Τα Μaine Coon-άκια!!

Τα πρωτα ειναι σαν τον Μουψη μου. Ενταξει, περιπου....

Λοιπον, τον πηγα και στον κτηνιατρο. Τον βρηκε σε ολα σουπερ. Σε κιλα, σε θερμοκρασια, στα ματια, αυτια, σωμα, στα παντα. Εν συνολω, τελειος! Και τον συμπαθησε παρα πολυ. Μαλλον αλληλοσυμπαθησαν ο ενας τον αλλο. Μου εκανε και μια αποκαλυψη. Εκτος απο blue, ειναι και silver tabby. Βεβαια, η κα Νεκταρια το ειχε ηδη πει αυτο, αλλα εκεινος μου το επιβεβαιωσε.
Οσον αφορα στον κτηνιατρο και στο ιατρειο. Οπως ανεφερα και καποιες σελιδες πιο πριν, το πηγα στον Αιλουρο. Δεν μου αρεσει να κανω διαφημιση, αλλα ο κος Πανος (ο κτηνιατρος) ηταν ολα τα λεφτα. Τον εξετασε εξωνυχιστικα και του μιλαγε συνεχεια με αγαπη. Και, ολως παραδοξως, ο δικος μου καθοτανε. Προσφερθηκε να τον παιρνω τηλεφωνο για ο,τι χρειαστω. Αλλα και η συζυγος του καταπληκτικη και βοηθησε αρκετα, λεγοντας μου διαφορα. Σε ενα μηνα και κατι θα κανουμε και το αντιλυσσικο μας.

Αυτα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα πρωτα ειναι σαν τον Μουψη μου. Ενταξει, περιπου....

Λοιπον, τον πηγα και στον κτηνιατρο. Τον βρηκε σε ολα σουπερ. Σε κιλα, σε θερμοκρασια, στα ματια, αυτια, σωμα, στα παντα. Εν συνολω, τελειος! Και τον συμπαθησε παρα πολυ. Μαλλον αλληλοσυμπαθησαν ο ενας τον αλλο. Μου εκανε και μια αποκαλυψη. Εκτος απο blue, ειναι και silver tabby. Βεβαια, η κα Νεκταρια το ειχε ηδη πει αυτο, αλλα εκεινος μου το επιβεβαιωσε.
Οσον αφορα στον κτηνιατρο και στο ιατρειο. Οπως ανεφερα και καποιες σελιδες πιο πριν, το πηγα στον Αιλουρο. Δεν μου αρεσει να κανω διαφημιση, αλλα ο κος Πανος (ο κτηνιατρος) ηταν ολα τα λεφτα. Τον εξετασε εξωνυχιστικα και του μιλαγε συνεχεια με αγαπη. Και, ολως παραδοξως, ο δικος μου καθοτανε. Προσφερθηκε να τον παιρνω τηλεφωνο για ο,τι χρειαστω. Αλλα και η συζυγος του καταπληκτικη και βοηθησε αρκετα, λεγοντας μου διαφορα. Σε ενα μηνα και κατι θα κανουμε και το αντιλυσσικο μας.

Αυτα.....
Παύλο!!!! Μπράβο μπράβο για τον Μούψη σου!!! Ε φυσικά κ είναι καθ΄ολα τέλειος τι άλλο θα μπορούσε να είναι αυτό το παιδί από μια τέτοια μαμά τη Νεκταρία!!!! Συγχαρητήρια. Λοιπόν έχεις καιρό να μας βάλεις νέες φωτο εδώ του Μούψη. Για.... δράσε γρήγορα!!!! Φιλησέ μου τον κούκλο σου. :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε, χατηρια δε χαλαμε!

Συνημμένα

• DSC03099.jpg
    DSC03099.jpg
    559,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC03100.jpg
    DSC03100.jpg
    579 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC03107.jpg
    DSC03107.jpg
    550,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Αντε, χατηρια δε χαλαμε!
Αγάαααπη μου!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!!!
Πόσο μεγάλωσε Παύλο ο Μούψης!!!! Η μεσαία είναι όλα τα λεφτα. Την αποθήκευσα στον υπολογιστή μου στην προφύλαξη οθόνης!!! Τέλειος γάτος!!!! Φιλάκια στο μουσουδι του:up:

Αγάαααπη μου!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!!!
Πόσο μεγάλωσε Παύλο ο Μούψης!!!! Η μεσαία είναι όλα τα λεφτα. Την αποθήκευσα στον υπολογιστή μου στην προφύλαξη οθόνης!!! Τέλειος γάτος!!!! Φιλάκια στο μουσουδι του:up:

Σε ευχαριστω Αναστασια μου.

πανεμορφος παυλη!!:inlove::inlove:
πολυ καλα που δεσατε με το γιατρο...ειναι σημαντικο αυτο;):up:

Αντε, χατηρια δε χαλαμε!
Καλά Παύλο όλα τα λεφτά ο μικρός!!:up:Πολύ όμορφες φωτό!!Μόλις βρω χρόνο θα βγάλω και τη μικρή να τη δείτε!Εδώ και μισή ώρα παίζει με ένα μπαλάκι απο αλουμινόχαρτο που της έκανα!:DΝα δεις τρίπλες που κάνει!:lol:

Καλά Παύλο όλα τα λεφτά ο μικρός!!:up:Πολύ όμορφες φωτό!!Μόλις βρω χρόνο θα βγάλω και τη μικρή να τη δείτε!Εδώ και μισή ώρα παίζει με ένα μπαλάκι απο αλουμινόχαρτο που της έκανα!:DΝα δεις τρίπλες που κάνει!:lol:
:D:D:D:lol::lol::lol::lol:

Τελικά και τα γατιά σαν τα παιδιά είναι!Οταν τις έπαιρνα τις δικές μου ακριβά παιχνίδια ούτε που τα δίναν σημασία και παίζαν όλο με βλακείες!Με μπολ,κουτάλια,χαρτιά,κουτιά!!Τί να πεις!:D

καλεεε η Γιουλη ,φανηκε η Γιουλη ,το Γιουλακι μας:up:

καλεεε η Γιουλη ,φανηκε η Γιουλη ,το Γιουλακι μας:up:

Ναι, αλλα εγω σας εβαλα φωτογραφιες του Μουψη και δεν τις σχολιασατε. :|

Στελλα, οντως, μπορουν να ασχοληθουν με κατι τελειως ευτελες. Και οχι με τα παιχνιδια τους που, με τον αδερφο μου, αγορασαμε με φροντιδα.:lol:
Εχτες βρηκε και επαιζε με ενα κομματακι χαρτι. Βεβαια μετα του το πηρα, απο φοβο μηπως το καταπιει. Αλλα επαιζε με πολυ παθος με το χαρτακι αυτο.

Σε ευχαριστω!
Πραγματικα ο γιατρος μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Κυριως το οτι του μιλαγε και επαιζε μαζι του την ωρα που τον εξεταζε. Για να μην πω για το ιατρειο που ηταν πεντακαθαρο και τελεια οργανωμενο.

Πολυ ομορφος ο Μούψης!Και ειναι πολυ σημαντικο που τον πηρε με καλο ματι το γιατρο,παιζει πολυ μεγαλο ρολο η εμπιστοσυνη που του δειχνει.

Πολυ ομορφος ο Μούψης!Και ειναι πολυ σημαντικο που τον πηρε με καλο ματι το γιατρο,παιζει πολυ μεγαλο ρολο η εμπιστοσυνη που του δειχνει.

Εχεις δικαιο. Στην αρχη, βεβαια, και ενω τον ειχα ακομα στο κλουβακι του (πριν δηλαδη τον δει ο γιατρος), ετρεμε απο τον φοβο του. Μετα το ξεπερασε αμεσως.

Ναι, αλλα εγω σας εβαλα φωτογραφιες του Μουψη και δεν τις σχολιασατε. :|
Ζηλιάρη! :PΕγώ ειμαι πιο ωραια απ'το Μούψη σου:lol::lol:
Στελλα, οντως, μπορουν να ασχοληθουν με κατι τελειως ευτελες. Και οχι με τα παιχνιδια τους που, με τον αδερφο μου, αγορασαμε με φροντιδα.:lol:
Εχτες βρηκε και επαιζε με ενα κομματακι χαρτι. Βεβαια μετα του το πηρα, απο φοβο μηπως το καταπιει. Αλλα επαιζε με πολυ παθος με το χαρτακι αυτο.
Αν του δίνεις ένα μεγαλούτσικο χαρτάκι π.χ. Α4 διάστασης τσαλακωμένο δεν έχει φόβο εκτος αν παιζει με μανια και το σκίσει κομματάκια:blink:

Ζηλιάρη! :PΕγώ ειμαι πιο ωραια απ'το Μούψη σου:lol::lol:

Εισαι και συ γατα? :lol:
Παντως το post απευθυνοταν στην κα Νεκταρια. Εξου και η παραθεση.

Εισαι και συ γατα? :lol:
Παντως το post απευθυνοταν στην κα Νεκταρια. Εξου και η παραθεση.
Με.... πέταλα;):P:lol:

Κατάλαβα καλέ σε πειράζω:Pγιατι αντι να σχολιασει το Μουψη σου, χάρηκε πιο πολύ που μπήκα εγώ εκεινη την ώρα! :lol:

Ειναι δυνατον η μεγάλη γατομάνα να μη χαιρεται να βλέπει τα παιδια της να μεγαλώνουν?? :up:
απλά μετά πλακωθήκαμε στα pm και ξεχάστηκε μάλλον...:lol:

Με.... πέταλα;):P:lol:

Κατάλαβα καλέ σε πειράζω:Pγιατι αντι να σχολιασει το Μουψη σου, χάρηκε πιο πολύ που μπήκα εγώ εκεινη την ώρα! :lol:

Ειναι δυνατον η μεγάλη γατομάνα να μη χαιρεται να βλέπει τα παιδια της να μεγαλώνουν?? :up:
απλά μετά πλακωθήκαμε στα pm και ξεχάστηκε μάλλον...:lol:

Ναι μωρε, πλακα κανω και 'γω. :P

Ε λογικο ηταν το τρεμουλο,ηταν η πρωτη του φορα σε ξενο περιβαλλον,ειναι και μικρουλης...Πως του φαινεται που ειναι μοναχοπαιδι;Ζηταει καθολου γατισια παρεα ή του αρκειτε εσεις,οι ταπεινοι υπηρετες του;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back