Τα Μaine Coon-άκια!!

Δεν με ζαλισετε,αντιθετα η παρεα και η συμπαρασταση ειναι που ευχαριστη.Πρωτη φορα αισθανομαι ετσι.Κατα τις 4 θα φυγω ,πρεπει να παω στον οφθαλμιατρο για μια επικειμενη εγχειρηση στα ματια μου.Θα αφησω την Χριστινα πισω αξια μαια κι αυτη.

H Χριστινα δε γραφει στο forum, ε? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Χριστινα δε γραφει στο forum, ε? :lol:
Αν και δεν πολυ ασχολουμαι θα προσπαθησω να γραφω.....:lol::lol::lol::lol:
Χριστινα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γατα εχει ξεσπασης η οχι????:hmm:

η γατα εχει ξεσπασης η οχι????:hmm:
Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!!:):)

Μπραβο Χριστινακι.
Αξια αντικαταστατρια! :up:

Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!!:):)
ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου?:hmm:

Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα.

Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα.
Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!):)

παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι:)
Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα :):)

Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!):)
Να σας ζήσει το αγοράκι:up: Έχει κ άλλο μωράκι τελικά;

Να σας ζήσει το αγοράκι:up: Έχει κ άλλο μωράκι τελικά;
Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!!:)

Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!!:)
ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος?:hmm:

ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος?:hmm:
Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο):)

Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα
[FONT=Arial, Arial, Helvetica]
cat_stolk_for_web.gif
[/FONT]

Girly-Troy!!!!
Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο
Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!!:)

Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη.
Φιλακια σε ολους
Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου.:)

ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..:lol:αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας..:lol:
Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? :)

δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια
Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ:)

Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν.

Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!!

Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια.
Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα!:(

Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας.
Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία:)

ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!!

Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. :bye:Κρίμα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά.

Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back