EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #1.361 05-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν με ζαλισετε,αντιθετα η παρεα και η συμπαρασταση ειναι που ευχαριστη.Πρωτη φορα αισθανομαι ετσι.Κατα τις 4 θα φυγω ,πρεπει να παω στον οφθαλμιατρο για μια επικειμενη εγχειρηση στα ματια μου.Θα αφησω την Χριστινα πισω αξια μαια κι αυτη. Click για ανάπτυξη... H Χριστινα δε γραφει στο forum, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.362 05-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: H Χριστινα δε γραφει στο forum, ε? Click για ανάπτυξη... Αν και δεν πολυ ασχολουμαι θα προσπαθησω να γραφω..... Χριστινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η sabi έγραψε: #1.363 05-12-08 15:56 η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.364 05-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Click για ανάπτυξη... Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #1.365 05-12-08 16:02 Μπραβο Χριστινακι. Αξια αντικαταστατρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #1.366 05-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.367 05-12-08 16:06 Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν με ζαλισετε,αντιθετα η παρεα και η συμπαρασταση ειναι που ευχαριστη.Πρωτη φορα αισθανομαι ετσι.Κατα τις 4 θα φυγω ,πρεπει να παω στον οφθαλμιατρο για μια επικειμενη εγχειρηση στα ματια μου.Θα αφησω την Χριστινα πισω αξια μαια κι αυτη. Click για ανάπτυξη... H Χριστινα δε γραφει στο forum, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.362 05-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: H Χριστινα δε γραφει στο forum, ε? Click για ανάπτυξη... Αν και δεν πολυ ασχολουμαι θα προσπαθησω να γραφω..... Χριστινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η sabi έγραψε: #1.363 05-12-08 15:56 η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.364 05-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Click για ανάπτυξη... Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #1.365 05-12-08 16:02 Μπραβο Χριστινακι. Αξια αντικαταστατρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #1.366 05-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.367 05-12-08 16:06 Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: H Χριστινα δε γραφει στο forum, ε? Click για ανάπτυξη... Αν και δεν πολυ ασχολουμαι θα προσπαθησω να γραφω..... Χριστινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η sabi έγραψε: #1.363 05-12-08 15:56 η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.364 05-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Click για ανάπτυξη... Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #1.365 05-12-08 16:02 Μπραβο Χριστινακι. Αξια αντικαταστατρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #1.366 05-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.367 05-12-08 16:06 Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.364 05-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Click για ανάπτυξη... Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #1.365 05-12-08 16:02 Μπραβο Χριστινακι. Αξια αντικαταστατρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #1.366 05-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.367 05-12-08 16:06 Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: η γατα εχει ξεσπασης η οχι???? Click για ανάπτυξη... Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο EL GATO έγραψε: #1.365 05-12-08 16:02 Μπραβο Χριστινακι. Αξια αντικαταστατρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #1.366 05-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.367 05-12-08 16:06 Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο Χριστινακι. Αξια αντικαταστατρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #1.366 05-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.367 05-12-08 16:06 Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχει συσπασεισς αλλα δεν βλεπω φως......Μολις εφυγε και η μαμα και εμεινα μονη μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #1.367 05-12-08 16:06 Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.368 05-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ο κτινιγιατρος ειναι μαζει σου? Click για ανάπτυξη... Οχι μονη μου ειμαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.369 05-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εγινε,ακομα τιποτα;Αλλαξαμε και μαια;Γεια σου Χριστινα,να σε χαιρεται η μαμα σου τοσο υπευθυνη κορουλα. Click για ανάπτυξη... Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.370 05-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι μονη μου ειμαι..... Click για ανάπτυξη... παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.371 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως το χαμογελο δεν σου λειπει Χριστινακι Click για ανάπτυξη... Θετικεσ σκεψεις κυρια Γιουλη μου θετικες σκεψεις...Εινια δυσκολη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η elvenstar: #1.372 05-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σας... ναι εφυγε η μαμα μου και εχω μεινει εγω πισω!!!!!Αντε να δουμε θα γεννησει????(το ευχομαι!!!) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.373 05-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσει το αγοράκι Έχει κ άλλο μωράκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η sabi έγραψε: #1.374 05-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η μαμα μου ειπε οτι 99% εχει κιαλο ενα......θα δειξει!! Click για ανάπτυξη... ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.375 05-12-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι προτη γεννα τις?γιατι εφειγε ο κτινιγιατρος? Click για ανάπτυξη... Οχι εχει ξαναγεννησει μια φορα....εεε τωρα θα σας γελασω δεν ημουν εδω οταν εφυγε..... θα ημαστε ομωσ σε επικοινωνια......(με τον κτηνιατρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η elvenstar: #1.376 05-12-08 16:39 Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα να πάνε καλά εύχομαι θα περιμένουμε για τα επόμενα ευχάριστα νέα [FONT=Arial, Arial, Helvetica] [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η staman2 έγραψε: #1.377 05-12-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Girly-Troy!!!! Το κοριτστακι μου πριν απο λιγο Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου τι τέλειες φωτογραφίες!!! Τι ομορφουλα η γατουλα σου!!! Να μου την φιλήσεις την γλυκιά μου.!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ωραιο συναισθημα να μοιραζεσαι με τους φιλους ευχαριστα γεγονοτα....πρωτη φορα αισθανομαι τοσο γεματη απο αγαπη. Φιλακια σε ολους Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά είσαι κι εσύ ΩΡΑΙΟΣ άνθρωπος Νεκταρία μου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ορμονες εχει...θα βρει το στοχο ομως..αντε να ερθω να κεντραρουμε, να βαλουμε ενα χερακι βοηθειας.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Βάσια μου θέλω να σε ρωτήσω άν κ είπαμε κι από κοντά κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο. Πώς γίνεται να ΄βαλει ο γιατρος ένα χεράκι βοηθείας στις γάτες? Γίνεται??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δειτε καπως καλυτερες φωτογραφιες απο τα 2 κοριτσκια Click για ανάπτυξη... Κουκλάκια!!! Ιδια ο Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Πω πω είδες η φύση? Καμιά φορά!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενας ομορφος αντρας 140γρ δυστυχως βγηκε πεθαμενος.Επι 10 λεπτα προσπαθουσα αλλα τιποτα.Πηγε στη γωνια των αγγελων ...θα κανει παρεα με τοοοσα αγγελουδια. Click για ανάπτυξη... Αγάαπη μου καλό μου τι όμορφο που είναι στη φωτο που τον έβαλες πάνω στο πληκτρολόγιο. Χρυσουλι γατάκι. Θα κανει παρέα με τα αγγελούδια σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #1.378 05-12-08 16:41 Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρία μου εύχομαι το καλλίτερο για την γλυκιά γατουλα σου!!! Με το καλό να ξεμπερδέψει. Να ηρεμήσει η γατουλίνα η κουκλίτσα σου!!! Θα αναμένω νέα σου με αγωνία. Μόλις γυρίσω απ΄τη δουλειά θα μπω να μάθω νέα σας. Χριστινάκι!!!! Κουράγιο καλή μου, είσαι άξια αντικαταστατρια της μανουλας σου!!! Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #1.379 05-12-08 16:41 ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ελπιζω απο δω και μπρος να πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η zoo έγραψε: #1.380 05-12-08 16:52 Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωχ, τι αγωνία είναι αυτή... διαβάζω από το πρωί στη δουλειά και στενοχωρήθηκα για τον κουκλάκο που έφυγε. Κρίμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και μετά. Επί της ευκαιρίας, κορίτσια δεν με συνδέει στη δουλειά και μπορώ μόνο να διαβάσω, αλλά όχι να γράψω, παρ΄όλο που δίνω το όνομα και τον κωδικό. Τι κάνετε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.