Τα Μaine Coon-άκια!!

Στελλα ,Παυλο που ειστε να δειτε τα μωρακια σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω ειμαι!

Αναστασια σε ευχαριστω παρα πολυ! Ειναι πολυ καλες οι φωτογραφιες. :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέλλα, δες το μωράκι σου!!!:up:

Συνημμένα

• PICT1324.jpg
    PICT1324.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 29
:P:cool:
Εδω ειμαι!

Αναστασια σε ευχαριστω παρα πολυ! Ειναι πολυ καλες οι φωτογραφιες. :up:

Παύλο μου χαίρομαι που σου αρέσουν. Προσπαθώ τόσην ώρα να βάλω κι ακόμα μια που έχω του μικρού σου αλλά δεν τα καταφερνω... Για να ξαναπροσπαθήσω!!!
Στελλα ,Παυλο που ειστε να δειτε τα μωρακια σας?
Βρε Νεκταρία μου δεν βάζεις κι εσύ αυτές που πήρες τα μικρά κι είναι σε φανταστικές πόζες????

Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!!

Συνημμένα

• PICT1325.jpg
    PICT1325.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • PICT1315.jpg
    PICT1315.jpg
    128,7 KB · Εμφανίσεις: 35
Νεκταρία μου επιτρέπεις να δημοσιεύσω τον Υβάν που τον κρατάς αγκαλιά εσύ??? Και τον υπέροχο Μπλάκυ? :/:

Αν δεν ειμαι για λεμονοκουπες:P εε τοτε βαλτη.

Τι καταπληκτικός γάταρος ο Ιβάν:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Αναστασία τον πήρες αγκαλιά τυχερούλα; θέλουμε να δούμε κ τον Μπλάκυ :up:τα μαύρα περσικά ειναι η αδυναμία μου

Τι ομορφα μωρα!Ειδικα το πορτοκαλακι ειναι μεγαλη φατσα!

Τι καταπληκτικός γάταρος ο Ιβάν:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Αναστασία τον πήρες αγκαλιά τυχερούλα; θέλουμε να δούμε κ τον Μπλάκυ :up:τα μαύρα περσικά ειναι η αδυναμία μου
Ναι Ελενάκι μου είναι ένας μαγευτικός γάταρος!!! Δεν μπορείς να φανταστείς την ομορφιά του αν δεν τον συναντήσεις και δεν τον πάρεις αγκαλιά!!! Μπες στο σάιτ της Νεκταρίας, να δεις την προσωπική του σελίδα.Τώρα θα τον ξαναβάλω καθώς και τον Μπλάκυ. Σου στέλνω κ πμ σε λίγο.

Αν δεν ειμαι για λεμονοκουπες:P εε τοτε βαλτη.
Καλέ κουκλα είσαι!!!

Λοιπόν όπως σας τα έλεγα, παρουσιάζω τον Μπλάκυ τον πανέμορφο κ τρυφερο περσικό γατούλη, και ... τον ΥΒΑΝ τον τρομερό !!!!:up:
Εξαιρετικά αφιερωμένες σε όλους τους περσομανείς, όπως εγώ, η Σταυρούλα κι η Έλενα!!!:up:
ΚΑΙ
Στην τελευταία, είναι η μικρούλα Camy και την αφιερώνω στην μελλοντική της μαμα τη Στέλλα!
:up:

Συνημμένα

• PICT1317.jpg
    PICT1317.jpg
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • PICT1316.jpg
    PICT1316.jpg
    151,3 KB · Εμφανίσεις: 30
Λοιπόν όπως σας τα έλεγα, παρουσιάζω τον Μπλάκυ τον πανέμορφο κ τρυφερο περσικό γατούλη, και ... τον ΥΒΑΝ τον τρομερό !!!!:up:
Εξαιρετικά αφιερωμένες σε όλους τους περσομανείς, όπως εγώ, η Σταυρούλα κι η Έλενα!!!:up:
ΚΑΙ
Στην τελευταία, είναι η μικρούλα Camy και την αφιερώνω στην μελλοντική της μαμα τη Στέλλα!
:up:
ειναι κουκλια και τα 3!!!!!!αλλα αυτο το κρεμ χρωμα μου αρεσει πολυ στις γατες...:inlove::inlove::inlove:

Τρελαίνομαι!!!!!:up::up::kiss::kiss: :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Και ο Ιβανόγατος είναι τέλειος, Νεκταρία πρέπει να έχεις κάνει βαράκια για να τον σηκώνεις με τον ένα χέρι:lol:

Τρελαίνομαι!!!!!:up::up::kiss::kiss: :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Και πού να τον πάρεις κι αγκαλιά είναι πανέμορφος με μια εκπληκτική γλωσσίτσα κατακόκκινη μέσα σ΄αυτό το μαύρο που σε τρελαίνει!!!

Και πού να τον πάρεις κι αγκαλιά είναι πανέμορφος με μια εκπληκτική γλωσσίτσα κατακόκκινη μέσα σ΄αυτό το μαύρο που σε τρελαίνει!!!
Καλά τώρα βαλτή είσαι; γιατί μου τα λες αυτά νιώθω στέρηση:blink:

Καλά τώρα βαλτή είσαι; γιατί μου τα λες αυτά νιώθω στέρηση:blink:
Αμ το ξέρω ότι είμαι κακό κορίτσι Ελενάκι μου κ σε προκαλώ!!! Το ξέρω!!!

Μερικες στιγμες ελλειψα να δω τον Θρυλο και περασε ολο το mycat απο 'δω.
Λοιπον, οι φωτογραφιες ειναι ολες καταπληκτικες. Βεβαια "παρεισεφρησαν" και αλλες ρατσες, αλλα χαλαλι γιατι ειναι πενταμορφα και αυτα.
Λοιπον, αρχισε το 2ο ημιχρονο. Τα λεμε...

DSC05404.JPG
DSC05404.JPG
Στελλακι δεν ξερω αν τα καταφερα με το Gallery.Εδω ειναι η Cammy σου

DSC05404.JPG
DSC05404.JPG
Στελλακι δεν ξερω αν τα καταφερα με το Gallery.Εδω ειναι η Cammy σου

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05404.JPG
Ειδες ειμαι πολυ γκα-γκα

ιιιιι τα γατάαααααααααααααααααακια της νεκταρίας :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back