Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλημέρα!

Τι κάνει άραγε αυτό το παιδί ο Αλέξανδρος που βγάζει αυτές τις καταπληκτικές φωτό...που έχει τον Gandalf και τον Aragorn ?? :hmm:

Ειδες Παύλο? Κι άλλος γατόφιλος άνδρας! ;)

Να το άλμπουμ του!:)
Καλά έχω πάθει πλάκα....
https://www.nightfall.gr/gallery/thumbnails.php?album=34

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gandalf? Aragorn? Αυτο που λεγαμε, ε? Κατσε να δω το αλμπουμ του....
Λοιπον, ο Gandalf δεν παιζεται. Ειδες μια φωτογραφια που τον εχει πιασει να ιπταται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!

Τι κάνει άραγε αυτό το παιδί ο Αλέξανδρος που βγάζει αυτές τις καταπληκτικές φωτό...που έχει τον Gandalf και τον Aragorn ?? :hmm:

Ειδες Παύλο? Κι άλλος γατόφιλος άνδρας! ;)

Να το άλμπουμ του!:)
Καλά έχω πάθει πλάκα....
https://www.nightfall.gr/gallery/thumbnails.php?album=34
εκανα ενα περασμα απο το photo album....βρε παιδια δεν σας φερνει λιγο για μειν κουν?λες να ειναι ημιαιμο?

Αφου MC ειναι... Νομιζω....:hmm:

Ναι οι γατες του ειναι και οι δυο απιστευτες...Νομιζω ότι ο ένας είναι Μέην Κουν και ο αλλος διασταυρωση σιαμ με βιρμανιας.Αν θυμαμαι καλα...

Ναι οι γατες του ειναι και οι δυο απιστευτες...Νομιζω ότι ο ένας είναι Μέην Κουν και ο αλλος διασταυρωση σιαμ με βιρμανιας.Αν θυμαμαι καλα...
Ποιος ειναι τον ξερετε?Λες να ειναι δικο μου? αλλα μπορει να τον εφερε απ`εξω...

Εγω, παντως, ιδεα δεν εχω... Ειμαι και καινουργιος στα μερη. :lol:

el gato αν δεν έχεις βρει ακόμη όνομα για το γατουλίνι σου έχουμε ένα θέμα "my cat και βαφτισια" στην πρώτη σελίδα έχει αρχείο excel με ονόματα... μπορεί να σε βοηθήσει...

el gato αν δεν έχεις βρει ακόμη όνομα για το γατουλίνι σου έχουμε ένα θέμα "my cat και βαφτισια" στην πρώτη σελίδα έχει αρχείο excel με ονόματα... μπορεί να σε βοηθήσει...

Ευχαριστω πολυ!

Γνωριζω, ηδη, για το θεμα, αλλα εχω βρει ονομα για τον μικρο μου.

Ευχαριστω πολυ!

Γνωριζω, ηδη, για το θεμα, αλλα εχω βρει ονομα για τον μικρο μου.
Το οποίο είναι......

Γιουλη θα μου πεις ποιος ειναι ο Αλεξανδρος που εχει το Κουνακι?

Α α α α.... Ολα σε καλο καιρο. Υπομονη....
Καλέ σε γατοφόρουμ είσαι..η περιέργεια είναι η βασίλισσα εδώ!!!!:P

Γιουλη θα μου πεις ποιος ειναι ο Αλεξανδρος που εχει το Κουνακι?

Νομιζω οτι εχει ποσταρει στις πρωτες 14 σελιδες αυτου του thread. Το κοιταξα και γω....
Για περαιτερω εξειδικευμενες πληροφοριες, στους ειδικους... Δηλαδη στη Γιουλη. :lol:

Καλέ σε γατοφόρουμ είσαι..η περιέργεια είναι η βασίλισσα εδώ!!!!:P

Εχεις απολυτο δικαιο! :lol:

Δεν μπορω να περιμενω αλλο ερχεται η κτηνιατρος τωρα για εμβολια....εσεις γραψτε,γραψτε τα λεμε σε λιγο.

Δεν μπορω να περιμενω αλλο ερχεται η κτηνιατρος τωρα για εμβολια....εσεις γραψτε,γραψτε τα λεμε σε λιγο.

Να της πειτε να τον προσεξει τον μικρο μου! ;)

Χμμμμμμμμμ αλλά δεν θα μας πεις........:mad:

Σωστα!

Κοιτα, δεν ειναι οτι ειναι κανα περιεργο ονομα ή κατι τετοιο, απλα προτιμω να τον παρω πρωτα και μετα.
Αληθεια, εσυ εχεις MC?

Σωστα!

Κοιτα, δεν ειναι οτι ειναι κανα περιεργο ονομα ή κατι τετοιο, απλα προτιμω να τον παρω πρωτα και μετα.
Αληθεια, εσυ εχεις MC?
MC??????????????????Τι είναι τούτο?????????:blink::blink::blink:Εγώ τον τραγουδιστή MC Hammer ξέρω και το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό από τα αρχικά λόγω δουλειάς είναι το My Computer...:lol::lol::redface::redface:Βοήθησε με λιγουλάκι!:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back