ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #121 08-09-08 13:45 βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Ο Nightfall: #122 08-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Click για ανάπτυξη... Είμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε αλλά η αναζήτηση δε μου έβγαζε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:49 Η zorica έγραψε: #123 08-09-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Click για ανάπτυξη... Μανιακς δεν νομιζω να ειχαμε Γιουλη.Πρεπει να ηταν ενα thread στα χαριζεται απο την Νεκταρια,ετσι θυμαμαι εγω εαν δεν κανω λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aretha έγραψε: #124 08-09-08 13:51 Υπάρχει η παρουσίαση της ράτσας, εδώ και ένα thread της Νεκταρίας για τις γάτες της, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:16 Η zorica έγραψε: #125 08-09-08 14:16 Eιναι και αυτο Bravehearth-My Cat Community Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 08-09-08 14:34 Το βρήκα! Αυτό εννοούσα! https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #127 08-09-08 14:45 Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Ο Nightfall: #122 08-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Click για ανάπτυξη... Είμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε αλλά η αναζήτηση δε μου έβγαζε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:49 Η zorica έγραψε: #123 08-09-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Click για ανάπτυξη... Μανιακς δεν νομιζω να ειχαμε Γιουλη.Πρεπει να ηταν ενα thread στα χαριζεται απο την Νεκταρια,ετσι θυμαμαι εγω εαν δεν κανω λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aretha έγραψε: #124 08-09-08 13:51 Υπάρχει η παρουσίαση της ράτσας, εδώ και ένα thread της Νεκταρίας για τις γάτες της, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:16 Η zorica έγραψε: #125 08-09-08 14:16 Eιναι και αυτο Bravehearth-My Cat Community Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 08-09-08 14:34 Το βρήκα! Αυτό εννοούσα! https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #127 08-09-08 14:45 Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Click για ανάπτυξη... Είμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε αλλά η αναζήτηση δε μου έβγαζε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:49 Η zorica έγραψε: #123 08-09-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Click για ανάπτυξη... Μανιακς δεν νομιζω να ειχαμε Γιουλη.Πρεπει να ηταν ενα thread στα χαριζεται απο την Νεκταρια,ετσι θυμαμαι εγω εαν δεν κανω λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aretha έγραψε: #124 08-09-08 13:51 Υπάρχει η παρουσίαση της ράτσας, εδώ και ένα thread της Νεκταρίας για τις γάτες της, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:16 Η zorica έγραψε: #125 08-09-08 14:16 Eιναι και αυτο Bravehearth-My Cat Community Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 08-09-08 14:34 Το βρήκα! Αυτό εννοούσα! https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #127 08-09-08 14:45 Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε παιδιά έφαγα το τόπο να ψάχνω το thread των Maine Coon Maniacs και δεν το βρίσκω...για να δείξω στον Αλέξανδρο... Click για ανάπτυξη... Μανιακς δεν νομιζω να ειχαμε Γιουλη.Πρεπει να ηταν ενα thread στα χαριζεται απο την Νεκταρια,ετσι θυμαμαι εγω εαν δεν κανω λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aretha έγραψε: #124 08-09-08 13:51 Υπάρχει η παρουσίαση της ράτσας, εδώ και ένα thread της Νεκταρίας για τις γάτες της, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:16 Η zorica έγραψε: #125 08-09-08 14:16 Eιναι και αυτο Bravehearth-My Cat Community Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 08-09-08 14:34 Το βρήκα! Αυτό εννοούσα! https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #127 08-09-08 14:45 Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει η παρουσίαση της ράτσας, εδώ και ένα thread της Νεκταρίας για τις γάτες της, εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:16 Η zorica έγραψε: #125 08-09-08 14:16 Eιναι και αυτο Bravehearth-My Cat Community Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 08-09-08 14:34 Το βρήκα! Αυτό εννοούσα! https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #127 08-09-08 14:45 Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιναι και αυτο Bravehearth-My Cat Community Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 08-09-08 14:34 Το βρήκα! Αυτό εννοούσα! https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #127 08-09-08 14:45 Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βρήκα! Αυτό εννοούσα! https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #127 08-09-08 14:45 Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Nightfall: #128 08-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος γάταρος και τι υπέροχες φωτογραφιες!Μπράβο Αλέξανδρε και να χαιρεσαι τη κορουλα σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #129 08-09-08 16:33 Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λες Αλέξανδρε... φτιάχνουμε κι ένα thread για "Tόλκιν Maniacs"?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #130 08-09-08 16:34 Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 08-09-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Ο Nightfall: #132 08-09-08 16:42 Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,αλλα ενω βγαζω μια χαρα φωτογραφιες του Σειριου,η Μόιρα μου βγαινει παραμορφωμενη με φλας...Χωρις φλας βγαινει κουνημενη,οποτε με δυσκολευει.Εχω μια μικρη ψηφιακη olympus και μια μινόλτα αναλογική,αλλα τα γατονια τα βγαζω με την ψηφιακη γιατι θελω δυο φιλμ μεχρι να τραβηξω μια της προκοπης... Click για ανάπτυξη... Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η moukelis έγραψε: #133 08-09-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο Δωράκι!! Ο αδελφός μου που ασχολείται με τη φωτογραφία βγάζει και φωτό για slides και μας τα δείχνει στη βεράντα του κάτω από τη βουκαμβίλια... σα θερινό σινεμαδάκι είναι!! Click για ανάπτυξη... Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 08-09-08 16:47 Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 08-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τι ωραια...Την επόμενη φορά που θα μου στειλουν πραγματα θα ζητησω να μου βάλουν μέσα και τη Μίνα.Αν κι εδω δεν θα εχω θάλαμο για εμφανιση και εκτυπωση...Ο αδερφος σου που εκτυπωνει; Click για ανάπτυξη... Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #136 08-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Γιούλη μέσα για Tolkien maniacs Οταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και είναι μειωμένος ο φωτισμός πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψηλά ISO ή/και ανοιχτό πολύ διάφραγμα. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο με compact (σε πολλές αδύνατον γιατί δεν έχουν manual ρυθμίσεις). Με αναλογική Minolta ανάλογα με τον φακό και με ένα ωραίο ασπρομαυρο φιλμάκι πουσαρισμένο είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχω βγάλει και γω τα γατια με Minolta αναλογική : Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Δυστυχως η compact μου δεν εχει τετοιες ρυθμισεις...Αλλά έτσι κι αλλιως με την αναλογικη τραβάω μόνο ασπρόμαυρο γιατι εμφανιζω και εκτυπωνω μονη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:53 Η moukelis έγραψε: #137 08-09-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ένα φίλο του φωτογράφο στη Πετρούπολη! Click για ανάπτυξη... Τι καλα...Εδω δεν νομιζω να βρω καποιον να μου εμφανισει ή να μου εκτυπωσει ασπρομαυρο φιλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Ο Nightfall: #138 08-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλέξανδρε!! Τέλεια φωτό!! Πληρώνω όσο όσο μια επίσκεψή σου για φωτογράφηση των γατομοντέλων μου... να σου πω, υπάρχει περίπτωση να φωτογραφήσουμε μπλε μάτια με φλας και να μη βγουν κόκκινα? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #139 08-09-08 17:05 Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι Γιούλη βράστα κι εγω μια ζωη σαν τον Δρακουλα βγαινω...Μόνο σε φυσικο φωτισμο δεν βγαινουν κοκκινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #140 08-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nightfall: Σχεδόν αδύνατον. Καποιες κάμερες που βγάζουν ενα φωτισμό πριν το φλας τα καταφέρνουν (όχι πάντα) ή αν παίξεις λίγο με τη γωνία. Γενικώς έιναι δύσκολο με φλας. Πείστε τα γατάκια να πάνε δίπλα στο παράθυρο που θα έχει φώς Click για ανάπτυξη... Τα βγάζω στο φως της μέρας και φαίνονται πανέμορφα!! Ευτυχώς τα μοντέλα είναι καλά γιατί εγώ ως φωτογράφος είμαι άσχετη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.