Τα Μaine Coon-άκια!!

Οι άλλοι σας παρακολουθούν και έχουν πέσει κάτω από το γέλιο...επομένως δεν μπορούν να γράψουν:lol::lol::lol::lol:

Μη σου πω ψεμματα.... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ αυτο. :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζουμε μεγαλες στιγμες...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με εμενα να σερνομαι εδω μεσα, θα ζησουμε κι αλλες. :lol:

Οι άλλοι σας παρακολουθούν και έχουν πέσει κάτω από το γέλιο...επομένως δεν μπορούν να γράψουν:lol::lol::lol::lol:
:blink:
Μη σου πω ψεμματα.... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ αυτο. :lol::lol::lol::lol:
Παυλο :blink::redface:
:redface::redface:

Καλά,ποτε γκαστρωθήκαν αυτά;;;;!!!Δεν ήξερα για αυτή τη γέννα..:confused:
τοτε ωστε να γενναει τελος του χρονου.Κι εσυ καημενη ολα θελεις να τα ξερεις?:lol::lol::lol:

Καλησπέρα και απο μένα. Βλέπω το γλεντάμε το πράγμα ε? Εγώ έπαθα τέτοια ψύχωση με την γέννα που είδα στ'ονειρο μου χθες το βραδυ οτι είχα παρει μειν κουν το οποίο όμως δεν τρελενόταν για μένα και ενώ μου φερόταν μια χαρά είχε έρωτα στην μαμά μου και όλο πήγαινε στην αγκαλιά της. Ναι ναι είναι γνωστόν όταν μου έχει κολλήσει κάτι στο μυαλό μου για καιρό (ανησυχία για την γέννα στην προκειμένη περίπτωση) το βλέπω στ'ονειρο μου. Αλλά το χθεσινό τρελό γέλιο. Ολόκληρο σήριαλ είδα με το μειν κουν.

Και παρεπιπτόντως να συνεισφέρω και εγώ για την F γέννα. Ενα αρσενικό μπορεί να ονομαστεί Finley.

Καλησπέρα και απο μένα. Βλέπω το γλεντάμε το πράγμα ε? Εγώ έπαθα τέτοια ψύχωση με την γέννα που είδα στ'ονειρο μου χθες το βραδυ οτι είχα παρει μειν κουν το οποίο όμως δεν τρελενόταν για μένα και ενώ μου φερόταν μια χαρά είχε έρωτα στην μαμά μου και όλο πήγαινε στην αγκαλιά της. Ναι ναι είναι γνωστόν όταν μου έχει κολλήσει κάτι στο μυαλό μου για καιρό (ανησυχία για την γέννα στην προκειμένη περίπτωση) το βλέπω στ'ονειρο μου. Αλλά το χθεσινό τρελό γέλιο. Ολόκληρο σήριαλ είδα με το μειν κουν.

Και παρεπιπτόντως να συνεισφέρω και εγώ για την F γέννα. Ενα αρσενικό μπορεί να ονομαστεί Finley.
Αυτη η ανησυχια κάτι μου θυμίζει...:hmm::whistle::D

και το Fendy βάλτε στη λιστα!
Αν και το Free ειναι το αγαπημένο μου...
Βάλτο 2 φορές σε παρακαλώ:P:lol:

Αυτη η ανησυχια κάτι μου θυμίζει...:hmm::whistle::D

και το Fendy βάλτε στη λιστα!
Αν και το Free ειναι το αγαπημένο μου...
Βάλτο 2 φορές σε παρακαλώ:P:lol:

Αυτή η ανησυχία σου θυμίζει μάλλον κάτι γιατί ο Φρίξος ήταν ακριβώς έτσι. Αλλά ακριβώς!!! :lol::lol: Και μάλλον έτσι τα συνδοίασα :P Εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο :hmm:

Να βάλουμε σαν ονόματα και το Frixos, Fibos και Fibh παρακαλώ. Καλά αυτήν την στιγμή δεν μου έρχεται πως γράφονται στ'αγγλικά αλλά ελληνιστί είναι Φριξος, Φοίβος και Φοίβη :D

Να πω κι εγω μερικα η παραπονιαρα;
Fabian,Fantasia,Finenze,Frida(ειναι ισλανδικό και σημαίνει Ειρήνη)

Φοίβη!!!! :up:
Φοιβος!!!! :up:

Καλέ, τι βλέπω? Ψάχνετε ονόματα από F ????:confused:

Καλέ το πιο ωραίο, φανταστικό , μοναδικό υπέροχο όνομα από F είναι το FIDEL:D:D ....απορώ πώς δεν το είπατε ακόμα!!!!:lol::lol::lol:

Εχετε εξελιχθεί σε πολυγραφότατες σε αυτο το νήμα....:)Να και μερικά ονοματα απο τα αγαπημένα μου για την "F" γεννα: fahara, fanya, fendi, fergie, fenka, fipsy, freeny για τα κοριτσακια & faruq=wise για τα αγορακια

Καλέ, τι βλέπω? Ψάχνετε ονόματα από F ????:confused:

Καλέ το πιο ωραίο, φανταστικό , μοναδικό υπέροχο όνομα από F είναι το FIDEL:D:D ....απορώ πώς δεν το είπατε ακόμα!!!!:lol::lol::lol:
Καλέ ο Fidel ειναι ένας δεν επαναλαμβάνεται...πετάχτηκε το καλουπι :P:lol::lol:

Εχετε εξελιχθεί σε πολυγραφότατες σε αυτο το νήμα....:)Να και μερικά ονοματα απο τα αγαπημένα μου για την "F" γεννα: fahara, fanya, fendi, fergie, fenka, fipsy, freeny για τα κοριτσακια & faruq=wise για τα αγορακια
Νεκταρίαααααα....γράφε.....:lol:
Στη κληρωτιδα ολα μέσα!! :redface::lol:

Καλέ ο Fidel ειναι ένας δεν επαναλαμβάνεται...πετάχτηκε το καλουπι :P:lol::lol:

Αυτό είναι αλήθεια...είναι ένας και μοναδικός!!!
Τι θα λέγατε όμως για το Fidelino ? Από αυτό έχω καλούπια ακόμα...:P:lol::lol:

Αυτό είναι αλήθεια...είναι ένας και μοναδικός!!!
Τι θα λέγατε όμως για το Fidelino ? Από αυτό έχω καλούπια ακόμα...:P:lol::lol:
μου θυμιζει Μεξικάνο...σε spaghetti western:P:lol:

Νεκταρίαααααα....γράφε.....:lol:
Στη κληρωτιδα ολα μέσα!! :redface::lol:

Ναι, αλλα το δικο μου δεν ειναι στη κληρωτιδα απ' οτι βλεπω. Καλαααα....

Να δω όταν φτάσουμε στην γέννα G τι στο καλό θα σκεφτούμε....μήπως ν'αρχίσουμε απο τώρα? Πέρα απο τα κλασσικά Ginna και όλα αυτά δηλαδή. Να βρούμε κάτι πρωτότυπο ;)

Ναι, αλλα το δικο μου δεν ειναι στη κληρωτιδα απ' οτι βλεπω. Καλαααα....
το δικό σου παληκάρι μου της το έστειλα με pm και ειναι πρωτο στη λιστα!
Να δω όταν φτάσουμε στην γέννα G τι στο καλό θα σκεφτούμε....μήπως ν'αρχίσουμε απο τώρα? Πέρα απο τα κλασσικά Ginna και όλα αυτά δηλαδή. Να βρούμε κάτι πρωτότυπο ;)
"G" = Τζι
Ωραιο όνομα:redface::redface::D
και την φωνάζεις τζιτζικούλα, τζιτζικα κλπ:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back