Τα Μaine Coon-άκια!!

Καταρχην, ευχαριστω.

Τι συγνωμη? Αν ειναι δυνατον! Τα θελει και 'μενα ο....! :lol:

Υ.Γ. Δεν εχεις παραπονο, παντως. Κι αν εχω μιλησει σημερα...
ναι έναν πονοκέφαλο τον έχω απ'τη φλυαρία σου δεν λέω...:P:lol:
Σαν αυτον που βαλατε εσεις ή η Γιουλη? Μπερδευτηκα λιγο. :hmm:
εγώ έβαλα blue tabby... η πρώτη φωτό ήταν...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν της Γιουλης τον πρωτο λιιιιγο πιο σκουρος.Πω, πω εχουμε φτασει αισειως στην 42 σελιδα:up:

ΑΑΑ!!! Τελειος ειναι.
Ετσι μπραβο, να ανεβαινουν τα posts για τα Maine Coon!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρία... σου έστειλα Pm το πήρες???:hmm:

Στελλα δεν παιζω,καθεσαι και παρακολουθεις και δεν μιλας εε?Θα σε βαλω τιμωρια χι,χι
α ρε Γιουλη μας αναψες φωτιες.Ενα κλικ εκανες και ολοι σουζα :lol::lol::lol:

Κορίτσια καλησπέρα!
Γεια σου Νεκταρία μου!Πήρα το email σου αλλά δεν μπορώ να ανοίξω αυτά που μου έστειλες.Τί ήταν?Φωτογραφίες απο το μωράκι μου μήπως?Καλα περιττό να σου πω ότι έχω χάσει τον ύπνο μου απο προχθές!Κάθε βράδυ σκέφτομαι το Μειν κουνάκι μου!Δεν περνάν κι αυτές οι μέρες...

ναι καλος ο μπαμπα σου ( για τη Γιουλη)

Νεκταρία μου αυτή είναι η παραγγελία για μένα ...αρσενικός black smoke ή black solid!!!;)
colorblacksmoke.jpg
colorsolidblack.jpg

Κορίτσια καλησπέρα!
Γεια σου Νεκταρία μου!Πήρα το email σου αλλά δεν μπορώ να ανοίξω αυτά που μου έστειλες.Τί ήταν?Φωτογραφίες απο το μωράκι μου μήπως?Καλα περιττό να σου πω ότι έχω χάσει τον ύπνο μου απο προχθές!Κάθε βράδυ σκέφτομαι το Μειν κουνάκι μου!Δεν περνάν κι αυτές οι μέρες...

Αμ, δεν περνανε...

Νεκταρία μου αυτή είναι η παραγγελία για μένα ...αρσενικός black smoke ή black solid!!!;)
colorblacksmoke.jpg
colorsolidblack.jpg

Ωπ... Τι εξελιξεις ειναι αυτες?

Με έχει πιάσει μια ψύχωση τελευταία..θέλω να γεμίσω το σπίτι μου γάτες!!Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να ξεκολλήσω κι απο τα σιαμεζάκια..Θα ήταν καλό να έπαιρνα και μία τέτοια?Βασικά το προηγούμενο ήταν απο Σιαμ γονείς αλλά μου βγήκε σχεδόν άσπρο!!Αυτή τη φορά λέω να πάρω ένα καθαρό Σιαμ,με τα κλασσικά τα χρώματα.Θα ήταν εύκολο να έχω κι ένα τέτοιο μωρό όταν με το καλό θα έρθει και το Μειν κουνάκι σπίτι?Tι λες εσύ Νεκταρία μου?

Κορίτσια καλησπέρα!
καλησπέρα Στέλλα... έχουμε κι έναν άντρα τον ELGATO ή απλά Πάυλο στη παρέα που πήρε το Cimber τον αδελφό της Camy!:)

Μεινκουνακια χορταστε τα

Συνημμένα

• jambi1.jpg
    jambi1.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • girly-11m-11.jpg
    girly-11m-11.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • moonlightshadow.jpg
    moonlightshadow.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 14
Ωπ... Τι εξελιξεις ειναι αυτες?
ζηλεψα....:redface::redface:κι έχω αδυναμία στους τεράστιους μαύρους γάτους...:D

Με έχει πιάσει μια ψύχωση τελευταία..θέλω να γεμίσω το σπίτι μου γάτες!!Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να ξεκολλήσω κι απο τα σιαμεζάκια..Θα ήταν καλό να έπαιρνα και μία τέτοια?Βασικά το προηγούμενο ήταν απο Σιαμ γονείς αλλά μου βγήκε σχεδόν άσπρο!!Αυτή τη φορά λέω να πάρω ένα καθαρό Σιαμ,με τα κλασσικά τα χρώματα.Θα ήταν εύκολο να έχω κι ένα τέτοιο μωρό όταν με το καλό θα έρθει και το Μειν κουνάκι σπίτι?Tι λες εσύ Νεκταρία μου?
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω και απο αυτα τα λιγα που ξερω και βλεπω στις εκθεσεις τα καθαροαιμα σιαμ ειναι λιγο δυστροπα.Βεβαια ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια.Τι να σου πω ,η αποφαση δικη σου.Δηλαδη σκοπευεις να αποκτησεις τρεις γατες?

Καλησπερα και στον Παυλο!Ο Cimber ηταν η πρωτη μας επιλογή οταν τον είδαμε αλλα δυστυχώς ήταν καπαρωμενος!!Είναι κουκλί!Να τον χαιρεστε!!

Καλησπερα και στον Παυλο!Ο Cimber ηταν η πρωτη μας επιλογή οταν τον είδαμε αλλα δυστυχώς ήταν καπαρωμενος!!Είναι κουκλί!Να τον χαιρεστε!!

Καλα μη σου πω για τον Cimber Εγινε σφαγη για παρτυ του.εχουν ερθει και τα τρια στο δωματιο μου και τι να σας πω θαναι λιγο.....της π το καγκελο γινεται.Παιζουν και με την Ice και τα εχουν κανει ρημαδιο.

Ευχαριστω πολυ! Και η Cammy δεν παει πισω!
Δεν χρειαζεται μιλαμε στον πληθυντικο. :)

Είχα παλιά καθαρόαιμη Σιαμ,ήταν λίγο παράξενη αλλά και αυτό που είχα τώρα απο καθαρόαιμους Σιαμ ήταν.Τώρα πως βγήκε ασπρούλι,δεν ξέρω.Η κοπέλα που μου το έδωσε είπε ότι κάποια στιγμή παλιότερα κάποιος απο τους γονείς της είχε ζευγαρώσει με Αγκύρας..Ηταν απο τα πιο καλά γατάκια που έχω δει...Απλά ήθελα να ξέρω αν θα ήταν καλά να τα πάρω και τα 2 ταυτόχρονα για να μάθουν απο μικρά μαζί...Το θέμα είναι πού θα βρω ένα.Δεν με ενδιαφέρει το φύλο..

Ευχαριστω πολυ! Και η Cammy δεν παει πισω!
Δεν χρειαζεται μιλαμε στον πληθυντικο. :)
να τον χαίρεστε οικογενειακώς!;)

Καλήνύχτα σας...χθες ξενύχτησα:redface: και τώρα κουτουλάω...
Παιρνω τα Βιρμανάκια μου και πάω για ύπνο!
Ονειρα Μειν Κουνιστά!:P:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back