EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.761 09-12-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,μαλιστα.Τι δουλεια κανεις αν δε γινομαι αδιακριτη; Οχι μωρε,καμια σχεση με τη δουλεια,μου ηρθαν ασχημα τα πραγματα με τους φιλους μου τον τελευταιο καιρο.Ειμαι ευαισθητος ανθρωπος σε αυτο τον τομεα γιατι ειμαι πολυ κοινωνικη αλλα δισταζω να φερω καποιον πολυ κοντα μου,συνηθως μενουμε σε επιπεδο "γνωστοι".Κι αν αποφασισεις δυσκολα να γινεις "κολλητος" με καποιον και μετα απο καποιο καιρο τελειωσει ασχημα...Απλα μου επεσαν ολα μαζι και ερχονται Χριστουγεννα,που τα περνουσαμε παντα μαζι. Click για ανάπτυξη... Ειμαι τραπεζικος υπαλληλος. Καταλαβαινω. Κοιτα, παντα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο κοντα μας και καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Εσυ πρεπει να "βρεις" ποιοι ειναι αυτοι και να περασεις ομορφα αυτες τις μερες. Και δεν ξερεις.... Εχουμε ακομα μερες μεχρι τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #1.762 09-12-08 16:54 Λες ε;Περισυ καναμε Πρωτοχρονια ολοι μαζι,και φετος ο ενας αποφασισε οτι δεν θελει να προσπαθησουμε να διορθωσουμε την κατασταση,και η αλλη ειναι εγκυος και δεν ξερω καν το φυλο του μωρου...Χαλια,μου λειπουν πολυ.Κι ειχα σταμπαρει τα τελεια δωρακια τους για κατω απο το δεντρο,κανονιζα εκπληξεις τωρα που θα γυριζα...Ουφ.Τουλαχιστον θα ειναι ο Δημητρης μου να με περιμενει να με παρηγορησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #1.763 09-12-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειμαι τραπεζικος υπαλληλος. Καταλαβαινω. Κοιτα, παντα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο κοντα μας και καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Εσυ πρεπει να "βρεις" ποιοι ειναι αυτοι και να περασεις ομορφα αυτες τις μερες. Και δεν ξερεις.... Εχουμε ακομα μερες μεχρι τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:59 Ο EL GATO έγραψε: #1.764 09-12-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις τι θα φερουν οι μερες αυτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η moukelis έγραψε: #1.765 09-12-08 17:02 Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.766 09-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Click για ανάπτυξη... Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #1.767 09-12-08 17:06 Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,μαλιστα.Τι δουλεια κανεις αν δε γινομαι αδιακριτη; Οχι μωρε,καμια σχεση με τη δουλεια,μου ηρθαν ασχημα τα πραγματα με τους φιλους μου τον τελευταιο καιρο.Ειμαι ευαισθητος ανθρωπος σε αυτο τον τομεα γιατι ειμαι πολυ κοινωνικη αλλα δισταζω να φερω καποιον πολυ κοντα μου,συνηθως μενουμε σε επιπεδο "γνωστοι".Κι αν αποφασισεις δυσκολα να γινεις "κολλητος" με καποιον και μετα απο καποιο καιρο τελειωσει ασχημα...Απλα μου επεσαν ολα μαζι και ερχονται Χριστουγεννα,που τα περνουσαμε παντα μαζι. Click για ανάπτυξη... Ειμαι τραπεζικος υπαλληλος. Καταλαβαινω. Κοιτα, παντα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο κοντα μας και καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Εσυ πρεπει να "βρεις" ποιοι ειναι αυτοι και να περασεις ομορφα αυτες τις μερες. Και δεν ξερεις.... Εχουμε ακομα μερες μεχρι τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #1.762 09-12-08 16:54 Λες ε;Περισυ καναμε Πρωτοχρονια ολοι μαζι,και φετος ο ενας αποφασισε οτι δεν θελει να προσπαθησουμε να διορθωσουμε την κατασταση,και η αλλη ειναι εγκυος και δεν ξερω καν το φυλο του μωρου...Χαλια,μου λειπουν πολυ.Κι ειχα σταμπαρει τα τελεια δωρακια τους για κατω απο το δεντρο,κανονιζα εκπληξεις τωρα που θα γυριζα...Ουφ.Τουλαχιστον θα ειναι ο Δημητρης μου να με περιμενει να με παρηγορησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #1.763 09-12-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειμαι τραπεζικος υπαλληλος. Καταλαβαινω. Κοιτα, παντα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο κοντα μας και καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Εσυ πρεπει να "βρεις" ποιοι ειναι αυτοι και να περασεις ομορφα αυτες τις μερες. Και δεν ξερεις.... Εχουμε ακομα μερες μεχρι τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:59 Ο EL GATO έγραψε: #1.764 09-12-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις τι θα φερουν οι μερες αυτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η moukelis έγραψε: #1.765 09-12-08 17:02 Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.766 09-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Click για ανάπτυξη... Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #1.767 09-12-08 17:06 Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες ε;Περισυ καναμε Πρωτοχρονια ολοι μαζι,και φετος ο ενας αποφασισε οτι δεν θελει να προσπαθησουμε να διορθωσουμε την κατασταση,και η αλλη ειναι εγκυος και δεν ξερω καν το φυλο του μωρου...Χαλια,μου λειπουν πολυ.Κι ειχα σταμπαρει τα τελεια δωρακια τους για κατω απο το δεντρο,κανονιζα εκπληξεις τωρα που θα γυριζα...Ουφ.Τουλαχιστον θα ειναι ο Δημητρης μου να με περιμενει να με παρηγορησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #1.763 09-12-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειμαι τραπεζικος υπαλληλος. Καταλαβαινω. Κοιτα, παντα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο κοντα μας και καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Εσυ πρεπει να "βρεις" ποιοι ειναι αυτοι και να περασεις ομορφα αυτες τις μερες. Και δεν ξερεις.... Εχουμε ακομα μερες μεχρι τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:59 Ο EL GATO έγραψε: #1.764 09-12-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις τι θα φερουν οι μερες αυτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η moukelis έγραψε: #1.765 09-12-08 17:02 Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.766 09-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Click για ανάπτυξη... Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #1.767 09-12-08 17:06 Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειμαι τραπεζικος υπαλληλος. Καταλαβαινω. Κοιτα, παντα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο κοντα μας και καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Εσυ πρεπει να "βρεις" ποιοι ειναι αυτοι και να περασεις ομορφα αυτες τις μερες. Και δεν ξερεις.... Εχουμε ακομα μερες μεχρι τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:59 Ο EL GATO έγραψε: #1.764 09-12-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις τι θα φερουν οι μερες αυτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η moukelis έγραψε: #1.765 09-12-08 17:02 Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.766 09-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Click για ανάπτυξη... Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #1.767 09-12-08 17:06 Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ καημενε,σε νιωθω μεχρι ενα βαθμο,μου ανεθεσαν πριν μια εβδομαδα τη μισθοδοσια στη δουλεια,και εχω πελαγωσει.400 εκπαιδευτικοι,δασκαλοι του νομου Δωδεκανησου τρεμετε! Παιδια πολυ σας ευχαριστω,με βαραινει πολυ αυτο το πραγμα αυτες τις μερες,και παρολο που δε σας γνωριζω απο κοντα,μου δινει κουραγιο η καλη σας κουβεντα.Λες να ζητησω αυτο Παυλο απο τον Αη Βασιλη φετος;Αν και σκεφτομουν να ζητησω εναν εκκαθαριστη... Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις τι θα φερουν οι μερες αυτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η moukelis έγραψε: #1.765 09-12-08 17:02 Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.766 09-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Click για ανάπτυξη... Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #1.767 09-12-08 17:06 Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.766 09-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Click για ανάπτυξη... Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #1.767 09-12-08 17:06 Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μακαρι Παυλο,γιατι αλλιως μου φαινεται εγω θα τα παρω τα δωρα τους,θα τους τα δωσω,κι αμα δεν τα θελουν ας μου τα γυρισουν πισω. Ο Μουψης σου φαινεται στρουμπουλουτσικος ε;Τι βαρος εχει;Ολο μαλλι ειναι; Click για ανάπτυξη... Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #1.767 09-12-08 17:06 Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.768 09-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Δωρα Παυλο ειναι η υπευθυνη βάρους του forum αυτο το ειπά δωράκι μου...για να σε κάνω να γελάσεις... Δωρακι μου γιατι παιρνεις δωρα? Τυλιξου με κορδέλα και πηγαινε σε αυτους τους χαζους που σε στεναχωρουν...αφου εισαι ονομα και πράγμα... Click για ανάπτυξη... Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.770 09-12-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονικος ειναι,νομιζα οτι λογω της αναπτυξης του λογω ρατσας θα ηταν πιο βαρυς.Αναπτυσσονται πιο αργα τα μεην κουν;Λογικα θα πρεπει να τους παιρνει λιγο παραπανω καιρο για να γινουν τοσο μεγαλα. Click για ανάπτυξη... Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.771 09-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη...Ως ειδημονας να μη ρωτησω;Γραψε κι εσυ δεκα φορες τους χρωματισμους των σιαμ,περιμενω να ελεγξω την τιμωρια τωρα που θα ερθω. Χμ...με τον κολλητο ξεκινησαμε καπως περιεργα...αμα του τυλιχτω με κορδελλα και του εμφανιστω,μπορει να τον ριξω,αλλα δε νομιζω να με βλεπει και πολυ σαν φιλη! Click για ανάπτυξη... ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-12-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τα Maine Coon αναπτυσσονται μεχρι τα 4 χρονια τους. Κανονικα ομως, τους πρωτους μηνες (δεν ξερω απο ποιον ξεκινουν ομως) ειναι η αναλογια μηνας/κιλο. Η κα Νεκταρια θα μας κατατοπισει καλυτερα σε αυτο. 1μιση κιλο ηταν πριν μια εβδομαδα ο Μουψης. Τωρα δεν ξερω. Τρωει ΠΟΛΥ ομως. Δεν προλαβαινουμε να γεμιζουμε το μπωλακι του. Βαλε και οσα τσιμπολογα απο το τραπεζι που του δινουμε. Εχει γινει "ζητιανακι". Μη σε δει να τρως... Click για ανάπτυξη... Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!Τελικα το χρωμα του πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο EL GATO έγραψε: #1.773 09-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.774 09-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε...και ποιο το προβλημα?? απλά απολαυσέ το... γελασες τωρα λιγάκι?? Click για ανάπτυξη... Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #1.775 09-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ολο και πιο πολυ τα "βρωμικα" μυαλα καποιων αποκαλυπτονται. Ε, να μην ειμαι μονος... Click για ανάπτυξη... Ε καλα η Γιουλη ειναι γνωστο βρωμικο μυαλο του φορουμ,μην κοιτας εμας τις αθωες παιδουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.776 09-12-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακουσες τιποτα αυριο για το αν θα απεργησουν οι εκπαιδευτικοί??? Click για ανάπτυξη... Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.777 09-12-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη? μου αρεσει το Γιούλιτσκα... κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Ο EL GATO έγραψε: #1.778 09-12-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω) Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ. Click για ανάπτυξη... Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ.... Ελα, πλακα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 09-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σημερα της Πρωτοβαθμιας ειχαν απεργια και της Δευτεροβαθμιας πενθος,αυριο εχουν ολοι απεργια.Σε μας παντως ειχε μικρη συμμετοχη γιατι ηδη ειχαν περικοπες στον προηγουμενο μηνα λογω απεργιας παλι. Click για ανάπτυξη... μαλιστα...αραχτος στο μπαμπα θα ειναι ο μικρος μου...ποιος στη χάρη του...καλο τους κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #1.780 09-12-08 17:30 Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις. Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.