Τα Μaine Coon-άκια!!

δεν πειραζει Χριστινακι μου,ολα θα πανε καλα,εισε αξια:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουμε κάποιο νέο? Γύρισε η Νεκταρία? Πως είναι τα πράγματα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Νεκταρία που είσαι;Τι γίνεται με την χνουδωτούλα σου;

Πού είστε καλέ όλοι?:confused:
Νεκταρία πώς είσαι? Γύρισες? Όλα καλά με σένα?
Με τη μανούλα έχουμε νέα?

Ναι βρε Νεκταρία είμαστε όλοι εδώ κ περιμένουμε με αγωνία

Κανενα νεο;Δε γυρισε η Νεκταρια;

Παιδια, ειμαι σιγουρος πως μολις επιστρεψει η κα Νεκταρια, και μπορει, θα μας ενημερωσει.

Mόλις γύρισα κι εγώ σπίτι.Δίκιο εχει ο Παύλος.Η Νεκταρία μόλις έχει νέα θα μας πει...

Παιδιά καλησπέρα.!!!
Μίλησα πριν λίγο με τη Νεκταρία και επειδή θα αργήσει να γυρίσει σήμερα σπίτι, συμφωνήσαμε να σας πω εγώ τα νέα γιατί θα έχετε αγωνία...
Λοιπον μίλησε με τον Αίλουρο κ της είπε ο γιατρός οτι την περιμένει αύριο 12 η ώρα το μεσημ. τη γατουλα για ακτινογραφία. Αν είναι όλα καλά και δεν έχει μωράκι, θα φύγουν πάλι. Αν όμως έχει μωρό... νεκρό προφανώς, θα πρέπει να μπει χειρουργείο να της το αφαιρέσουν.:hmm:
Η Νεκταρία, θα πάρει το κλουβι των εκθέσεων με όλη την γατοοικογένεια λέει μαζί, γιατί δεν μπορεί να αφήσει τα μωρά χωρίς τη μητέρα επειδή είναι τόσο φρέσκα και τα θηλάζει διαρκώς. Μακάρι να πάνε όλα καλά βρε παιδια!!!!
Το ευχομαστε μέσα απ΄την ψυχή μας!!!!:)

Παιδιά καλησπέρα.!!!
Μίλησα πριν λίγο με τη Νεκταρία και επειδή θα αργήσει να γυρίσει σήμερα σπίτι, συμφωνήσαμε να σας πω εγώ τα νέα γιατί θα έχετε αγωνία...
Λοιπον μίλησε με τον Αίλουρο κ της είπε ο γιατρός οτι την περιμένει αύριο 12 η ώρα το μεσημ. τη γατουλα για ακτινογραφία. Αν είναι όλα καλά και δεν έχει μωράκι, θα φύγουν πάλι. Αν όμως έχει μωρό... νεκρό προφανώς, θα πρέπει να μπει χειρουργείο να της το αφαιρέσουν.:hmm:
Η Νεκταρία, θα πάρει το κλουβι των εκθέσεων με όλη την γατοοικογένεια λέει μαζί, γιατί δεν μπορεί να αφήσει τα μωρά χωρίς τη μητέρα επειδή είναι τόσο φρέσκα και τα θηλάζει διαρκώς. Μακάρι να πάνε όλα καλά βρε παιδια!!!!
Το ευχομαστε μέσα απ΄την ψυχή μας!!!!:)
Ναι όλοι το ευχόμαστε και για το μωράκι και για την μανούλα.

Μακάρι όλα να πάνε καλά. Αντε καλή τύχη και για το μωράκι και για την μανούλα να τελειώσει επιτέλους το μαρτύριο αυτό για όλους τους.

Αναμένουμε με αγωνία. :confused:

Μακάρι να είναι όλα καλά.Ο Αίλουρος είναι εξαιρετικός γιατρός η γατούλα θα είναι καλά μαζί του.

Καλησπερα σε ολη τη γατοπαρεα.Γυρισα απο τον οφθαλμιατρο με τη υποσχεση να τον ξαναδω το Σαββατο 13 του μηνα που θα κανω την εγχειρηση καταρρακτη.:(Φοβαμαι ...αλλα πρεπει να την κανω...οπως και στη γατουλα μας ,ετσι και για μενα θα κανετε προσευχουλα .
Λοιπον στο θεμα μας.Μολις κοιταξα το κοριτσι και η κοιλια της ειναι μαλακη....Λετε να ηταν η μητρα η κατι αλλο που επιανα το πρωι?Αλλα και η γιατρος βρε παιδι μου?Τι να κανω?Η γατα τρωει πινει κοιμαται πυρετο δεν εχει.Να αποφασισω το πρωι?πεστε μου.Μηπως να την παω για να ησυχασω?
Οπως σας ειπα ηρθα τωρα,παω να καθαρισω τις τουαλετες(8) τον αριθμο και επιστρεφω.:P

Νεκταρία μου τι να πω?
Στην τελευταία γέννα της Ραίσας μετά την γέννα το άλλο πρωί έπιανα κι εγώ κάτι σκληρό στρόγγυλο στην κοιλιά της και τρελάθηκα...ήρθε η γιατρός να την δει και μου είπε δεν είναι μωρό είναι η μήτρα της και ότι σε λίγες μέρες θα φύγει όπως και έγινε...λες να είναι κάτι τέτοιο?:hmm: Δλδ η γάτα τώρα είναι εντάξει, ήρεμη, τρώει και μένει με τα μωρά της?

Μην φοβάσαι καλή μου. Η εγχείρηση καταρράκτη είναι ρουτίνα πλέον.
Να δεις που θα λες: αυτό ήταν όλο; ;)

Όσο για τη γατούλα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί το χειρουργείο.

Καλησπερα σε ολη τη γατοπαρεα.Γυρισα απο τον οφθαλμιατρο με τη υποσχεση να τον ξαναδω το Σαββατο 13 του μηνα που θα κανω την εγχειρηση καταρρακτη.:(Φοβαμαι ...αλλα πρεπει να την κανω...οπως και στη γατουλα μας ,ετσι και για μενα θα κανετε προσευχουλα .
Λοιπον στο θεμα μας.Μολις κοιταξα το κοριτσι και η κοιλια της ειναι μαλακη....Λετε να ηταν η μητρα η κατι αλλο που επιανα το πρωι?Αλλα και η γιατρος βρε παιδι μου?Τι να κανω?Η γατα τρωει πινει κοιμαται πυρετο δεν εχει.Να αποφασισω το πρωι?πεστε μου.Μηπως να την παω για να ησυχασω?
Οπως σας ειπα ηρθα τωρα,παω να καθαρισω τις τουαλετες(8) τον αριθμο και επιστρεφω.:P
Προσευχόμαστε συνέχεια κ για τις δυο σας. Για την επέμβαση Νεκταρία μου μη φοβάσαι είναι απλή να ζητήσεις να σου την κάνουν με λέιζερ που είναι κ αναίμακτη κ μετά από λίγο πας σπιτάκι σου. Οσό για την γατούλα η μικρή εμπειρία που έχω είναι ότι αν η γατούλα είχε κατι δεν θα ήταν τόσο ήρεμη θα γλειφόταν συνέχεια κ θα ήταν σε ένταση. Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ θα πήγαινα για εξετάσεις γιατί θα κολλούσε το μυαλό μου εκεί κ δεν θα μπορουσα να κοιμηθώ κ να ηρεμήσω. Βέβαια δεν ξέρω αναλόγως κ πόσο κουρασμένη είσαι γιατι δεν ειναι κ εύκολο αυτή την ώρα

Αχ και εγώ δεν ξέρω δεν είμαι έμπειρη καθόλου να σε συμβουλέψω. :/:

Αλλά προσωπικά θα την πήγαινα στο γιατρό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Απο εκεί και πέρα Νεκταρία μου εσύ έχεις και πιο πολύ πείρα. Όπως κρίνεις πράξε. :)

Και μην ανησυχείς καλέ για την εγχείρηση στο μάτι τίποτα δεν είναι θα δείς! 'Ελα έλα μην ανησυχείς και εμείς εδώ θα σε σκεφτόμαστε και νοητά θα είναι σαν να είμαστε μαζί σου :D

Νεκταρία μου έχουν δίκιο τα κορίτσια.Αν είχε κάτι η μαμά δεν θα ήταν ανήσυχη;:hmm:Πάντως για να ησυχάσεις κι εσύ μπορείς να κάνεις έναν τελευταίο κόπο να την πας στο γιατρό.Οσο για τη δικιά σου την επέμβαση λογικό είναι να φοβάσαι αλλιώς θα ήσουν αναίσθητη!!:PΠάντως απο ότι ξέρω αυτές οι επεμβάσεις είναι πλέον ρουτίνα!Καλή ξεκούραση να έχεις και καλό σκ**τοκαθάρισμα!!:lol:

Νεκταρία μου καλώς ήρθες από τον γιατρό. Όσο για την εγχείρηση μην φοβασαι καθόλου. Θα είσαι καλά από την πρώτη ώρα. Μονον κολλύρια που θα πρέπει να βάζεις συνέχεια κ μια μέρα το μάτι το εγχειρισμένο κλειστό θα το έχεις με γάζα.
Τώρα για την γατουλα νομίζω ότι αύριο όταν μιλήσεις με τον γιατρό να του πεις τα καθέκαστα, θα σε καθοδηγήσει κι αυτος. Εγώ νομίζω θα την πήγαινα καλού κακού για να είμαι ήσυχη... Παρατήρησε την και αποφασίζεις ανάλογα με τις αντιδράσεις της.:up:Φιλάκια πολλά πολλά σε εσένα κ στη μαμά γατουλίνα σου!:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back