staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #381 28-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεω αυτό που πιστεύω...stop. Click για ανάπτυξη... Σωστα.... stop Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα με βαζεις σε σκεψεις. Click για ανάπτυξη... Και έτσι πρέπει... τα ΄παμε.... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Is this some kind of conspiracy? Συνεννοημενες ειστε και οι δυο? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια... μιλάμε εκ πείρας προσωπικής!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #382 28-10-08 21:47 μειν κουνακια Συνεννοημενες ειστε και οι δυο? Δεν μιλησαμε σημερα ,κακο αυτο....τελος παντων,ξερεις ποσοι περνοντας ενα παιρνουν και δευτερο,Και μια οικογενεια ειναι σε λιστα αναμονης για ΤΡΙΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #383 28-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην αναβεις φωτιες εσυ!!!! Η φωτια βρισκεται ΗΔΗ μεσα σου.και με τον ερχομο του μικρου θα χρειαστεις πυροσβεστικη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Ο EL GATO έγραψε: #384 28-10-08 21:47 Δε το πιστευω! ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:48 Ο EL GATO έγραψε: #385 28-10-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, κρυβε λογια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Νεκταρια έγραψε: #386 28-10-08 21:51 μειν κουνακια Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #387 28-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεω αυτό που πιστεύω...stop. Click για ανάπτυξη... Σωστα.... stop Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα με βαζεις σε σκεψεις. Click για ανάπτυξη... Και έτσι πρέπει... τα ΄παμε.... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Is this some kind of conspiracy? Συνεννοημενες ειστε και οι δυο? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια... μιλάμε εκ πείρας προσωπικής!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #382 28-10-08 21:47 μειν κουνακια Συνεννοημενες ειστε και οι δυο? Δεν μιλησαμε σημερα ,κακο αυτο....τελος παντων,ξερεις ποσοι περνοντας ενα παιρνουν και δευτερο,Και μια οικογενεια ειναι σε λιστα αναμονης για ΤΡΙΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #383 28-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην αναβεις φωτιες εσυ!!!! Η φωτια βρισκεται ΗΔΗ μεσα σου.και με τον ερχομο του μικρου θα χρειαστεις πυροσβεστικη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Ο EL GATO έγραψε: #384 28-10-08 21:47 Δε το πιστευω! ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:48 Ο EL GATO έγραψε: #385 28-10-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, κρυβε λογια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Νεκταρια έγραψε: #386 28-10-08 21:51 μειν κουνακια Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #387 28-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μειν κουνακια Συνεννοημενες ειστε και οι δυο? Δεν μιλησαμε σημερα ,κακο αυτο....τελος παντων,ξερεις ποσοι περνοντας ενα παιρνουν και δευτερο,Και μια οικογενεια ειναι σε λιστα αναμονης για ΤΡΙΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #383 28-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην αναβεις φωτιες εσυ!!!! Η φωτια βρισκεται ΗΔΗ μεσα σου.και με τον ερχομο του μικρου θα χρειαστεις πυροσβεστικη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Ο EL GATO έγραψε: #384 28-10-08 21:47 Δε το πιστευω! ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:48 Ο EL GATO έγραψε: #385 28-10-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, κρυβε λογια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Νεκταρια έγραψε: #386 28-10-08 21:51 μειν κουνακια Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #387 28-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην αναβεις φωτιες εσυ!!!! Η φωτια βρισκεται ΗΔΗ μεσα σου.και με τον ερχομο του μικρου θα χρειαστεις πυροσβεστικη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Ο EL GATO έγραψε: #384 28-10-08 21:47 Δε το πιστευω! ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:48 Ο EL GATO έγραψε: #385 28-10-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, κρυβε λογια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Νεκταρια έγραψε: #386 28-10-08 21:51 μειν κουνακια Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #387 28-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε το πιστευω! ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:48 Ο EL GATO έγραψε: #385 28-10-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, κρυβε λογια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Νεκταρια έγραψε: #386 28-10-08 21:51 μειν κουνακια Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #387 28-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Κρυβε λογια, κρυβε λογια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Νεκταρια έγραψε: #386 28-10-08 21:51 μειν κουνακια Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #387 28-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μειν κουνακια Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #387 28-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Νεκταρία...έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Παυλου την ώρα που κρατούσε το Cimber αγκαλιά στη φωτογραφία....σαν χαζομπαμπάς στο μαιευτήριο Εχεις τετοια φωτογραφια?βαλτη να τη δουμε Πηραν το ενα ,σε δυο μηνες το αλλο,και τωρα μου ζητησανε κι αλλο.Ειπες τιποτα Παυλακο μου? Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #388 28-10-08 21:58 μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μειν κουνακια Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #389 28-10-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η, συμπαθεστατη κατα τ' αλλα, Γιουλη. Εγω δεν αμφιβαλλω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι καποιοι μπορει να θελουν και 1 και 2 και 3 και βαλε Maine Coon. Και γω, αν μπορουσα, θα ειχα παρει, πιθανοτατα, και ενα θηλυκο. Αλλα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Ο EL GATO έγραψε: #390 28-10-08 22:00 Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στοιχημα για ποιο πραγμα? Εγω με το "αλλα..." αναφερομουν στη δικη μου -προσωρινη- αδυναμια να παρω και δευτερο γατακι. Εκτος αν εννοειτε οτι, οπως και να 'χει, καποια στιγμη θα παρω και δευτερο. Ε, αυτο το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #391 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αλλα τι αλλα παυλο μου? Βαζουμε στοιχημα εδω και τωρα δημοσιως? Click για ανάπτυξη... ως γυναίκες βιαζόμαστε...οι άντρες συνήθως θέλουν το χρόνο τους...και καθόλου πιεση... οταν... βγει το black tabby τα λέμε τότε...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Ο EL GATO έγραψε: #392 28-10-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα... Click για ανάπτυξη... Ε.... μ... μαλλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #393 28-10-08 22:01 Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η Νεκταρια έγραψε: #394 28-10-08 22:03 μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μειν κουνακια Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #395 28-10-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:04 Ο EL GATO έγραψε: #396 28-10-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο... Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαστε καλα! ΓΙΝΑΝΕ 4! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #397 28-10-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ,ναι αυτο εννοω οτι καποα στιγμη θα παρεις και 2ο. το πολυ σε ενα χρονο. Click για ανάπτυξη... Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:06 Η Νεκταρια έγραψε: #398 28-10-08 22:06 μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μειν κουνακια Την αλλη εβδομαδα θα γινουν 4 !!!!! Καλα πες πως εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #399 28-10-08 22:09 μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μειν κουνακια Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Ο EL GATO έγραψε: #400 28-10-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παιδια δεν σας προλαβαινω,βροχη ερχονται τα μηνυματα. δεν μουπες Γιουλη ποιος χρηστης ειναι αυτος που θελει μειν κουν?Να στο θυμησω?εχτες τοπες δημοσια Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.