ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.701 08-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιατι εσυ θα το μαθαινες αν δεν επεφτε πμ? Παντως Παυλο μου μια που εισαι κακο παιδι σκεφτομαι να σου αλλαξω το ονομα ,εχει σχεση με ..αντρα με προσοντα.Ιδου το αινιγμα δυο γραμματα αλλαζουν.....ελα να πεφτουν βροχη τα πμ Click για ανάπτυξη... Το Παύλος να αλλάξεις ή το El Gato; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.702 08-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Γιούλη πως την διορθωσες την υπογραφη και φαινεται?? εγω με τη δικιά μου ακόμα τιποτα... Click για ανάπτυξη... την ειχαμε σβησει απο το gallery γι'αυτο δεν φαινοταν. οταν την ξαναέβαλα, εμφανιστηκε... ειναι μια η φωτο που θες ή πιο πολλές? Δεν μπορεις πάνω απο μια..εμένα ειναι ενωμένες σε μια Δες και το μεγεθος που σου επιτρέπει το Mycat να βάλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η arfic έγραψε: #1.703 08-12-08 22:53 οχι μια ειναι ..ειμαι καθε αλλο παρα ασχετη με τα του υπολογιστη, και δεν ξερω τι ακριβώς τι φταιει τα εχω παρει...Θα κάνω άλλη μια δοκιμή...Thanks anyway! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η Νεκταρια έγραψε: #1.704 08-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Παύλος να αλλάξεις ή το El Gato; Click για ανάπτυξη... Το Παυλος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.705 08-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη κουραζομαστε αδικα ο Παυλος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια Click για ανάπτυξη... Βρε τα γεγονοτα παρακολουθω. Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαι πολυ οργισμενος τις δυο τελευταιες μερες. Αυτο που συνεβη ειναι απιστευτο. Απο που να ξεκινησεις και που να σταματησεις. Τι να πω.... Α! Και αλλαγες στο ονομα μου δεν δεχομαι, ε? (Κα Νεκταρια σε παω πολυ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.706 08-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #1.707 08-12-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιατι εσυ θα το μαθαινες αν δεν επεφτε πμ? Παντως Παυλο μου μια που εισαι κακο παιδι σκεφτομαι να σου αλλαξω το ονομα ,εχει σχεση με ..αντρα με προσοντα.Ιδου το αινιγμα δυο γραμματα αλλαζουν.....ελα να πεφτουν βροχη τα πμ Click για ανάπτυξη... Το Παύλος να αλλάξεις ή το El Gato; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.702 08-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Γιούλη πως την διορθωσες την υπογραφη και φαινεται?? εγω με τη δικιά μου ακόμα τιποτα... Click για ανάπτυξη... την ειχαμε σβησει απο το gallery γι'αυτο δεν φαινοταν. οταν την ξαναέβαλα, εμφανιστηκε... ειναι μια η φωτο που θες ή πιο πολλές? Δεν μπορεις πάνω απο μια..εμένα ειναι ενωμένες σε μια Δες και το μεγεθος που σου επιτρέπει το Mycat να βάλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η arfic έγραψε: #1.703 08-12-08 22:53 οχι μια ειναι ..ειμαι καθε αλλο παρα ασχετη με τα του υπολογιστη, και δεν ξερω τι ακριβώς τι φταιει τα εχω παρει...Θα κάνω άλλη μια δοκιμή...Thanks anyway! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η Νεκταρια έγραψε: #1.704 08-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Παύλος να αλλάξεις ή το El Gato; Click για ανάπτυξη... Το Παυλος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.705 08-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη κουραζομαστε αδικα ο Παυλος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια Click για ανάπτυξη... Βρε τα γεγονοτα παρακολουθω. Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαι πολυ οργισμενος τις δυο τελευταιες μερες. Αυτο που συνεβη ειναι απιστευτο. Απο που να ξεκινησεις και που να σταματησεις. Τι να πω.... Α! Και αλλαγες στο ονομα μου δεν δεχομαι, ε? (Κα Νεκταρια σε παω πολυ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.706 08-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #1.707 08-12-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Γιούλη πως την διορθωσες την υπογραφη και φαινεται?? εγω με τη δικιά μου ακόμα τιποτα... Click για ανάπτυξη... την ειχαμε σβησει απο το gallery γι'αυτο δεν φαινοταν. οταν την ξαναέβαλα, εμφανιστηκε... ειναι μια η φωτο που θες ή πιο πολλές? Δεν μπορεις πάνω απο μια..εμένα ειναι ενωμένες σε μια Δες και το μεγεθος που σου επιτρέπει το Mycat να βάλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η arfic έγραψε: #1.703 08-12-08 22:53 οχι μια ειναι ..ειμαι καθε αλλο παρα ασχετη με τα του υπολογιστη, και δεν ξερω τι ακριβώς τι φταιει τα εχω παρει...Θα κάνω άλλη μια δοκιμή...Thanks anyway! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η Νεκταρια έγραψε: #1.704 08-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Παύλος να αλλάξεις ή το El Gato; Click για ανάπτυξη... Το Παυλος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.705 08-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη κουραζομαστε αδικα ο Παυλος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια Click για ανάπτυξη... Βρε τα γεγονοτα παρακολουθω. Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαι πολυ οργισμενος τις δυο τελευταιες μερες. Αυτο που συνεβη ειναι απιστευτο. Απο που να ξεκινησεις και που να σταματησεις. Τι να πω.... Α! Και αλλαγες στο ονομα μου δεν δεχομαι, ε? (Κα Νεκταρια σε παω πολυ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.706 08-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #1.707 08-12-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι μια ειναι ..ειμαι καθε αλλο παρα ασχετη με τα του υπολογιστη, και δεν ξερω τι ακριβώς τι φταιει τα εχω παρει...Θα κάνω άλλη μια δοκιμή...Thanks anyway! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η Νεκταρια έγραψε: #1.704 08-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Παύλος να αλλάξεις ή το El Gato; Click για ανάπτυξη... Το Παυλος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.705 08-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη κουραζομαστε αδικα ο Παυλος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια Click για ανάπτυξη... Βρε τα γεγονοτα παρακολουθω. Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαι πολυ οργισμενος τις δυο τελευταιες μερες. Αυτο που συνεβη ειναι απιστευτο. Απο που να ξεκινησεις και που να σταματησεις. Τι να πω.... Α! Και αλλαγες στο ονομα μου δεν δεχομαι, ε? (Κα Νεκταρια σε παω πολυ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.706 08-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #1.707 08-12-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Παύλος να αλλάξεις ή το El Gato; Click για ανάπτυξη... Το Παυλος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.705 08-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη κουραζομαστε αδικα ο Παυλος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια Click για ανάπτυξη... Βρε τα γεγονοτα παρακολουθω. Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαι πολυ οργισμενος τις δυο τελευταιες μερες. Αυτο που συνεβη ειναι απιστευτο. Απο που να ξεκινησεις και που να σταματησεις. Τι να πω.... Α! Και αλλαγες στο ονομα μου δεν δεχομαι, ε? (Κα Νεκταρια σε παω πολυ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.706 08-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #1.707 08-12-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη κουραζομαστε αδικα ο Παυλος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια Click για ανάπτυξη... Βρε τα γεγονοτα παρακολουθω. Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαι πολυ οργισμενος τις δυο τελευταιες μερες. Αυτο που συνεβη ειναι απιστευτο. Απο που να ξεκινησεις και που να σταματησεις. Τι να πω.... Α! Και αλλαγες στο ονομα μου δεν δεχομαι, ε? (Κα Νεκταρια σε παω πολυ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.706 08-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #1.707 08-12-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #1.707 08-12-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ειχες καμιά ιδέα απο κάποιον γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα!!! Α ρε Παύλο που έμπλεξες!!!Τι να σε κάνω,είσαι ο μοναδικός άντρας εδώ!! Click για ανάπτυξη... Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.708 08-12-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε. Click για ανάπτυξη... Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο EL GATO έγραψε: #1.709 08-12-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ισα ίσα!Σε προσέχουμε και με το παραπάνω για αυτό ασχολούμαστε μαζί σου!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.710 08-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Παυλος φυσικα Click για ανάπτυξη... Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.711 08-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πες θα σκάσω!!Τί σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου;Στείλε ΠΜ,μήνυμα στο κινητό,ότι σε βολεύει!! Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.712 08-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν βρε Στελλα. Ενα γραμμα αλλαξε και θα καταλαβεις. Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.713 08-12-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.714 08-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία είπε για 2!Ποιο να αλλάξω,το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.715 08-12-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, το εχουμε εξευτιλησει το θεμα. Τωρα με τα δυο με μπερδεψες και 'μενα. Και λεει εμενα η κα Νεκταρια κακο παιδι. Ποιος ξερει τι σκεφθηκε. Αχχχ..... Αλλαζουμε θεμα! Καλα η Cammy? Click για ανάπτυξη... H Nεκταρία που είναι;Δεν λέει τίποτα!!Η Cammy;καλά είναι,σε χαιρετάει!! Τα κακά παιδιά είναι πιο ενδιαφέροντα πάντως!Οπως και τα κακά κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.716 08-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το πρωτο και τη καταληξη...... Ρε Παυλο μου και εγω σε παω αγορι μου αλλα μωρε τι να κανω ,και εγω ειμαι οργισμενη με αυτα που γινονται ε να πουμε και καμμια μακακια να γελασει λιγο το χειλακι μας.Εχω αδικο? Click για ανάπτυξη... Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.717 09-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καθολου αδικο κα Νεκταρια. Απλα ειναι τοσο αδικο αυτο που εγινε και τοσο αδικα αυτα που γινονται, που εχω εξοργιστει παρα πολυ. Η κυβερνηση της Ελλαδας, αυτη τη στιγμη, παρουσιαζει αδυναμια να καταστειλει μια εξεγερση, αδυναμια να προστατεψει του εμπορους που χανουν τις περιουσιες του και αδυναμια να προστατεψει τους ιδιους τους πολιτες της Ελλαδας, που ο καθε ψυχανωμαλος σηκωνει ενα οπλο και σκοτωνει/δολοφονει χωρις κανενα ενδοιασμο. Πραγματικα λυπαμαι... Εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως. Και δυστυχως ειμαστε ανημποροι να αντιδρασουμε. Καθομαστε και παρακολουθουμε απραγοι. Ονειδος.... Click για ανάπτυξη... αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.718 09-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Σορρυ που δεν συμμετέχω στη συζήτηση αλλά μιλάω στο ΜSN με ένα φίλο απο Αθήνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Ο EL GATO έγραψε: #1.719 09-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αυτο που βλεπουμε και γινεται πες μου ,ειναι φορος τιμης στον Αλεξανδρο? Το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως.Θα ηθελα να εβλεπα διαδηλωσεις πενθιμες διαμαρτυριας για το παιδι και οχι αυτα τα εκτροπα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Click για ανάπτυξη... Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η Νεκταρια έγραψε: #1.720 09-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απο τα ανθρωποειδη που βρισκονται στους δρομους αυτη τη στιγμη και καταστρεφουν περιουσιες, αμφιβαλλω αν το 1/10 γνωριζουν το ονομα του παιδιου που χαθηκε. Υπαρχουν στιγμες που ντρεπομαι που ειμαι διποδο. Γιατι τα τετραποδα ειναι τα μονα ζωα που δεν εξευτελιζονται ποτε με την συμπεριφορα τους. Click για ανάπτυξη... Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.