EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο EL GATO έγραψε: #681 11-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα...σώπα...σβήσε κι άλλη μια μέρα στο ημερολόγιο...βοηθά αυτό Click για ανάπτυξη... Αμ, δε το κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #682 11-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια.... Ας με παρηγορησει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Ο EL GATO έγραψε: #683 11-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα Click για ανάπτυξη... Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η Νεκταρια έγραψε: #684 11-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #685 11-11-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Click για ανάπτυξη... Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #686 11-11-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #687 11-11-08 10:57 Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα...σώπα...σβήσε κι άλλη μια μέρα στο ημερολόγιο...βοηθά αυτό Click για ανάπτυξη... Αμ, δε το κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #682 11-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια.... Ας με παρηγορησει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Ο EL GATO έγραψε: #683 11-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα Click για ανάπτυξη... Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η Νεκταρια έγραψε: #684 11-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #685 11-11-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Click για ανάπτυξη... Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #686 11-11-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #687 11-11-08 10:57 Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια.... Ας με παρηγορησει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Ο EL GATO έγραψε: #683 11-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα Click για ανάπτυξη... Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η Νεκταρια έγραψε: #684 11-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #685 11-11-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Click για ανάπτυξη... Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #686 11-11-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #687 11-11-08 10:57 Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα και συ καημενε μου τωρα βρηκες να παρεις την αδεια?Δεν περιμενες να την παρεις οταν θα εχεις τον Μ μμικρο θελω να πω Εκτος αν παρεις κι αλλη εκεινο το διαστημα Click για ανάπτυξη... Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η Νεκταρια έγραψε: #684 11-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #685 11-11-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Click για ανάπτυξη... Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #686 11-11-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #687 11-11-08 10:57 Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα παρω, αλλα μολις δυο μερες. Θα τις κολλησω με ΣΚ, βεβαια, οποτε θα γινουν 4-5. Αλλα θα ηθελα πολλες περισσοτερες.... Για να με μαθει καλα. Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #685 11-11-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Click για ανάπτυξη... Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #686 11-11-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #687 11-11-08 10:57 Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μη στεναχωριεσαι,μολις γυριζεις απο τη δουλεια θα σε υποδεχεται χαρουμενος:cat: Click για ανάπτυξη... Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #686 11-11-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #687 11-11-08 10:57 Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ξερετε ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο? Πραγματικα το ελπιζω! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #687 11-11-08 10:57 Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο EL GATO έγραψε: #688 11-11-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα στο σπιτι ζουμε 4 ατομα. Δεν ειμαι μονος μου. Αρα, γιατι να περιμενει ειδικα εμενα? Μακαρι, βεβαια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #689 11-11-08 11:14 Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #690 11-11-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω οτι δεν θα εχει αλλο γατακι παρεα.Μα αμα εσυ τον ταιζεις και παιζεις μαζι του,εσενα θα θεωρει πιο δικο του. Click για ανάπτυξη... Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #691 11-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, βεβαια. Εγω θα τον ταϊζω. Τωρα μαζι του ολοι θα παιζουν. Δεν ειναι και ευκολο να αντισταθεις σε τετοια φατσα. Click για ανάπτυξη... Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #692 11-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο ημίδιπλό σου κρεβάτι παρείτσα ε? Click για ανάπτυξη... γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #693 11-11-08 11:28 Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #694 11-11-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1830.JPG 42,5 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #695 11-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί αν δεν είναι ημίδιλπλο, θα σε εκτοπίζει στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #696 11-11-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, το επιασα το υπονοουμενο. Γιουλη, ποσο καιρο εμεινε μονη η Καλυψω? Πριν δηλαδη παρεις και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δύο χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Βάσια13859: #697 11-11-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #698 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και δεν έγινε γεροντοκόρη, η δικια μου ούτε ένα χρονο και ξίνισε χαχα αν ειναι να παρεις και δεύτερο πάρε γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #699 11-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρνει και τις παντοφλίτσες Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνει και μασάζ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μαρη Γιουλη μην του φερνει και την εφημεριδα,σκυλο θα παρει ο ανθρωπος; Εγω πιστευω θα σε περιμενει,αφου θα ειναι ενας και μονος του,κι εμενα ο Σειριος με περιμενε μπροστα στην πορτα,και το συνεχιζει και τωρα,του εχει γινει συνηθεια. Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ευκολο καθολου δεν ειναι.Αλλα να φανταστεις οτι εμενα με περιμενε ο Σειριος στην πορτα,μου εκανε κουτουλιες και τριψιματα,αλλα μολις εβλεπε τον μπαμπα μου ξετρελαινοταν,γιατι επαιζε μαζι του πιο "αγρια". Click για ανάπτυξη... Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου??? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Καλυψώ με περίμενε με φωνές απ΄το δρόμο που με άκουγε όταν ήταν μόνη... από τη μέρα που πάτησε ο Μορφέας απλά με περιμένουν και οι δύο στη πόρτα με χαρά...και τριψίματα... αφού για κανένα δεκάλεπτο κάνουμε τις αγκαλίτσες μετά μπαίνουμε σπίτι...το δεκάλεπτο τώρα έγινε τέταρτο για ευνόητους λόγους! Click για ανάπτυξη... Αγάπες μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #700 11-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δύο χρόνια Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Ελπιδοφορο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.