ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:23 Η ESTELLE έγραψε: #1.501 06-12-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, χαιρομαι που απαντησες ειδικα εσυ. Και αυτο γιατι στην αρχη σκεφθηκα να το στειλω σε εσενα μονο, λογω του οτι εχεις Maine Coon και ειδικα αδελφακι του Μουψη. Ετσι και γω. Μονο στον υπνο ή αφου μολις εχει ξυπνησει τον χαϊδευω πιο ευκολα. Για να δουμε.... Click για ανάπτυξη... Σήμερα η δικιά μου έγινε 3 μηνών!!Εσείς αύριο ε;Αντε να τα εκατοστήσουνε!! Αν είσαι μέσα το βραδάκι θα σου στείλω κάτι!Αν όχι θα τα δεις αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.502 06-12-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σήμερα η δικιά μου έγινε 3 μηνών!!Εσείς αύριο ε;Αντε να τα εκατοστήσουνε!! Αν είσαι μέσα το βραδάκι θα σου στείλω κάτι!Αν όχι θα τα δεις αύριο!! Click για ανάπτυξη... Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.503 06-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Μόνο κολλητικό εδώ μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του πεθερού μου καί τσακίστηκα να μπώ στο mycat! Ευτυχώς τα νέα που είδα είναι αισιόδοξα,την είχα πολύ στο ένοια τη μικρούλα.Εχώ όμως μια απορία σχετικά με τα maine coon μάλλων χαζή αλλά είπα να ρωτήσω.Λοιπόν καθότι είναι σχεδών διπλάσια από μια κοινή γατούλα αναρωτιέμαι αν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μέσα σε διαμέρισμα έστω και μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.504 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η elvenstar: #1.505 06-12-08 19:41 Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.506 06-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Click για ανάπτυξη... Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #1.507 06-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, χαιρομαι που απαντησες ειδικα εσυ. Και αυτο γιατι στην αρχη σκεφθηκα να το στειλω σε εσενα μονο, λογω του οτι εχεις Maine Coon και ειδικα αδελφακι του Μουψη. Ετσι και γω. Μονο στον υπνο ή αφου μολις εχει ξυπνησει τον χαϊδευω πιο ευκολα. Για να δουμε.... Click για ανάπτυξη... Σήμερα η δικιά μου έγινε 3 μηνών!!Εσείς αύριο ε;Αντε να τα εκατοστήσουνε!! Αν είσαι μέσα το βραδάκι θα σου στείλω κάτι!Αν όχι θα τα δεις αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.502 06-12-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σήμερα η δικιά μου έγινε 3 μηνών!!Εσείς αύριο ε;Αντε να τα εκατοστήσουνε!! Αν είσαι μέσα το βραδάκι θα σου στείλω κάτι!Αν όχι θα τα δεις αύριο!! Click για ανάπτυξη... Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.503 06-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Μόνο κολλητικό εδώ μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του πεθερού μου καί τσακίστηκα να μπώ στο mycat! Ευτυχώς τα νέα που είδα είναι αισιόδοξα,την είχα πολύ στο ένοια τη μικρούλα.Εχώ όμως μια απορία σχετικά με τα maine coon μάλλων χαζή αλλά είπα να ρωτήσω.Λοιπόν καθότι είναι σχεδών διπλάσια από μια κοινή γατούλα αναρωτιέμαι αν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μέσα σε διαμέρισμα έστω και μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.504 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η elvenstar: #1.505 06-12-08 19:41 Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.506 06-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Click για ανάπτυξη... Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #1.507 06-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σήμερα η δικιά μου έγινε 3 μηνών!!Εσείς αύριο ε;Αντε να τα εκατοστήσουνε!! Αν είσαι μέσα το βραδάκι θα σου στείλω κάτι!Αν όχι θα τα δεις αύριο!! Click για ανάπτυξη... Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.503 06-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Μόνο κολλητικό εδώ μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του πεθερού μου καί τσακίστηκα να μπώ στο mycat! Ευτυχώς τα νέα που είδα είναι αισιόδοξα,την είχα πολύ στο ένοια τη μικρούλα.Εχώ όμως μια απορία σχετικά με τα maine coon μάλλων χαζή αλλά είπα να ρωτήσω.Λοιπόν καθότι είναι σχεδών διπλάσια από μια κοινή γατούλα αναρωτιέμαι αν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μέσα σε διαμέρισμα έστω και μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.504 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η elvenstar: #1.505 06-12-08 19:41 Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.506 06-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Click για ανάπτυξη... Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #1.507 06-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη: Μόνο κολλητικό εδώ μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του πεθερού μου καί τσακίστηκα να μπώ στο mycat! Ευτυχώς τα νέα που είδα είναι αισιόδοξα,την είχα πολύ στο ένοια τη μικρούλα.Εχώ όμως μια απορία σχετικά με τα maine coon μάλλων χαζή αλλά είπα να ρωτήσω.Λοιπόν καθότι είναι σχεδών διπλάσια από μια κοινή γατούλα αναρωτιέμαι αν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μέσα σε διαμέρισμα έστω και μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.504 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η elvenstar: #1.505 06-12-08 19:41 Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.506 06-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Click για ανάπτυξη... Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #1.507 06-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η elvenstar: #1.505 06-12-08 19:41 Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.506 06-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Click για ανάπτυξη... Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #1.507 06-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.506 06-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Click για ανάπτυξη... Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #1.507 06-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας Click για ανάπτυξη... Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Ο EL GATO έγραψε: #1.507 06-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες... Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.508 06-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η staman2 έγραψε: #1.509 06-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι? Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες. Click για ανάπτυξη... Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο EL GATO έγραψε: #1.510 06-12-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια. Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η πηνελοπη έγραψε: #1.511 06-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Ο EL GATO έγραψε: #1.512 06-12-08 21:23 Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η ESTELLE έγραψε: #1.513 06-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η moukelis έγραψε: #1.514 06-12-08 21:43 Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η moukelis έγραψε: #1.515 06-12-08 21:49 Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.516 06-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ. Click για ανάπτυξη... Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.517 06-12-08 22:41 Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 497.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Duffy and Cammy! 495.jpg 152,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Duffy and Cammy! 498.jpg 152 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #1.518 06-12-08 22:44 Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #1.519 06-12-08 22:46 Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 504.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 24 Duffy and Cammy! 499.jpg 179,9 KB · Εμφανίσεις: 25 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η ESTELLE έγραψε: #1.520 06-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου! Click για ανάπτυξη... Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.