Τα Μaine Coon-άκια!!

Και μια που το ανεφερες (θα με πουν τρελλη ισως) σκεφτεσαι τα αμοιρα ζωακια τι τραβουν και ποσα μπορει να εχουν πεθανει με ολα αυτα?Τοοοσα κυκλοφορουν στους δρομους μια που ειμαστε χωρα αδεποτων

Δε νομιζω. Τα ζωα ξερουν να προστατευονται. Οτι θα ταλαιπωρηθηκαν, θα ταλαιπωρηθηκαν. Αλλα δε νομιζω να υπηρξαν απωλειες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Μεηνκουνακια!
Τελειωσα με μια μεταφραση και ειπα να περασω να δω αν σας αρεσαν τα ονοματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Μεηνκουνακια!
Δωρακι μου ολοι γραψατε ωραια ονοματα,μακαρι να μπορουσα να τα βαλω ολα.Ας περιμενουμε πρωτα τη γεννηση τους,θαλεγα.

Γεια σας Μεηνκουνακια!

Επεσες σε συζητηση για τα φλεγοντα γεγονοτα.

Ναι,καλα λες Νεκταρια μου,ας γεννηθουν κι ας ειναι καλα τα μικρα,και το ονομα τους ειναι το τελευταιο.
Παυλο απο το πρωι ακουω τον καθε ανεγκεφαλο να λεει το μακρυ του και το κοντο του πανω στα φλεγοντα θεματα,και λογω επαγγελματος δε μπορω να εκφερω γνωμη.Ειδικα μια και φετος εργαζομαι σε γραφειο διευθυνσης...Παντως σημασια για μενα εχει οτι χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη,κι ενα σωρο ανθρωπινα ονειρα και ιδανικα.Και ποιο το οφελος;Αυριο μεθαυριο θα τελειωσει ο χαβαλες και θα μαζευτουμε ολοι σπιτια μας μεχρι την επομενη φορα...

Ναι,καλα λες Νεκταρια μου,ας γεννηθουν κι ας ειναι καλα τα μικρα,και το ονομα τους ειναι το τελευταιο.
Παυλο απο το πρωι ακουω τον καθε ανεγκεφαλο να λεει το μακρυ του και το κοντο του πανω στα φλεγοντα θεματα,και λογω επαγγελματος δε μπορω να εκφερω γνωμη.Ειδικα μια και φετος εργαζομαι σε γραφειο διευθυνσης...Παντως σημασια για μενα εχει οτι χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη,κι ενα σωρο ανθρωπινα ονειρα και ιδανικα.Και ποιο το οφελος;Αυριο μεθαυριο θα τελειωσει ο χαβαλες και θα μαζευτουμε ολοι σπιτια μας μεχρι την επομενη φορα...

Δυστυχως! Γι' αυτο η ιστορια, μοιραια, θα επαναλαμβανεται.

Δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες Δωρα μου,ξερω ειναι κι αυτη η "θεση σου" μεχρι ενος σημειου σε καταλαβαινω,αλλα υπαρχουν ανθρωποι που θα μετρανε για καιρο τις πληγες τους,εμεις που συζηταμε θα το ξεχασουμε.Σημερα η κορη μου με ολα τα σχολεια εκαναν διαδηλωση.....εκοβαν την κυκλοφορια....τι φταινε οι ανθρωποι......της ειπα θελετε να διαμαρτυρηθειτε για το παιδι?Καντε διαδηλωση πενθιμη,πηγαινετε αυριο στη κηδεια και ολο αυτο θα φτασει εκει που πρεπει να φτασει.Ξερεις μου φαινεται αδιανοητο απο γονεις φιλησυχους να μου βγει εκεινη επαναστατρια,και το ποιο σπουδαιο ειναι οτι δεν ξερουν γιατι και πως να το κανουν.Απεργουν και δεν ξερουν το γιατι.......ασε θελω πολλα να πω αλλα μη το κανω σεντονι....

Δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες Δωρα μου,ξερω ειναι κι αυτη η "θεση σου" μεχρι ενος σημειου σε καταλαβαινω,αλλα υπαρχουν ανθρωποι που θα μετρανε για καιρο τις πληγες τους,εμεις που συζηταμε θα το ξεχασουμε.Σημερα η κορη μου με ολα τα σχολεια εκαναν διαδηλωση.....εκοβαν την κυκλοφορια....τι φταινε οι ανθρωποι......της ειπα θελετε να διαμαρτυρηθειτε για το παιδι?Καντε διαδηλωση πενθιμη,πηγαινετε αυριο στη κηδεια και ολο αυτο θα φτασει εκει που πρεπει να φτασει.Ξερεις μου φαινεται αδιανοητο απο γονεις φιλησυχους να μου βγει εκεινη επαναστατρια,και το ποιο σπουδαιο ειναι οτι δεν ξερουν γιατι και πως να το κανουν.Απεργουν και δεν ξερουν το γιατι.......ασε θελω πολλα να πω αλλα μη το κανω σεντονι....
Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που θα μετρανε καιρο τις πληγες τους,οπως υπηρχαν και πριν αρχισει η υλικη καταστροφη,ανθρωποι που μετρουσαν τις ψυχικες και ηθικες πληγες τους.Το ζητημα ειναι οτι αν αποφασισει καποιος να δρασει,πρεπει να το κανει με τροπο που να στοχευει στο προβλημα.Σε μια κοινωνια ομως οπου διατρεβλωνονται ολα,οπου αλλα γινονται,αλλα φαινονται,κι αλλα εννοουνται,ειναι πολυ δυσκολο αυτο.Κι εγω τα ειδα σημερα τα παιδακια,ακομα κι εδω που ειμαι εκαναν διαδηλωση.Δε λεω οτι ειναι κακο.Κι αν ηταν να αποτρεψει κατι,χαλαλι την ωρα που χαραμιζει ο καθενας μας λογω κυκλοφοριακου προβληματος οταν γινεται διαδηλωση.Για δεκα λεπτα καθυστερηση μπορει να αποκτηθει καποιο μεγαλο κοινωνικο αγαθο.Οχι ομως απο παιδακια που απλα το ειδαν σαν ευκαιρια για κοπανα,απο θερμοκεφαλους που δεν βρηκαν ευκαιρια να τα σπασουν στο γηπεδο αυτη την Κυριακη και εκτονωνονται,απο πενηνταρηδες που θελουν να αναβιωσουν τα επαναστατικα τους αισθηματα αλλα βαζουν παιδακια να τρωνε τις σφαιρες...Δεν γινονται ετσι οι πορειες και οι αλλαγες,ουτε με αυτο τον τροπο,ουτε με αυτους τους ανθρωπους.
Τελος παντων,δε θελω να πω περισσοτερα,απλα μου αφηνει μια πικρια σχετικα με τους ανθρωπους που εχω γυρω μου.Και ειμαι ανθρωπος που δεν εχει χρωματιστει με συγκεκριμενες πολιτικες κατευθυνσεις και αντιληψεις,μιλω αντικειμενικα σαν απλος πολιτης που θλιβεται για ολο αυτο το αλαλουμ.

Ξερεις πως θα το ηθελα το σημερινο?Ολα τα παιδια να εκαναν πορεια διαμαρτυριας πηγαινοντας στο εκαστοτε αστ. τμημα ,δημαρχειο,βουλη κλπ και να καταδικαζαν τη δολοφονια του μικρου....και οχι κουκουλες Δωρα μου,τι δηλαδη απο τη μια φοβουνται την αναγνωρηση και απο την αλλη εχοντας ασπιδα τη κουκουλα γινονται τραμπουκοι.Απαραδεκτο

Λοιπον. Για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα, παρτε το δευτερο βιντεο του Μουψη.

https://www.youtube.com/watch?v=R_nr2KKxUAU

Σε μας δε φορουσαν κουκουλες...Αλλα ηταν το ενα ανεβασμενο στους ωμους του αλλου κι εκαναν χαβαλε.Θα ηθελα φετος να ειμαι σε ταξη και να μιλησω μαζι τους για αυτα τα θεματα,να τους δειξω πως δεν ειναι ολα παιχνιδι,και πως ολη αυτη την αστειρευτη ενεργεια και τη δημιουργικοτητα μπορουν να τη χρησιμοποιησουν για να φτιαξουν εναν κοσμο καλυτερο,οπως τους ταιριαζει.Παρολα αυτα,οι καθηγητές τους τα άφησαν απλά να βγουν για χαβαλέ,και ήταν στις καφετέριες από τις 12 σημερα...Το μονο που απασχολησε τους συναδελφους ηταν αν θα εχουν σχολειο τη Δημοτικα αυριο,και το βρηκαν αδικο που κυρηχθηκε πενθος μονο για τη δευτεροβαθμια και αυτοι θα εργαστουν κανονικα.
Δεν λεω να δημιουργησουμε μια νεα γενια επαναστατων.Αλλοιμονο αν η δουλεια μας ηταν να βαζουμε φυτιλια στα παιδια χωρις λογο.Αλλα ειμαστε παιδαγωγοι,κι αυτο το παλτο μαλλον το κρεμαμε στην ταξη φευγοντας οι περισσοτεροι.Δυστυχως πρεπει να ξερεις οτι σαν εκπαιδευτικος διαμορφωνεις συνειδησεις,κι αν δεν εχεις εσυ πρωτα συνειδητοποιησει τι κανεις και τι ευθυνη εχεις,χαος,χαβαλε και ανωριμοτητα μεταδιδεις στα παιδια.Το ιδιο και οι περισσοτεροι γονεις δυστυχως...
Συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα ενα μεγαλο μερος της ευθυνης πεφτει στην παιδεια μας ως εθνος,με την ευρεια εννοια.Κι αυτη την παιδεια οι γονεις,οι δασκαλοι και η κοινωνια τη διδασκουν...
Καλο βραδυ.

Φανταστικος !!!:up::up:Παυλο μου μας επανεφερες στη ταξη:lol::lol::lol:
Λεω να σας καληνυχτησω...τα λεμε το πρωι.

Γλυκας ειναι!Ποσο ειναι τωρα ακριβως;

Καληνυχτα Νεκταρια,ελπιζω να μη σε κακοκαρδισα με τα λεγομενα μου...:/:

δεν εχω ύπνο.....αντεχει κανενας?:)

Γιουλίτσκα εγω θα εμενα αλλα εχω βαρβαρω πρωϊνο ξυπνημα αυριο,και μας ηρθε και μια τρελη στη δουλεια σημερα...Με αγχωσε τοσο πολυ η κατασταση που πονουσα ωρες μετα και επαθα κριση δυσπνοιας.Οποτε θα σας αφησω με την ωραια εικονα του Μούψη(που πρεπει να δουλεψει λιγο το σκαρφαλωμα του) και θα τα πουμε αυριο.
Υ.Γ.Εβαλα βιντεο του μπλε αεροπορι γατου,δες τον αν σου λειψε.

ΤΗΝΧ! Καλο βραδυ!

Γλυκας ειναι!Ποσο ειναι τωρα ακριβως;

Σε ευχαριστω. Ειναι τριων μηνων.
δεν εχω ύπνο.....αντεχει κανενας?:)

Δεν αντεχω αλλο. Παω να την πεσω. Δες το νεο βιντεο του Μουψη.

Γιουλίτσκα εγω θα εμενα αλλα εχω βαρβαρω πρωϊνο ξυπνημα αυριο,και μας ηρθε και μια τρελη στη δουλεια σημερα...Με αγχωσε τοσο πολυ η κατασταση που πονουσα ωρες μετα και επαθα κριση δυσπνοιας.Οποτε θα σας αφησω με την ωραια εικονα του Μούψη(που πρεπει να δουλεψει λιγο το σκαρφαλωμα του) και θα τα πουμε αυριο.
Υ.Γ.Εβαλα βιντεο του μπλε αεροπορι γατου,δες τον αν σου λειψε.
περαστικά Δωράκι:/:
θα τα δω αυριο απο το γραφειο....καληνυχτα...

Καλημερα!

Που ειστε ολοι?

Καλημερα!

Που ειστε ολοι?
Καλημέρα Παύλο μου!Εδώ είμαι εγώ,ξενυχτησμένη απο τα χθεσινά γεγονότα..Και ο λιγοστός ύπνος που είχα μαύρα χάλια..:(
Είδα και το βιντεάκι του Μούψη!!:)Είναι πολύ φάτσα ο μικρός!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back