ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.461 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Click για ανάπτυξη... H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.462 06-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #1.463 06-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η sabi έγραψε: #1.464 06-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.465 06-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Click για ανάπτυξη... Ευτυχως που το βρηκατε το προβλημα!...εχω και εγω προβλημα με την υπογραφη μου κυρια Γιολυη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:31 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.466 06-12-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Click για ανάπτυξη... Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.467 06-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Click για ανάπτυξη... H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.462 06-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #1.463 06-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η sabi έγραψε: #1.464 06-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.465 06-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Click για ανάπτυξη... Ευτυχως που το βρηκατε το προβλημα!...εχω και εγω προβλημα με την υπογραφη μου κυρια Γιολυη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:31 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.466 06-12-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Click για ανάπτυξη... Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.467 06-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #1.463 06-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η sabi έγραψε: #1.464 06-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.465 06-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Click για ανάπτυξη... Ευτυχως που το βρηκατε το προβλημα!...εχω και εγω προβλημα με την υπογραφη μου κυρια Γιολυη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:31 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.466 06-12-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Click για ανάπτυξη... Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.467 06-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η sabi έγραψε: #1.464 06-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.465 06-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Click για ανάπτυξη... Ευτυχως που το βρηκατε το προβλημα!...εχω και εγω προβλημα με την υπογραφη μου κυρια Γιολυη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:31 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.466 06-12-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Click για ανάπτυξη... Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.467 06-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: H justy αν και μας το παιζει λιγο δυσκολη ειναι πολυ καλη...Πιο παλια ηταν η eden αλλα πεθανε διστυχως...(μπορει να κανω κανενα λαθοσ γιατι δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα) Click για ανάπτυξη... πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.465 06-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Click για ανάπτυξη... Ευτυχως που το βρηκατε το προβλημα!...εχω και εγω προβλημα με την υπογραφη μου κυρια Γιολυη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:31 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.466 06-12-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Click για ανάπτυξη... Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.467 06-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο... Click για ανάπτυξη... Ευτυχως που το βρηκατε το προβλημα!...εχω και εγω προβλημα με την υπογραφη μου κυρια Γιολυη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:31 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.466 06-12-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Click για ανάπτυξη... Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.467 06-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: πωσες γατες εχετε τωρα?(να δις τι λαθη κανω εγω,αλλα κοριτσια με συγγορουν) Click για ανάπτυξη... Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.467 06-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πειραζει,σιγα τα λαθη.Ειναι πολυ ομορφη,εχει πολυ ζεστα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.468 06-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Καμια 15αρια περιπου.....δεν τις μετραω ολες!!Εσεισ ποσες γατουλες εχετε???? Click για ανάπτυξη... εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #1.469 06-12-08 12:38 Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.470 06-12-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... Κατω απο την απαντηση σου εχει ενα κουμπακι που λεει "επεξεργασια κειμενου".Μολις το πατησεις,διαλεξε "διαχειριση συννημενων",μπορεις να βαλεις φωτο απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.471 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω 3 θυληκα μεγαλα,ενα θυληκο 5 μηνων,ενα αρσενικο μεγαλο,και 3 μωρα που θα πουληθουν.εχετε 15 μαι κουν? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η sabi έγραψε: #1.472 06-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ειναι φοβερη γατα η Justy....Θελω να σας βαλω και την eden αν τησ δειτε αλλα δεν ξερω πως.... Click για ανάπτυξη... εκι που γραγεις εχει πανο σινδετιρα διπλα στο βελακι θα πας και να βρεις αρχιο που θελεις να βαλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η sabi έγραψε: #1.473 06-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ναι ειναι maine coon ολες....εχουμε και σκυλακια ομωσ...(6 στον αριθμο) Click για ανάπτυξη... οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.474 06-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω θα ειναι παραδεισος να μενεις με τοσες γατες... Click για ανάπτυξη... Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.475 06-12-08 12:48 βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βαλε βρε μαμα μια φωτο της Eden....δεν μπορω να το κανω δεν ξερω γιατι(αρχη ειναι ακομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.476 06-12-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οκ!νομιζα εγω εχω πολα ζωα.......τι σκυλακια? Click για ανάπτυξη... Εχουμε 3 γιορκι ενα κανισ γκριφον 1 λασα απσο και 1 γερακο(14-15 χρονων περιπου) που ειναι αδεσποτος αλλα τον εχουμε χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #1.477 06-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παραδεισος?απο μια αποψη ναι....για σκεψου το καθημερινο καθαρισμα των χωρων τους,τα ιδια και τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου συν αυτα που εχει να κανει μια γυναικα,για σκεψου το Εδω απο την Δευτερα για να ειμαι κοντα στο Γκερλακι εχουν μεινει πισω ορισμενες δουλειες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αμα ειναι να αγκαλιαζεις μετα απο ολες αυτες τις δουλειες τον Troy,χαλαλι του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.478 06-12-08 12:58 αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα eden.jpg 49,9 KB · Εμφανίσεις: 35 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #1.479 06-12-08 13:02 Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.480 06-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ναι νομιζω την εχω ξαναδει.Πολυ ομορφη... Click για ανάπτυξη... Οντως ηταν φοβερη γατα και καταπληκτικοσ χαρακτηρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.