EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #621 07-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: MC??????????????????Τι είναι τούτο?????????Εγώ τον τραγουδιστή MC Hammer ξέρω και το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό από τα αρχικά λόγω δουλειάς είναι το My Computer...Βοήθησε με λιγουλάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #622 07-11-08 14:45 Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #623 07-11-08 14:45 Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Ο EL GATO έγραψε: #624 07-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #625 07-11-08 14:47 Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #626 07-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 07-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: MC??????????????????Τι είναι τούτο?????????Εγώ τον τραγουδιστή MC Hammer ξέρω και το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό από τα αρχικά λόγω δουλειάς είναι το My Computer...Βοήθησε με λιγουλάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #622 07-11-08 14:45 Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #623 07-11-08 14:45 Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Ο EL GATO έγραψε: #624 07-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #625 07-11-08 14:47 Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #626 07-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 07-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #623 07-11-08 14:45 Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Ο EL GATO έγραψε: #624 07-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #625 07-11-08 14:47 Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #626 07-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 07-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Ο EL GATO έγραψε: #624 07-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #625 07-11-08 14:47 Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #626 07-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 07-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #625 07-11-08 14:47 Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #626 07-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 07-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #626 07-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 07-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Αραγκορν μου μοιάζει μορφολογικά για Ευρωπαικό Σιάμ σκέτο.. Αλλά μπορει να έχει και προσμιξη..αν το έχει πει ο ανθρωπος... Καλέ είδατε τις φωτό που ο Γκανταλφ τον γλυφει?? Τέλειες!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 07-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι, αληθεια? Γιουλη, το επομενο μηνυμα σου θα ειναι το 10000στο. Click για ανάπτυξη... Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Ο EL GATO έγραψε: #628 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πάτησα!! Καλά ντρέπομαι απίστευτα που με γράφουν σαν τη πιο κουτσομπόλα στο forum... και δεν είμαι ρε γμτ έτσι στη ζωή μου... Click για ανάπτυξη... Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 07-11-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν μπορω να καταλαβω, ομως, τι χρωμα εχει ο Γκανταλφ. Click για ανάπτυξη... η Νεκταρία θα μας πει...ταμπυ...black η blue?? Μάλλον blue... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #630 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω, σε πληροφορω, δεν εχω ΚΑΜΙΑ τετοια εντυπωση. Click για ανάπτυξη... εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #631 07-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Κατερινα, βρε Κατερινα.... Σε συζητηση για Maine Coon δε συμμετεχεις? Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Click για ανάπτυξη... Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινα παιδι μου,ωρες ωρες με εκπλησσεις... Click για ανάπτυξη... Είμαι είμαι Δώρα μου!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι πλάκα έχετε Κι εσύ βρε Παύλο με το M.C!! Γράψε παιδί μου Κουνάκι...να τελειώνουμε Τον Αλέξανδρο τον ξέρω όσο κι εσείς...καλέ τι με περάσατε για τη κυρία Δημόσιες Σχέσεις του Forum?? Απλά θα έρθει σπίτι μου ο άνθρωπος για φωτογράφηση μοντέλων Click για ανάπτυξη... Ουφ...Παίζει με το καζανοκέφαλο μου να μην καταλάβαινα και με το Κουνάκι!!!Βρε Γιούλη για εμένα δεν είναι μάλλον γραφτό να έρθω έτσι???? όλο κάτι συμβαίνει!!!Αμάν πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 07-11-08 14:53 κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο EL GATO έγραψε: #633 07-11-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοώ με αναφέρει στο home στο mycat αν πας κάτω κάτω... όχι ότι με έχει κάποιος αποκαλέσει έτσι... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #634 07-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες. Click για ανάπτυξη... καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Ο EL GATO έγραψε: #635 07-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Axxxxx Καλέ συγνώμη..Όχι εγώ δύο κεραμυδάκια έχω..Απλά μου αρέσει να μιλάωωωωω....Να μαθαίνω και να βοηθάω..Πωωωωω ρόμπαααααααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Ο EL GATO έγραψε: #636 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά... ίσως η πιο αργόσχολη τότε Ή η Ινδή Θεά με τα πολλά χέρια... Γράφω, ταίζω, ποτίζω, δέρνω, τρώω,χαιδεύω... Click για ανάπτυξη... ....ΠΟΙΟΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα.... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 07-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ....ΠΟΙΟΝ? Click για ανάπτυξη... το γιο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο EL GATO έγραψε: #639 07-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το γιο μου Click για ανάπτυξη... Γιατι το παιδακι? Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 07-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μηπως πειραζει τη Σεμελη? Γι' αυτο? Click για ανάπτυξη... όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.