staman2
Περιβόητο μέλος
Σωστα.... stopλεω αυτό που πιστεύω...stop.

Και έτσι πρέπει... τα ΄παμε....Ναι, αλλα με βαζεις σε σκεψεις.![]()

Οχι βέβαια... μιλάμε εκ πείρας προσωπικής!!!!Is this some kind of conspiracy?
Συνεννοημενες ειστε και οι δυο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Συνεννοημενες ειστε και οι δυο?
Δεν μιλησαμε σημερα ,κακο αυτο....τελος παντων,ξερεις ποσοι περνοντας ενα παιρνουν και δευτερο,Και μια οικογενεια ειναι σε λιστα αναμονης για ΤΡΙΤΟ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριοΜην αναβεις φωτιες εσυ!!!!
Η φωτια βρισκεται ΗΔΗ μεσα σου.και με τον ερχομο του μικρου θα χρειαστεις πυροσβεστικη![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο![]()
Κρυβε λογια, κρυβε λογια....
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο

Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε

Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου?
EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο
Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε
Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου?
Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες
. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. 
Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα...
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα...Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη.
Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα...
EL GATO
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση...Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως?

οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι...
EL GATO
Διάσημο μέλος
ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα...
Ε.... μ... μαλλον....

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!!Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο...

EL GATO
Διάσημο μέλος
Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο...
Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο.
Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα.
δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια
EL GATO
Διάσημο μέλος
Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα.
δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια
Χμμμμμ.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool