

Ουγκ!:blink: Έχω ακούσει για τα κρασιά τα υφαντά και όλα τ' άλλα που βγάζουν τα μοναστήρια, αλλά μοναστήρι-εκτροφείο Maine Coon πρώτη φορά ακούω.:blink::blink: Φοβερές οι καλόγριες!:up:
:lol::lol::lol::lol:

Maine Coon Maniacs

Εψαξα λίγο και δε βρήκα κάποιο thread για αυτή την πανέμορφη ράτσα. Τα Maine Coon είναι από τις πιο μεγαλόσωμες ράτσες με καταγωγή από το Maine των ΗΠΑ. Είναι πολύ διαδεδομένες στην Ευρώπη (κυρίως κεντρική και βόρεια).
Το καλοκαίρι είχαμε πάει οικογενειακώς επίσκεψη στον ξάδελφο μου και τη γυναίκα τους (και κουμπάρους μας) που μένουν μόνιμα στη Δανία σε ένα σπίτι στην εξοχή μακρυα από τις πόλεις (παράδεισος).
Από τα πολλά ζώα που έχουν το αγαπημένο μου ήταν ο Murphy ένα πανέμορφος Maine Coon γάτος με επιβλητική παρουσία. Δυστυχώς επειδή έίναι 8 κιλα δυσκολέυτηκα να τον κρύψω στις αποσκευές για να τον φέρω μαζί μου και έτσι έμεινε σπίτι του :lol:.Και επειδή όπως θυμάστε το hobby Μου είναι η φωτογραφία το αποτέλεσμα ήταν πολλές πολλές φωτογραφίες. Σας παρουσιάζω αυτές που μου άρεσαν περισσότερο :

Murphy4.jpg

Murphy3.jpg

Murphy1.jpg

Murphy5b.jpg

Nightfall, καλώς μας ξανάρθες, καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε :)
Όπως πάντα, οι φωτογραφίες σου είναι απλώς εκπληκτικές... :up:

Αλέξανδρε....δεν έχω λόγια!!!:blink:
Τι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτογραφίες είναι αυτές!!!!!!!:up::up::up:
Είσαι και μακριά αλλιώς θα κερνούσα καφέ στο σπίτι μου:D..με απαραίτητο αξεσουάρ τη φωτο-μηχανή σου!!!:P:lol::lol:

Ο Μπρειβχαρτ δεν ειναι αυτος?? υιοθετηθηκε τελικα???

Σοβαρα τωρα: εχεις σκεφτει να γινεις επαγγελματιας φωτογραφος γατας η εστω πληρωμενος χομπύστας?? παρα πολλοι θα ηθελαν τετοιες φωτο του ζωου τους!!!

Τι γαταρος ειναι αυτος!!!Ειναι ο Βravehearth της Νεκταριας?

Ο Μπρειβχαρτ δεν ειναι αυτος?? υιοθετηθηκε τελικα???

Οχι. Είναι αγορασμένος από εκτροφείο στη Δανία όπου μένουν μόνιμα.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, δεν χάθηκα τόσο καιρό αλλα είναι γεγονός ότι εδώ και 11 μήνες με τη γέννηση τους κορούλας δεν έχω μυαλό για τίποτα άλλο. Στο σαιτ έμπαινα τακτικά και προωθούσα όπως κάνω πάντα τις αγγελίες για τα γατάκια σε όποιον ήξερα ότι ενδιαφέρεται.

Να σου ζήσει η κορούλα!!:happy:
Ε, λογικό να μην έχεις μυαλό για άλλα...;)
Οι φοβεροί Γκάνταλφ και Άραγκορν τι κάνουν; Τα πάνε καλά με το μωράκι σας;

Οχι. Είναι αγορασμένος από εκτροφείο στη Δανία όπου μένουν μόνιμα.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, δεν χάθηκα τόσο καιρό αλλα είναι γεγονός ότι εδώ και 11 μήνες με τη γέννηση τους κορούλας δεν έχω μυαλό για τίποτα άλλο. Στο σαιτ έμπαινα τακτικά και προωθούσα όπως κάνω πάντα τις αγγελίες για τα γατάκια σε όποιον ήξερα ότι ενδιαφέρεται.
Ειναι κουκλος παντως!!Το ονομα του?

Ξανασκεψου το για το επαγγελμα παντως;)

Μια χαρά. Γενικώς η μικρή λατρέυει τα ζώα και αυτά την λατρεύουν. Οταν γυρίσαμε από τη Δανία της έδειχνα φωτο του Muprhy και της Λίας (το βέλγικο λυκόσκυλο τους) και ξέσπαγε σε γέλαι χαράς !

Το όνομα του είναι Murphy (Μέρφι).

Yasmin ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δε θα ήθελα να το κάνω επαγγελματικά , δε θα είχα κανένα πρόβλημα να βγάλω φωτογραφίες γατιών φίλων ή μελών αρκεί να έχω χρόνο. Πράγμα που τον τελευταίο καιρό λείπει αισθητα (στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει μείνει προσπαθώ να στήσω ένα μεγάλο ενυδρείο με αφρικάνικες κιχλίδες σπίτι το οποίο είχα πάρει πριν κανα χρόνο αλλα με τη γέννηση της μικρής 2 εβδομαδες νωρίτερα έμεινε άδειο)

πρέπει να είναι ωραία αίσθηση για τις κρύες νύχτες του χειμώνα να έχεις έναν γάταρο 8 κιλών στα πόδια σου:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back