Τα Μaine Coon-άκια!!

Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια.... :(

Ας με παρηγορησει καποιος.
Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω:)
Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω:)
Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα:lol:

Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. :cool:
Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:):cat::hello::happy:

Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:):cat::hello::happy:

Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω!

Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω!
θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες;):P

Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος;:P
Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια.

Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια.

Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια....

Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του.:)

Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του.:)

Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα.:lol:

Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα.:lol:
Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε?;):lol:

Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε?;):lol:
γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα:P:lol:

Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια".;)

Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια".;)
Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους!

Συνημμένα

• CIMG1830.JPG
    CIMG1830.JPG
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 20
γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα:P:lol:

Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. :lol:
Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα?

Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. :lol:
Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα?
Δύο χρόνια:)

Δύο χρόνια:)

και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα:lol:

αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα...;)

και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα:lol:

αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα...;)

Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε....

θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες;):P
Θα σου κάνει και μασάζ!!!:lol::lol::lol:
Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!!:redface:

Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου???:D

Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους!
Αγάπες μου!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back