Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #1.101 04-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν παει να λετε εσεις.......εδω γενναμε ....8,10 κοριτσι 124γρ....8,40 κοριτσι 134 γρ.... Click για ανάπτυξη... ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να και οι πρωτες φωτογραφιες,αν μπορειτε να ξεχωρισετε...ειναι και λιγο κοθνημενες λογω αγχους Click για ανάπτυξη... Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.102 04-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.103 04-12-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ξελιγώθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.104 04-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιδια ο μπαμπας τους!Κουκλακια Νεκταρια,με το καλο και τα υπολοιπα! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #1.105 04-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουκλα μου,λοιπον εχουμε 2 κοριτσακια και τωρα λαχανιζουμε ...ελπιζω συντομα και το τριτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Νεκταρια έγραψε: #1.106 04-12-08 10:20 Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους.....η Στελλα που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.107 04-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν παει να λετε εσεις.......εδω γενναμε ....8,10 κοριτσι 124γρ....8,40 κοριτσι 134 γρ.... Click για ανάπτυξη... ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να και οι πρωτες φωτογραφιες,αν μπορειτε να ξεχωρισετε...ειναι και λιγο κοθνημενες λογω αγχους Click για ανάπτυξη... Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.102 04-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.103 04-12-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ξελιγώθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.104 04-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιδια ο μπαμπας τους!Κουκλακια Νεκταρια,με το καλο και τα υπολοιπα! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #1.105 04-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουκλα μου,λοιπον εχουμε 2 κοριτσακια και τωρα λαχανιζουμε ...ελπιζω συντομα και το τριτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Νεκταρια έγραψε: #1.106 04-12-08 10:20 Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους.....η Στελλα που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.107 04-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.103 04-12-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ξελιγώθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.104 04-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιδια ο μπαμπας τους!Κουκλακια Νεκταρια,με το καλο και τα υπολοιπα! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #1.105 04-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουκλα μου,λοιπον εχουμε 2 κοριτσακια και τωρα λαχανιζουμε ...ελπιζω συντομα και το τριτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Νεκταρια έγραψε: #1.106 04-12-08 10:20 Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους.....η Στελλα που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.107 04-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ξελιγώθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.104 04-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιδια ο μπαμπας τους!Κουκλακια Νεκταρια,με το καλο και τα υπολοιπα! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #1.105 04-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουκλα μου,λοιπον εχουμε 2 κοριτσακια και τωρα λαχανιζουμε ...ελπιζω συντομα και το τριτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Νεκταρια έγραψε: #1.106 04-12-08 10:20 Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους.....η Στελλα που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.107 04-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιδια ο μπαμπας τους!Κουκλακια Νεκταρια,με το καλο και τα υπολοιπα! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Esmeralda! Euridice (Κονως Ευριδίκη) Erofili (Ερωφιλη) Earini (Εαρινή) = Ανοιξιάτικη (μες το Χειμώνα) Eσπερος (αν κάνετε αγόρι) Click για ανάπτυξη... Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #1.105 04-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουκλα μου,λοιπον εχουμε 2 κοριτσακια και τωρα λαχανιζουμε ...ελπιζω συντομα και το τριτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Νεκταρια έγραψε: #1.106 04-12-08 10:20 Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους.....η Στελλα που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.107 04-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Είναι ασορτί με την κουβερτούλα.... Πόσα είναι μέχρι τώρα? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κουκλα μου,λοιπον εχουμε 2 κοριτσακια και τωρα λαχανιζουμε ...ελπιζω συντομα και το τριτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Νεκταρια έγραψε: #1.106 04-12-08 10:20 Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους.....η Στελλα που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.107 04-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους.....η Στελλα που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.107 04-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, σε επαρχιακο νυκτερινο κεντρο μου κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... αν ηταν η γέννα 'Α' θα έλεγα Αστροφεγγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.108 04-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τι ωραία!!Ερχονται και τα άλλα μωρουλίνια!!!Νεκταρία μου με το καλό να γεννήσει η μανούλα!!Ελπίζω μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Click για ανάπτυξη... Στελλακι δεν σε ειχα δει.....αχ ποσο ωραιο ειναι που εχω παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.109 04-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ευχομαι και στα δικα σου Καλα μες το μυαλο μου εισαι?Κι οτι ελεγα να πειτε ονοματα Click για ανάπτυξη... ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.110 04-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.111 04-12-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΓΟΡΙ: ELTON-EBENEZER-ELRIC (αγαπημενο)-EZRA ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΒΟΝΥ-ELECTRA-ELLA-ERIN Click για ανάπτυξη... To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.112 04-12-08 10:40 Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έσθήρ!!! Πανέμορφο!! Νεκταρίνι βάφτισε μια "Εσμεράλδα" να ξαναγίνω νονά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.113 04-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ESTELLE!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.114 04-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Eγώ που τη δικιά μου τη φωνάζω Come here Cammy!!!Mε το που ακούει λέξη να αρχίζει απο Κα (κατερίνα η κόρη μου!) τρέχει σαν το τρελο!!Εχει συνδυάσει το όνομα της με φαί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.115 04-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το L και το R Βλέπω δίνει και παιρνει! Ολα τα γράμματα τα ακούνε οι "εξυπνες" γάτες ELLA !!! Και να της λές 'Ελα Ella!! Θα το μάθει αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To Εbony με τρέλανε!!Τέλειο!Και το Elric!To Elton άστο μη μας βγει gay το παιδί!!Οχι ότι έχω τίποτα με τους gay!!Iσα ίσα που πολλοί είναι και γ**΄μώ τα άτομα!!Δε βγάζετε κι ένα EStelle;;;;!!! Click για ανάπτυξη... Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #1.116 04-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαν να λεμε τι κανει ο Troy....τρωει Καλο ακουγεται.Θαθελα να βγαλω ολα τα ονοματα που λετε αρκει να κανει και πολλα....στο τελος θα ριχνουμε κληρο Click για ανάπτυξη... Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.117 04-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, μου φαινεται πως τα Estelle και Ebony κατοχυρωθηκαν. Αντε να δουμε τα επομενα. Click για ανάπτυξη... εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #1.118 04-12-08 11:03 Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #1.119 04-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ θέλω και το Εσμεράλδα...χαιδευτικά Εσμέ... Ουαααα...θα κλαιω... Click για ανάπτυξη... Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.120 04-12-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα αυτά.... Elani - Elayza - Elifa - Empathy - Escada - Esprit - Eileen El Gato - Eliot - El Magnifico - Espresso Click για ανάπτυξη... Ναι και EL GATO αντε Παυλο σου'φεξε και σένα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα μη κλαις θα βγαλει κι αλλα κοριτσακια...θα βαλω τα καλυτερα ..και μετα κληρος....τελειως αντικειμενικα Βρε παιδια ακομα το τριτο...τρεχω σαν τον Βεγγο,παω στ`αγορια ...ξανα στο δωματιο...ολα γρηγορα...παω στα κοριτσια τωρα. Click για ανάπτυξη... ο τιραμολας...με το'να χέρι ξεγενάει και με το άλλο ξεσκατιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.