Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αναστασια σε ευχαριστω παρα πολυ! Ειναι πολυ καλες οι φωτογραφιες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Εδω ειμαι!
Αναστασια σε ευχαριστω παρα πολυ! Ειναι πολυ καλες οι φωτογραφιες.![]()
Παύλο μου χαίρομαι που σου αρέσουν. Προσπαθώ τόσην ώρα να βάλω κι ακόμα μια που έχω του μικρού σου αλλά δεν τα καταφερνω... Για να ξαναπροσπαθήσω!!!
Βρε Νεκταρία μου δεν βάζεις κι εσύ αυτές που πήρες τα μικρά κι είναι σε φανταστικές πόζες????Στελλα ,Παυλο που ειστε να δειτε τα μωρακια σας?
staman2
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
εε τοτε βαλτη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι Ελενάκι μου είναι ένας μαγευτικός γάταρος!!! Δεν μπορείς να φανταστείς την ομορφιά του αν δεν τον συναντήσεις και δεν τον πάρεις αγκαλιά!!! Μπες στο σάιτ της Νεκταρίας, να δεις την προσωπική του σελίδα.Τώρα θα τον ξαναβάλω καθώς και τον Μπλάκυ. Σου στέλνω κ πμ σε λίγο.
Καλέ κουκλα είσαι!!!Αν δεν ειμαι για λεμονοκουπεςεε τοτε βαλτη.
staman2
Περιβόητο μέλος

Εξαιρετικά αφιερωμένες σε όλους τους περσομανείς, όπως εγώ, η Σταυρούλα κι η Έλενα!!!

ΚΑΙ
Στην τελευταία, είναι η μικρούλα Camy και την αφιερώνω στην μελλοντική της μαμα τη Στέλλα!

Συνημμένα
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ειναι κουκλια και τα 3!!!!!!αλλα αυτο το κρεμ χρωμα μου αρεσει πολυ στις γατες...Λοιπόν όπως σας τα έλεγα, παρουσιάζω τον Μπλάκυ τον πανέμορφο κ τρυφερο περσικό γατούλη, και ... τον ΥΒΑΝ τον τρομερό !!!!
Εξαιρετικά αφιερωμένες σε όλους τους περσομανείς, όπως εγώ, η Σταυρούλα κι η Έλενα!!!
ΚΑΙ
Στην τελευταία, είναι η μικρούλα Camy και την αφιερώνω στην μελλοντική της μαμα τη Στέλλα!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Και πού να τον πάρεις κι αγκαλιά είναι πανέμορφος με μια εκπληκτική γλωσσίτσα κατακόκκινη μέσα σ΄αυτό το μαύρο που σε τρελαίνει!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά τώρα βαλτή είσαι; γιατί μου τα λες αυτά νιώθω στέρησηΚαι πού να τον πάρεις κι αγκαλιά είναι πανέμορφος με μια εκπληκτική γλωσσίτσα κατακόκκινη μέσα σ΄αυτό το μαύρο που σε τρελαίνει!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Αμ το ξέρω ότι είμαι κακό κορίτσι Ελενάκι μου κ σε προκαλώ!!! Το ξέρω!!!Καλά τώρα βαλτή είσαι; γιατί μου τα λες αυτά νιώθω στέρηση![]()
EL GATO
Διάσημο μέλος
Λοιπον, οι φωτογραφιες ειναι ολες καταπληκτικες. Βεβαια "παρεισεφρησαν" και αλλες ρατσες, αλλα χαλαλι γιατι ειναι πενταμορφα και αυτα.
Λοιπον, αρχισε το 2ο ημιχρονο. Τα λεμε...
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Στελλακι δεν ξερω αν τα καταφερα με το Gallery.Εδω ειναι η Cammy σου![]()
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05404.JPG
Ειδες ειμαι πολυ γκα-γκα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool