Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλημερα...:)
φτιαξε ενα διπλο και πιες το σιγα σιγα...:lol:εγω ετσι κανω καθε πρωϊ...:lol:
Καφεδες πινω ετσι κι αλλιως,με τις δουλεις τι γινεται!Ναστε καλα ομως ειστε ολοι-ολες υπεροχοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καφεδες πινω ετσι κι αλλιως,με τις δουλεις τι γινεται!Ναστε καλα ομως ειστε ολοι-ολες υπεροχοι
Ειναι οπως και να το κανεις κολλιτικη αρρωστια το mycat:up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

E, θα μπαινω καπου καπου να δω τι παιζει. :lol:

Δε πιστευω να χτυπησε ο μικρος...:hmm:
Μπραβο βρε Παυλο,μ`αρεσει που εισαι ειλικρινης.Τα πρωινα στη δουλεια θα μπαινεις:hmm:
Οχι μωρε δεν χτυπησε,μολις του εδωσε φιλακι:up:

Μπραβο βρε Παυλο,μ`αρεσει που εισαι ειλικρινης.Τα πρωινα στη δουλεια θα μπαινεις:hmm:
Οχι μωρε δεν χτυπησε,μολις του εδωσε φιλακι:up:

Συνεχεια θα μπαινω. Ετσι κι αλλιως, θα εχω τοσες ερωτησεις....

ναι μωρέ... να μας λές τα νέα του να μας στέλνεις φωτό και φυσικά να μας ρωτάς...
Εγώ εδώ στο Mycat βρήκα ανθρώπους που επιτέλους με καταλαβαίνουν γιατί είχα θέμα...σοβαρό θέμα...:/:

ναι μωρέ... να μας λές τα νέα του να μας στέλνεις φωτό και φυσικά να μας ρωτάς...
Εγώ εδώ στο Mycat βρήκα ανθρώπους που επιτέλους με καταλαβαίνουν γιατί είχα θέμα...σοβαρό θέμα...:/:

Meaning?
Αν θες, στειλε πμ

Κανω παραθεση στον εαυτο μου για μια διευκρινηση. Ναι μεν θα μπαινω για αποριες, αλλα και για να μαθαινω νεα σημαντικων προσωπων εδω μεσα που με εχουν βοηθησει παρα πολυ. Προς αποφυγη παρερμηνειων.
Αλλωστε, ποτε δε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω το mycat μονο σαν προπομπο της αποκτησης του γατιου μου. Μια παρεα ειμαστε ολοι.

E, θα μπαινω καπου καπου να δω τι παιζει. :lol:

Δε πιστευω να χτυπησε ο μικρος...:hmm:
Σιγά μην χτύπησε. Είναι μεγάλη μάρκα ο μικρός σου!!:up:
Ωραίος!!! Οσο καιρό δηλ. είσαι σε αναμονή του μικρού σου οκ μπαίνουμε mycat και μετά τέλος???? :mad:
Και πώς θα τον καμαρώνουμε κύριέ μου εμείς?:hmm:
Αμα κι εμείς κάναμε το ίδιο τότε ποιον θα έβρισκες εδώ μέσα να λες τον πόνο σου τωρα που αναμένεις το μωρό???
Για κάτσε καλά μην έρθουμε και τον απαγάγουμε άμα τον παραλάβεις και τότε θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!!! χμ χμ χμ Παύλο! γκρρρ γκρρρ:blink:
Meaning?
Αν θες, στειλε πμ
Εμ δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί το κορίτσι?
Εννοεί ότι δεν την καταλαβαίνουν όπως δεν μας καταλαβαίνουν κι εμάς οι γνωστοι κ οι φίλοι μας, κι οι γύρω μας όσον αφορά την αγάπη αυτή που έχουμε για τα ζωάκια μας. Και δεν μπορούμε πολλές φορες να συνεννοηθούμε με αυτούς και να ανοίξουμε τις ψυχές μας!!
Κι εσύ θα μπαίνεις πού και πού στο mycat? Ε εε σ΄έφαγα.!! καημένε!!!:lol::lol::lol:

Κανω παραθεση στον εαυτο μου για μια διευκρινηση. Ναι μεν θα μπαινω για αποριες, αλλα και για να μαθαινω νεα σημαντικων προσωπων εδω μεσα που με εχουν βοηθησει παρα πολυ. Προς αποφυγη παρερμηνειων.
Αλλωστε, ποτε δε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω το mycat μονο σαν προπομπο της αποκτησης του γατιου μου. Μια παρεα ειμαστε ολοι.
Έτσι θέλω να γίνει κι ο γιος μου... σαν εσένα...με σκλάβωσες...

Ωραίος!!! Οσο καιρό δηλ. είσαι σε αναμονή του μικρού σου οκ μπαίνουμε mycat και μετά τέλος???? :mad:
Αμα κι εμείς κάναμε το ίδιο τότε ποιον θα έβρισκες εδώ μέσα να λες τον πόνο σου τωρα που αναμένεις το μωρό???
Για κάτσε καλά μην έρθουμε και τον απαγάγουμε άμα τον παραλάβεις και τότε θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!!! χμ χμ χμ Παύλο! γκρρρ γκρρρ:blink:

Εννοεί ότι δεν την καταλαβαίνουν όπως δεν μας καταλαβαίνουν κι εμάς οι γνωστοι κ οι φίλοι μας, κι οι γύρω μας όσον αφορά την αγάπη αυτή που έχουμε για τα ζωάκια μας. Και δεν μπορούμε πολλές φορες να συνεννοηθούμε με αυτούς και να ανοίξουμε τις ψυχές μας!!
Κι εσύ θα μπαίνεις πού και πού στο mycat? Ε εε σ΄έφαγα.!! καημένε!!!:lol::lol::lol:
Με κάλυψες Αναστασία...ειδικά όταν πρόκειται για...πολύ
"δικούς μας" ανθρώπους...

Αναστασια, μαλλον δε διαβασες τι εγραψα παρακατω. Αλλα και αυτο που παραθετεις, το αναφερω, σαφως, αστειευομενος.

Έτσι θέλω να γίνει κι ο γιος μου... σαν εσένα...με σκλάβωσες...

Σε ευχαριστω γι' αυτο που λες, αλλα εγω λεω την αληθεια.

Παύλο... συγνώμη... τι avatar είναι αυτό??:hmm:

Α, ειναι ο Spiderman. Fan απο μικρος.
(Ας πρωτοτυπησω και λιγο....)

Α, ειναι ο Spiderman. Fan απο μικρος.
(Ας πρωτοτυπησω και λιγο....)
Αχ ναι??:hmm:
Μπες εδώ τότε να μιλάς και σ'αυτό το forum! :P

www.myspider.gr

:lol::lol::lol:

Αχ ναι??:hmm:
Μπες εδώ τότε να μιλάς και σ'αυτό το forum! :P

www.myspider.gr

:lol::lol::lol:

Που πας και τα βρισκεις αυτα, ε?
Παντως ειμαι και fan του Tolkien και των Comics γενικοτερα. Αλλα για λογους που ηδη γνωριζεις, που χρονος.... Αχ!

Υ.Γ. Βεβαια, το avatar ειναι προσωρινο. Μεχρι το τελος του μηνα υποθετω...:hmm:

Που πας και τα βρισκεις αυτα, ε?
Παντως ειμαι και fan του Tolkien και των Comics γενικοτερα. Αλλα για λογους που ηδη γνωριζεις, που χρονος.... Αχ!

Υ.Γ. Βεβαια, το avatar ειναι προσωρινο. Μεχρι το τελος του μηνα υποθετω...:hmm:
καλέ τι βρίσκω?... μόνη μου το έγραψα... δεν υπάρχει τέτοιο forum! :P:lol:

Πεθαίνω για Τολκιν:up:...τον διάβαζα απ΄τα 15 μου...και έκανα εργασία στο πανεπιστήμιο στη γλωσσολογία για το Χομπιτ!!!
Γιατί δεν βγάζεις ένα όνομα απ΄τους ήρωές του στο γατούλη?? Τους πάνε αυτα τα ονόματα... γιατί ειναι όμορφα, επιβλητικά γατιά τα Κουνς! :)σαν τους Βασιλείς της Μεσης Γης!
Aragorn? Gandalf?? 'Εχει κάποιος απ΄το mycat νομίζω κουνάκι με αυτό το όνομα...

καλέ τι βρίσκω?... μόνη μου το έγραψα... δεν υπάρχει τέτοιο forum! :P:lol:

Πεθαίνω για Τολκιν:up:...τον διάβαζα απ΄τα 15 μου...και έκανα εργασία στο πανεπιστήμιο στη γλωσσολογία για το Χομπιτ!!!
Γιατί δεν βγάζεις ένα όνομα απ΄τους ήρωές του στο γατούλη?? Τους πάνε αυτα τα ονόματα... γιατί ειναι όμορφα, επιβλητικά γατιά τα Κουνς! :)σαν τους Βασιλείς της Μεσης Γης!
Aragorn? Gandalf?? 'Εχει κάποιος απ΄το mycat νομίζω κουνάκι με αυτό το όνομα...

Σοβαρα? Κοιτα τι μαθαινει κανεις...
Τον Αρχοντα τον ειχα "ρουφηξει" στην κυριολεξια. Οπως και το Χομπιτ. Το Σιλμαριλιον, ομως, με κουρασε και δεν το τελειωσα ποτε. Ο ανθρωπος ηταν μαγος.
Σχετικα με το ονομα τωρα... Το εχω σκεφθει αυτο που λες, αλλα ηθελα να ειναι ελληνικο το ονομα του γατιου μου. Μαλλον μου λες με τροπο οτι δεν σου πολυαρεσει το ονομα που εχω διαλεξει, ε? :lol:

Υ.Γ. Ειμαστε totally off topic, αλλα δεν πειραζει....

Σοβαρα? Κοιτα τι μαθαινει κανεις...
Τον Αρχοντα τον ειχα "ρουφηξει" στην κυριολεξια. Οπως και το Χομπιτ. Το Σιλμαριλιον, ομως, με κουρασε και δεν το τελειωσα ποτε. Ο ανθρωπος ηταν μαγος.
Σχετικα με το ονομα τωρα... Το εχω σκεφθει αυτο που λες, αλλα ηθελα να ειναι ελληνικο το ονομα του γατιου μου. Μαλλον μου λες με τροπο οτι δεν σου πολυαρεσει το ονομα που εχω διαλεξει, ε? :lol:
Βρε Παυλο...κοίτα σύμπτωση...κι εμένα η ιστορία της γέννεσης και όλα αυτά τα ονόματα με εξάντλησαν...
Κι εμένα μου αρέσουν τα Ελλήνικά ονόματα...φαίνεται αυτό άλλωστε... αλλά συγνώμη... δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά στον "Θεό" που θα γίνει ο γάτος σου δεν μου πολυταιριάζει...αλλά μην ακους εμένα... το όνομα του γατούλη σου είναι δουλειά δική σου...:)

Βρε Παυλο...κοίτα σύμπτωση...κι εμένα η ιστορία της γέννεσης και όλα αυτά τα ονόματα με εξάντλησαν...
Κι εμένα μου αρέσουν τα Ελλήνικά ονόματα...φαίνεται αυτό άλλωστε... αλλά συγνώμη... δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά στον "Θεό" που θα γίνει ο γάτος σου δεν μου πολυταιριάζει...αλλά μην ακους εμένα... το όνομα του γατούλη σου είναι δουλειά δική σου...:)

Καταλαβαινω! Αλλωστε και γω χτες, ειπα στη Στελλα οτι τα ονοματα που αρχικα ειχε σκεφθει δε ταιριαζαν σε γατες. Τελικα ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα. Ετσι κι αλλιως, μπορει τα MC να γινονται θηρια ολοκληρα, αλλα μεσα τους μενουν μικρα, ετσι αγαθα που ειναι. Συμφωνεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back