ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Nαι! Θα γράφει...Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!!
Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα!![]()
Τον πήρα...Stop...
Ειναι πανέμορφος... Stop...
Είμαι ευτυχισμένος...Stop...
Και μετά θα κάνει μασάζ στα κουρασμένα του δαχτυλάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλε τι φορα εχετε παρει εσεις?Κι εγω εχω τρελλαθει με τη χλωρινη τη πιστη μου φιλη

Καλημερα Παυλο,Ραισα με σενα Γιουλη τα ειπαμε πρωι-πρωι.
Παω να συνεχισω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Nαι! Θα γράφει...
Τον πήρα...Stop...
Και μετά θα κάνει μασάζ στα κουρασμένα του δαχτυλάκια...![]()
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι...Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οι άντρες πρέπει να μιλουν λιγο και να κάνουν πολλά...Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Τα συγχαρητήριά μου στα έδωσα στους βιρμανούς αν κ θα έπρεπε εδώ να γραφούν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.Καλησπέρα!!
Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν?
ΓΙ ΑΥΤΟ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ και ξετρελάθηκα με το φωτεινο του μουτράκι κι αυτά τα τόσο γλυκά ματάκια. Θα τα λέτε κι από εδώ μέσα με τον αδελφούλη του (el gato) και θα μοιραζόμαστε μαζί σας τις όμορφες στιγμές σας.

Καλημέρα !!!Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω.
Κάτι ξέρεις κι εσύ????? Μα τα ξέρεις όλα νομίζω!!! Βέβαια πάντα μαθαίνουμε στη ζωή αλλά εσύ ... μας βοηθάς κ μόνον που σε ακούμε!!! Νεκταρία μου τα μωρά σου βρήκαν τα τέλεια σπιτια!! Συγχαρητήρια!!
Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε??
Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους??
Ασε άσε ξέρω τι θα πεις...
"Ναι"

Καλημέρα Γιουλάκο!! Δηλαδή εσύ δεν μετρας μέρες σαν τους φυλακισμένους!!!! Εσύ κοντευεις όμως να βγεις από τη φυλακή. χεχεχε. Αναμένομεν όλοι!!! την άφιξη της κουκλάρας σου!!!!!

Nαι! Θα γράφει...
Τον πήρα...Stop...

εεε καιρός να πάρουμε κ λίγη φόρα κι εμείς οι πτωχοί... χε χε χεΚαλε τι φορα εχετε παρει εσεις?Κι εγω εχω τρελλαθει με τη χλωρινη τη πιστη μου φιλη
Παω να συνεχισω![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρίαααα!!! Να περιμενεις επίσκεψή μας εκ νέου με Σταυρούλα, και τον σύζυγό μου ο οποίος θέλει πολυ να δει από κοντά τον παράδεισό σου και... τα υπέροχα γατοσκυλάκια σου!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Nαι! Θα γράφει...
Τον πήρα...Stop...

Καλε τι φορα εχετε παρει εσεις?Κι εγω εχω τρελλαθει με τη χλωρινη τη πιστη μου φιλη
Παω να συνεχισω![]()
Νεκταρία μου καλή συνέχεια
...εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι 

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρίαααα!!! Να περιμενεις επίσκεψή μας εκ νέου με Σταυρούλα, και τον σύζυγό μου ο οποίος θέλει πολυ να δει από κοντά τον παράδεισό σου και... τα υπέροχα γατοσκυλάκια σου!!!

Περιβόητο μέλος
Νεκταρία μου σ΄ευχαριστούμε πολύ αλλά αύριο δεν μπορούμε εμείς γιατί έχει παρέλαση ο γυιος μου κ μετά εχουμε έξοδο κανονίσει με πεθερικά κλπ.Ούτε κι η Σταυρούλα μπορεί. Αλλά αν μπορείς κι εσύ ίσως το Σάββατο αυτό ή την Κυριακή (εφόσον μπορείς βέβαια εσύ πρώτα απ΄όλα, κ μετα ο άνδρας μου ο οποιος θα ξέρει την ΄Πέμπτη το πρωί για Σάββατο αν μπορεί) τι λές γίνεται???Επίσκεψη ξανά στη Νεκταρία!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν εχω κανονισει τιποτα για ΣΚ οποτε ειμαι οκ!! Ναι αλλα μην εχετε περιορισμο ωρας! Τωρα αν θελει καποιο αλλο μελος να ερθει με μεγαλη χαρα θα τον/την δεχτουμε εγω και τα Μεινκουνακια μου
staman2
Περιβόητο μέλος
Αγαπητή μου νέα Μέιν κουνομαμά!!!
Σου αφιερώνω μερικές φωτογραφίες που πήρα την κουκλίτσα σου, κατά την επίσκεψή μου στη Νεκταρία. Το λάτρεψα αυτό το μωρό κι από κοντα΄είναι πολύ πολύ πιο όμορφη θεά!!!!!
Με το καλό να το υποδεχθείς και να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!

Με αγάπη, Τίμυ, Πέρσης, Νάλα, Σεβάχ κ Λούση!!!
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στέλλα... να τη βγάλεις Estelle!!Αγαπητή μου νέα Μέιν κουνομαμά!!!
Σου αφιερώνω μερικές φωτογραφίες που πήρα την κουκλίτσα σου, κατά την επίσκεψή μου στη Νεκταρία. Το λάτρεψα αυτό το μωρό κι από κοντα΄είναι πολύ πολύ πιο όμορφη θεά!!!!!
Με το καλό να το υποδεχθείς και να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!
Με αγάπη, Τίμυ, Πέρσης, Νάλα, Σεβάχ κ Λούση!!!
Ειναι όμορφο και γουρλίδικο!
Εκτός αν κρατήσεις το Camy... κι εκτός αν της βγάλεις κάποιο που ήδη οικογενειακώς σκεφτήκατε... το παιδί το έμαθε?

--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος
Όπως έχω ήδη γράψει στο forum, η Νεκταρία μου έδωσε τον πανέμορφο λιονταράκο Braveheart.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως πέρα από το συγκλονιστικό εκτροφείο της η αφοσίωση και η αγάπη αυτής της γυναίκας προς τα Maine Coonακια της είναι ασσύληπτη.
Πήγα τον λιονταράκο στον κτηνίατρο για γενικές εξετάσεις και μου είπαν πως δεν έχουν δει υγιέστερο γάτο!
Είμαι πολύ τυχερός που ανακάλυψα τη Νεκταρία και το Nektarcats και όλοι οι φαν τον Μέην Κουν πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτούν!
Συγκλονιστικός ο γάταρος Νεκταρία μου... Να ξέρεις ότι μας προσφέρει μεγάλη χαρά στο σπίτι και ότι παίρνει ΟΛΗ την αγάπη μας που την αξίζει.
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά...

''Τα πιο όμορφα κι υγιή λιοντάρια, της Νεκταρίας της γλυκιάς είν' ολα θρεφτάρια''

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!! Και να περάσετε μαζί όμορφες κι ευτυχισμενες στιγμές!!!τον χαίρομαιιιι.ευχαριστώ.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κούκλος! Αυτό το χρώμα δεν έχει και η Camy??Ε αφού είπατε όλοι για την τρομερή Νεκταρία, ήρθε και η σειρά μου.
Όπως έχω ήδη γράψει στο forum, η Νεκταρία μου έδωσε τον πανέμορφο λιονταράκο Braveheart.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως πέρα από το συγκλονιστικό εκτροφείο της η αφοσίωση και η αγάπη αυτής της γυναίκας προς τα Maine Coonακια της είναι ασσύληπτη.
Πήγα τον λιονταράκο στον κτηνίατρο για γενικές εξετάσεις και μου είπαν πως δεν έχουν δει υγιέστερο γάτο!
Είμαι πολύ τυχερός που ανακάλυψα τη Νεκταρία και το Nektarcats και όλοι οι φαν τον Μέην Κουν πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτούν!
Συγκλονιστικός ο γάταρος Νεκταρία μου... Να ξέρεις ότι μας προσφέρει μεγάλη χαρά στο σπίτι και ότι παίρνει ΟΛΗ την αγάπη μας που την αξίζει.
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά...
''Τα πιο όμορφα κι υγιή λιοντάρια, της Νεκταρίας της γλυκιάς είν' ολα θρεφτάρια''

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρία έχεις άλλα ενήλικα για υιοθεσία???

--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος
Κούκλος! Αυτό το χρώμα δεν έχει και η Camy??![]()
Ο Χαρτ είναι Red Tabby Blotched που νομίζω πως ναι, είναι ίδιο με της Cammy

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool