Τα Μaine Coon-άκια!!

Βασικά πριν καμιά βδομάδα έψαχνα όντως και για ένα άλλο όνομα αλλά δεν μου κολλούσε κάτι.Ηθελα κάτι Ελληνικό αλλά δεν μου ερχόταν τίποτα!Σκέφτηκα το Κασσάνδρα κάποια στιγμή ή το Ανδρομάχη αλλά πάλι δεν μου ταίριαζαν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά πριν καμιά βδομάδα έψαχνα όντως και για ένα άλλο όνομα αλλά δεν μου κολλούσε κάτι.Ηθελα κάτι Ελληνικό αλλά δεν μου ερχόταν τίποτα!Σκέφτηκα το Κασσάνδρα κάποια στιγμή ή το Ανδρομάχη αλλά πάλι δεν μου ταίριαζαν!

Κοιτα, με ολο το θαρρος και με πολυ δοση χιουμορ, τα παραπανω ονοματα ΔΕΝ ειναι ονοματα για γατες:lol:. Καλυτερα που δεν σου "καθονται" καλα και σενα. Το Cammie ειναι πολυ ωραιο. Αν τωρα, αν λεμε (ΑΝ κα Νεκταρια, μη βαρας), θελεις κατι ελληνικο, τοτε καλο θα ειναι κατι συντομο (με δυο συλλαβες πχ) για να το μαθει το γατακι πιο ευκολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελληνικο με 2 συλλαβές σαν τί δηλαδή?Σούλα,Ρούλα,Βούλα,Κικη,Νίτσα,Εφη,Λέλα???Γιατί δεν μου έρχεται τίποτα άλλο σε ελληνικό δισύλλαβο!!

Λοιπον για να μη "μαλωνουμε" η "μαμα" Νεκταρια θα σας λυσει το "προβλημα".
Κατ`αρχην δεν επεται οτι το ονομα που θα δηλωσει ο εκτροφεας θα ειναι το τελικο που θα δωσει ο ιδιοκτητης.Παντα προσπαθω να δωσω ενα ευκολο και δυσιλλαβο ονομα (ακουν πιο πολυ τα ζωα) και δεν δινω ετσι το ονομα απλα για να εχει.Γινεται συσκεψη τις περισσοτερες φορες με την Χριστινα (τη κορη μου).Εν τω μεταξει παιρνω την Α,Β για να μη γινεται μπαχαλο.πχ η επομενη γεννα το πρωτο γραμμα θα ξεκιναει απο D.
Εσυ ομως Παυλο μου θα τ`αλλαξεις....για πες το δεν το θυμαμαι

Αληθεια -ασχετο με τη κουβεντα- στα ποσα μηνυματα θ`αλλαξω ονομα?ποιος ξερει να μου πει?Ετσι απο περιεργεια ρωτω.Παυλο εσυ τα παρατηρεις αυτα νομιζω

Ελληνικο με 2 συλλαβές σαν τί δηλαδή?Σούλα,Ρούλα,Βούλα,Κικη,Νίτσα,Εφη,Λέλα???Γιατί δεν μου έρχεται τίποτα άλλο σε ελληνικό δισύλλαβο!!

Βρε, μη σε βαζω στο τριπακι να σκεφτεσαι ονοματα (παει, καποια εκτροφεας που εχω στο μυαλο μου θα ετοιμαζει το δικανο τωρα. Θα μετακομισω...). Το Cammie ειναι πολυ ωραιο και της ταιριαζει.

Αληθεια -ασχετο με τη κουβεντα- στα ποσα μηνυματα θ`αλλαξω ονομα?ποιος ξερει να μου πει?Ετσι απο περιεργεια ρωτω.Παυλο εσυ τα παρατηρεις αυτα νομιζω

Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα πρεπει να ειναι στα 200.

Παιδιά σας καληνυχτώ για σήμερα!Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα και έναν πολύ δύσκολο πελάτη στο μαγαζί το απόγευμα!Τέτοια αποτρίχωση δεν έχω ξανακάνει!Ξεπουπουλιασμα στα γεννητικά όργανα:P μπρος πίσω!Τα είδα όλα!!!Πάω να ηρεμήσω!!Καλή συνέχεια!!

Παιδιά σας καληνυχτώ για σήμερα!Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα και έναν πολύ δύσκολο πελάτη στο μαγαζί το απόγευμα!Τέτοια αποτρίχωση δεν έχω ξανακάνει!Ξεπουπουλιασμα στα γεννητικά όργανα:P μπρος πίσω!Τα είδα όλα!!!Πάω να ηρεμήσω!!Καλή συνέχεια!!

Καλο βραδυ. Μα τι δουλεια κανεις?

Αισθητικός είμαι αλλά με τόσα που έχω δει θα μπορούσα να έχω γίνει και γυναικολόγος!!:cool:

Αισθητικός είμαι αλλά με τόσα που έχω δει θα μπορούσα να έχω γίνει και γυναικολόγος!!:cool:

Α, καταλαβα... Σου ευχομαι καλη ξεκουραση λοιπον! Τα λεμε αυριο.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν μας ταπες αυτα....εσυ εχεις και τα τυχερα σου βλεπω...κριμα που δεν σπουδασα αισθητικος.Κι εγω λεω να παω για υπνο αντε γιατι εχω χασει τον υπνο μου,δεν κανω αλλη δουλεια....σκετο αλκοολικη ειναι το my cat
φιλακια και ονειρα γλυκα με τα μωρακια σας

:lol::lol::lol::lol::lol:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν μας ταπες αυτα....εσυ εχεις και τα τυχερα σου βλεπω...κριμα που δεν σπουδασα αισθητικος.Κι εγω λεω να παω για υπνο αντε γιατι εχω χασει τον υπνο μου,δεν κανω αλλη δουλεια....σκετο αλκοολικη ειναι το my cat
φιλακια και ονειρα γλυκα με τα μωρακια σας
:up::up::up:

Θα μας στείλεις προσκλητήρια για τη βάφτιση? :P:lol::lol:

Ε, αλιμονο... Σε ολα τα εκλεκτα μελη του forum! :cool:

Καλημερα,καλα καθε πρωι κουτουλαω μ`αυτα τα ξενυχτια....χαλαλι σας ομως ειστε φανταστικη παρεα.Εχτες ειπα να κλεισω μα τα μηνυμα μα τα μηνυματα επεφταν βροχη.Παυλο ο δικος σου μολις εφαγε τουμπα:lol:πηγε να ανεβει στο χαμηλο καρεκλακι-ονυχοδρομιο και δεν μπορεσε το πουλακι μου......α να και η Cammy η τσαχπινογαργαλιαρα.....ο δικος σου ξαναεπιχειρει.....ζυγιαζει.....ασε αλλη φορα.
Λοιπον Παυλο καλα τα πρωινα που εισαι στη δουλεια και σε βλεπουμε συνεχεια ,οταν θα τον παρεις τα βραδυα βλεπω να μας ξεχνας:lol::lol::lol:

Ε, αλιμονο... Σε ολα τα εκλεκτα μελη του forum! :cool:
Και εμεις θελουμε..και εμεις:D...

Καλημερα,καλα καθε πρωι κουτουλαω μ`αυτα τα ξενυχτια....χαλαλι σας ομως ειστε φανταστικη παρεα.Εχτες ειπα να κλεισω μα τα μηνυμα μα τα μηνυματα επεφταν βροχη.Παυλο ο δικος σου μολις εφαγε τουμπα:lol:πηγε να ανεβει στο χαμηλο καρεκλακι-ονυχοδρομιο και δεν μπορεσε το πουλακι μου......α να και η Cammy η τσαχπινογαργαλιαρα.....ο δικος σου ξαναεπιχειρει.....ζυγιαζει.....ασε αλλη φορα.
Λοιπον Παυλο καλα τα πρωινα που εισαι στη δουλεια και σε βλεπουμε συνεχεια ,οταν θα τον παρεις τα βραδυα βλεπω να μας ξεχνας:lol::lol::lol:
Καλημερα...:)
φτιαξε ενα διπλο και πιες το σιγα σιγα...:lol:εγω ετσι κανω καθε πρωϊ...:lol:

E, θα μπαινω καπου καπου να δω τι παιζει. :lol:

Δε πιστευω να χτυπησε ο μικρος...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back