Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.441 06-12-08 00:48 Παιδια το πρωι θα αποφασισω .Θα παρω τηλ.και τον αιλουρο να του πω πως εχει η κατασταση.Η ζυγαρια γερνει στο να παω.Την ταλαιπωρεια γι`αυτη και τα μωρα της σκεφτομαι. Πολλα φιλια και καλο βραδυ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.442 06-12-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια το πρωι θα αποφασισω .Θα παρω τηλ.και τον αιλουρο να του πω πως εχει η κατασταση.Η ζυγαρια γερνει στο να παω.Την ταλαιπωρεια γι`αυτη και τα μωρα της σκεφτομαι. Πολλα φιλια και καλο βραδυ:kiss: Click για ανάπτυξη... Να 'μαι και γω. Αν και ειναι ταλαιπωρια για αμφοτερους -κα Νεκταρια και γατοοικογενεια-, νομιζω οτι ο κος Πανος στον Αιλουρο θα δωσει την οριστικη απαντηση. Αν και απ' οτι διαβαζω, μαλλον ειναι καλυτερα τα πραγματα και η Girly ειναι ενταξει και συμπεριφερεται φυσιολογικα. Σε αναμονη λοιπον.... Ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η πηνελοπη έγραψε: #1.443 06-12-08 08:22 Να την πας την γατούλα Νεκταρία μου καλού κακού για να είσαι ήσυχη,όσο γιά τον καταράκτη δεν είναι τίποτα από εμπειρία που έχω απο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχείς το μάτι κλειστό για μια μέρα και το κολλύριο για λίγες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:47 Η sabi έγραψε: #1.444 06-12-08 08:47 Καλημερα Νεκταρια μου !καπια χρωνια πρην,οταν πειγα να κανω το λαζερ στα ματια μου ετρεμα σαν τρελη,για αυτο σε καταλαβενω,οταν βγεικα απο το χιρουργιο το καταλαβα οτι δεν ειταν τιποτα,και δεν ενιοθα τιποτα ακτος απο τρομερη ανακουφειση.ετσει να νιοθεις και εσει,και αυτο δεν ποναει καθολου.για την γατουλα σου,ολα δειχνε οτι δεν εχει τιποτα μεσα,μετα απο τοσες ωρες αν ειχε κατι,θα ειταν πολυ ανισιχει,ομος εγω θα εκανα την ακτινογραφια ,για να ισιχασω.περεμενω και εγω με αγονια τα νεα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:04 Η Βάσια13859: #1.445 06-12-08 09:04 Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η Βάσια13859: #1.446 06-12-08 09:05 κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.447 06-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια το πρωι θα αποφασισω .Θα παρω τηλ.και τον αιλουρο να του πω πως εχει η κατασταση.Η ζυγαρια γερνει στο να παω.Την ταλαιπωρεια γι`αυτη και τα μωρα της σκεφτομαι. Πολλα φιλια και καλο βραδυ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.442 06-12-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια το πρωι θα αποφασισω .Θα παρω τηλ.και τον αιλουρο να του πω πως εχει η κατασταση.Η ζυγαρια γερνει στο να παω.Την ταλαιπωρεια γι`αυτη και τα μωρα της σκεφτομαι. Πολλα φιλια και καλο βραδυ:kiss: Click για ανάπτυξη... Να 'μαι και γω. Αν και ειναι ταλαιπωρια για αμφοτερους -κα Νεκταρια και γατοοικογενεια-, νομιζω οτι ο κος Πανος στον Αιλουρο θα δωσει την οριστικη απαντηση. Αν και απ' οτι διαβαζω, μαλλον ειναι καλυτερα τα πραγματα και η Girly ειναι ενταξει και συμπεριφερεται φυσιολογικα. Σε αναμονη λοιπον.... Ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η πηνελοπη έγραψε: #1.443 06-12-08 08:22 Να την πας την γατούλα Νεκταρία μου καλού κακού για να είσαι ήσυχη,όσο γιά τον καταράκτη δεν είναι τίποτα από εμπειρία που έχω απο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχείς το μάτι κλειστό για μια μέρα και το κολλύριο για λίγες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:47 Η sabi έγραψε: #1.444 06-12-08 08:47 Καλημερα Νεκταρια μου !καπια χρωνια πρην,οταν πειγα να κανω το λαζερ στα ματια μου ετρεμα σαν τρελη,για αυτο σε καταλαβενω,οταν βγεικα απο το χιρουργιο το καταλαβα οτι δεν ειταν τιποτα,και δεν ενιοθα τιποτα ακτος απο τρομερη ανακουφειση.ετσει να νιοθεις και εσει,και αυτο δεν ποναει καθολου.για την γατουλα σου,ολα δειχνε οτι δεν εχει τιποτα μεσα,μετα απο τοσες ωρες αν ειχε κατι,θα ειταν πολυ ανισιχει,ομος εγω θα εκανα την ακτινογραφια ,για να ισιχασω.περεμενω και εγω με αγονια τα νεα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:04 Η Βάσια13859: #1.445 06-12-08 09:04 Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η Βάσια13859: #1.446 06-12-08 09:05 κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.447 06-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια το πρωι θα αποφασισω .Θα παρω τηλ.και τον αιλουρο να του πω πως εχει η κατασταση.Η ζυγαρια γερνει στο να παω.Την ταλαιπωρεια γι`αυτη και τα μωρα της σκεφτομαι. Πολλα φιλια και καλο βραδυ:kiss: Click για ανάπτυξη... Να 'μαι και γω. Αν και ειναι ταλαιπωρια για αμφοτερους -κα Νεκταρια και γατοοικογενεια-, νομιζω οτι ο κος Πανος στον Αιλουρο θα δωσει την οριστικη απαντηση. Αν και απ' οτι διαβαζω, μαλλον ειναι καλυτερα τα πραγματα και η Girly ειναι ενταξει και συμπεριφερεται φυσιολογικα. Σε αναμονη λοιπον.... Ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η πηνελοπη έγραψε: #1.443 06-12-08 08:22 Να την πας την γατούλα Νεκταρία μου καλού κακού για να είσαι ήσυχη,όσο γιά τον καταράκτη δεν είναι τίποτα από εμπειρία που έχω απο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχείς το μάτι κλειστό για μια μέρα και το κολλύριο για λίγες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:47 Η sabi έγραψε: #1.444 06-12-08 08:47 Καλημερα Νεκταρια μου !καπια χρωνια πρην,οταν πειγα να κανω το λαζερ στα ματια μου ετρεμα σαν τρελη,για αυτο σε καταλαβενω,οταν βγεικα απο το χιρουργιο το καταλαβα οτι δεν ειταν τιποτα,και δεν ενιοθα τιποτα ακτος απο τρομερη ανακουφειση.ετσει να νιοθεις και εσει,και αυτο δεν ποναει καθολου.για την γατουλα σου,ολα δειχνε οτι δεν εχει τιποτα μεσα,μετα απο τοσες ωρες αν ειχε κατι,θα ειταν πολυ ανισιχει,ομος εγω θα εκανα την ακτινογραφια ,για να ισιχασω.περεμενω και εγω με αγονια τα νεα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:04 Η Βάσια13859: #1.445 06-12-08 09:04 Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η Βάσια13859: #1.446 06-12-08 09:05 κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.447 06-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να την πας την γατούλα Νεκταρία μου καλού κακού για να είσαι ήσυχη,όσο γιά τον καταράκτη δεν είναι τίποτα από εμπειρία που έχω απο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχείς το μάτι κλειστό για μια μέρα και το κολλύριο για λίγες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:47 Η sabi έγραψε: #1.444 06-12-08 08:47 Καλημερα Νεκταρια μου !καπια χρωνια πρην,οταν πειγα να κανω το λαζερ στα ματια μου ετρεμα σαν τρελη,για αυτο σε καταλαβενω,οταν βγεικα απο το χιρουργιο το καταλαβα οτι δεν ειταν τιποτα,και δεν ενιοθα τιποτα ακτος απο τρομερη ανακουφειση.ετσει να νιοθεις και εσει,και αυτο δεν ποναει καθολου.για την γατουλα σου,ολα δειχνε οτι δεν εχει τιποτα μεσα,μετα απο τοσες ωρες αν ειχε κατι,θα ειταν πολυ ανισιχει,ομος εγω θα εκανα την ακτινογραφια ,για να ισιχασω.περεμενω και εγω με αγονια τα νεα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:04 Η Βάσια13859: #1.445 06-12-08 09:04 Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η Βάσια13859: #1.446 06-12-08 09:05 κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.447 06-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Νεκταρια μου !καπια χρωνια πρην,οταν πειγα να κανω το λαζερ στα ματια μου ετρεμα σαν τρελη,για αυτο σε καταλαβενω,οταν βγεικα απο το χιρουργιο το καταλαβα οτι δεν ειταν τιποτα,και δεν ενιοθα τιποτα ακτος απο τρομερη ανακουφειση.ετσει να νιοθεις και εσει,και αυτο δεν ποναει καθολου.για την γατουλα σου,ολα δειχνε οτι δεν εχει τιποτα μεσα,μετα απο τοσες ωρες αν ειχε κατι,θα ειταν πολυ ανισιχει,ομος εγω θα εκανα την ακτινογραφια ,για να ισιχασω.περεμενω και εγω με αγονια τα νεα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:04 Η Βάσια13859: #1.445 06-12-08 09:04 Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η Βάσια13859: #1.446 06-12-08 09:05 κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.447 06-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η Βάσια13859: #1.446 06-12-08 09:05 κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.447 06-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.447 06-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα..θα ήμουν κι εγώ της άποψης να την κάνεις την ακτινογραφία..η ταλαιπωρία που θα εχει μετά γάτα και μωρα, αν υπάρχει άλλο μέσα, θα ειναι μεγαλύτερη απο αυτη να πας τη μαμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Βασια μου μολις εκλεισα με τον γιατρο (αιλουρος).Επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει τον ρωτησα τι συμπτοματα εχει η γατα αν εχει μεσα της ενα νεκρο μωρο.Ειπε πως τα συμπτωματα δεν ξεκινανε αμεσως ,μπορει και απο την δευτερη μερα και η γατα ειναι ανησυχη,δεν τρωει ,δεν θηλαζει πυρετο η υποθερμια,γενικα ειναι σε μια κατασταση στρες.Ομως τη στιγμη που ολα βαινουν καλως(δεν πιανω κατι στη κοιλια της σημερα)θα ηταν στρσογονο και γι`αυτη και τα παιδια της αυτη η μεταφορα,μεχρι που μπορει να της κοπει το γαλα.Με διαβεβαιωσε οτι ανα πασα στιγμη αν χρειαστει θα ειναι διπλα μου.Καταλαβαινετε τι εννοω?Οτι και αυριο(Κυριακη) μπορει να την παω. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ θα κάνω μεσα ή μετα τα Χριστούγεννα laser για μυωπία, έχω λίγο αγχος , αλλά πλεον η επιστημη ειναι μπροστά με πολύ καλά αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Ο γιατρος που θα την κανω ειναι πολυ καλος,συστημενη πηγα απο μια φιλικη οικογενεια που εχουν κανει την επεμβαση 4 ατομα.Ειναι στρατιωτικος γιατρος,αλλα εγω θα την κανω σε ιδ.κλινικη.Μαλλον πρωτη απο σενα θα παω....οποτε θα σου πω πρωτη τι θα παθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η Βάσια13859: #1.448 06-12-08 09:50 αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε καλη επιτυχια και στα 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η sabi έγραψε: #1.449 06-12-08 09:55 και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και απο μενα καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.450 06-12-08 10:26 Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και καλη επιτυχια κι απο μενα...Ολα θα πανε πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #1.451 06-12-08 10:54 Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη επιτυχια!Πως ειναι σημερα η γατουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.452 06-12-08 11:34 Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η moukelis έγραψε: #1.453 06-12-08 11:57 Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.454 06-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως μας ηρθες Χριστινακι!Τι κανει σημερα η γατομαμα; Click για ανάπτυξη... Γεια σας....ηταν καλα αλλα τωρα εχει μαι περιεργη συμπεριφορα και εχει παρει η μαμα τον γιατρο και μιλαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRiTiNa Νεοφερμένο μέλος Η ChRiTiNa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ChRiTiNa έγραψε: #1.455 06-12-08 12:08 Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η sabi έγραψε: #1.456 06-12-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο.....απλα εχουμε εδω εναν ανθρωπο που μας βαφει και μυρισε ξενο ανθρωπο και στρεσαριστηκε....γιαυτο ηθελε να παρει τα μωρακισ τησ και να παει να τα κρυψει! Click για ανάπτυξη... πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.457 06-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ChRiTiNa: Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!! Click για ανάπτυξη... καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η moukelis έγραψε: #1.458 06-12-08 12:19 Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Αληθεια,ποια απο τις γατουλες σας ειναι η αδυναμια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.459 06-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλως την και επισημα εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια Click για ανάπτυξη... σκετο αλκοολικι φιλεναδα Τι θα γινει θα φτιαξεις την υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.460 06-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: πρεπει να την βαλετε σε ενα χωρο που δεν θα βλεπει,δεν θα μιρειζει κανενα.3 μερες τουλαχιστον δεν πρεπει να την ενοχλει κανεις,υοτε εσεις Click για ανάπτυξη... μωρε ολα αυτα τα ξερει η νεκταρια απλα ολες οι παραξενες αντιδρασεις τωρα της Girly της φαινονται υποπτες γιατι εχει την εννοια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.