Τα Μaine Coon-άκια!!

Α,δεν τα ηξερα ολα αυτα!Ε λογικο ειναι να τρωει πολυ,εδω τρωνε ολη την ωρα τα κανονικου μεγεθους γατακια,αυτος που πρεπει να γινει και γαταρος!:up:Τελικα το χρωμα του πως ειναι;

Ειναι blue/silver tabby.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τη Καλυψω πας ή για τη Σεμέλη?:P:lol:
μου αρεσει το Γιούλιτσκα...:redface:
κανονικος αξιολατρευτος και αξιαγάπητος ανθρωπος ειμαι μωρε όπως όλοι μας άλλωστε:P:lol::lol:

αντε Δωρακι, πλησιαζει η 23η του Δεκεμβρη;):up:
Για την Καλυψω...Αδυναμιες ειναι αυτες...:whistle::whistle::whistle::whistle:
Ξεχασες το μετριοφρονες καλε!
Λοιπον σας αφηνω για λιγο,παω μαρκετ και να παρω ενα καινουριο λουρακι για τη Μόιρα.Ο μπαμπας της με μαλωσε οταν ειδε τις φωτο,γιατι λεει θα παω το κοριτσι του στο γαμπρο με λουρακι μασημενο απο τον Σειριο.Αντρες σου λεει μετα...Ακατανοητα οντα...:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις.:redface:
Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα.:lol:

Μπα, πειραζε με. Θα σε βαλω εγω στη θεση σου, μην ανησυχεις. Ελα Δωρα, πλακα κανω. :lol::lol::lol::lol:

Να μου λες ο,τι θες.

Παω τωρα γιατι σχολασα.

Ειναι blue/silver tabby.
Α να μας τον βγαλεις μερικες φωτο σε φυσικο φως για να αναδειχτει το ομορφο του χρωμα!:up:

Μπα, πειραζε με. Θα σε βαλω εγω στη θεση σου, μην ανησυχεις. Ελα Δωρα, πλακα κανω. :lol::lol::lol::lol:

Να μου λες ο,τι θες.

Παω τωρα γιατι σχολασα.
Καλη ξεκουραση και καλη επιλογη δωρου,ευχαριστω για τη συμπαρασταση!:happy:

Δωρα λυπαμαι για τους φιλους σου,αν και δεν καταλαβα και καλα-καλα τι εγινε,αλλα τελος παντων αυτα συμβαινουν με τις φιλιες,αλλες κρατανε,αλλες χαλανε!!!μπορει να ερθουν πιο ωραιες και πιο μεγαλες..μπορει και οχι!!(πλακα κανω):P
ολα συμβαινουν για εναν λογο,το ξερω ειναι κλισε, αλλα το πιστευω γι'αυτο και στο λεω!!:)

Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως.
1500 gr ειναι το σωστο:P

Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω:lol:)
Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ.:P
Αααα δεν την ξερεις.....χανεις :)

Καταλαβες Γιουλη μου? Εμας ουτε να μας... χμμμμ....
Αν εννοεις να μας δει ,ξεχασε το αν εννοεις κατι αλλο ,σορυ;)

Παυλο εσυ εισαι λιγομιλητος και φοβαμαι να σε πειραξω,φαινεσαι πολυ σοβαρος και ανησυχω μην παρεξηγηθεις.:redface:
Παρε και δευτερο μεην κουν να εχω κατι να σου κλεψω,να σε γλυφω κι εσενα.:lol:
δεν ξερεις τι μαρκα ειναι αυτος:lol:

Δωρα λυπαμαι για τους φιλους σου,αν και δεν καταλαβα και καλα-καλα τι εγινε,αλλα τελος παντων αυτα συμβαινουν με τις φιλιες,αλλες κρατανε,αλλες χαλανε!!!μπορει να ερθουν πιο ωραιες και πιο μεγαλες..μπορει και οχι!!(πλακα κανω):P
ολα συμβαινουν για εναν λογο,το ξερω ειναι κλισε, αλλα το πιστευω γι'αυτο και στο λεω!!:)
Μακαρι Δαναη μου,πιο ωραιες και πιο μεγαλες απο αυτες δεν υπαρχουν...γι'αυτο στενοχωρηθηκα τοσο.Αν συμβαινουν για καποιο λογο,καλα θα κανει να μου φανερωθει γρηγορα,γιατι εχω αρχισει και νευριαζω με το ολο θεμα!Απο τοτε που ηρθα στο νησι ολα στραβα μου πανε!:mad:

Λες ε;Περισυ καναμε Πρωτοχρονια ολοι μαζι,και φετος ο ενας αποφασισε οτι δεν θελει να προσπαθησουμε να διορθωσουμε την κατασταση,και η αλλη ειναι εγκυος και δεν ξερω καν το φυλο του μωρου...Χαλια,μου λειπουν πολυ.Κι ειχα σταμπαρει τα τελεια δωρακια τους για κατω απο το δεντρο,κανονιζα εκπληξεις τωρα που θα γυριζα...Ουφ.Τουλαχιστον θα ειναι ο Δημητρης μου να με περιμενει να με παρηγορησει.

Ρε Δωράκι σε νίωθω...Κι εμένα η κολητή μου φέτος αποφάσισε να επιστρεψει στην Κρήτη δοκιμαστικά μηπως μείνει μόνιμα εκει και μου είναι πολύ δυσκολο...είναι το μόνο ατομο εκτος οικογένειας που εχω ουσιαστικά.Και με όλους τους παλιούς φίλους έχω κόψει...Με τον φίλο της είμαστε πολύ καλοι φίλοι αλλα είναι πιό κλειστο άτομο...Δεν βγαίνω ούτε για καφέ γιατί δεν έχω με ποιον να βγω...:/: Τουλάχιστον εδώ λέω και καμιά κουβέντα με καναν άνθρωπο.

Τέλοςπάντων τις γιορτές θα πάω να τις περάσω με τους δικούς μου στο Λαύριο, αλλά φέτος δεν νιώθω το ιδιο "γιορτινα"...

Μακαρι Δαναη μου,πιο ωραιες και πιο μεγαλες απο αυτες δεν υπαρχουν...γι'αυτο στενοχωρηθηκα τοσο.Αν συμβαινουν για καποιο λογο,καλα θα κανει να μου φανερωθει γρηγορα,γιατι εχω αρχισει και νευριαζω με το ολο θεμα!Απο τοτε που ηρθα στο νησι ολα στραβα μου πανε!:mad:
σωπα Δωρακι μου σωπα...:/:

Ρε Δωράκι σε νίωθω...Κι εμένα η κολητή μου φέτος αποφάσισε να επιστρεψει στην Κρήτη δοκιμαστικά μηπως μείνει μόνιμα εκει και μου είναι πολύ δυσκολο...είναι το μόνο ατομο εκτος οικογένειας που εχω ουσιαστικά.Και με όλους τους παλιούς φίλους έχω κόψει...Με τον φίλο της είμαστε πολύ καλοι φίλοι αλλα είναι πιό κλειστο άτομο...Δεν βγαίνω ούτε για καφέ γιατί δεν έχω με ποιον να βγω...:/: Τουλάχιστον εδώ λέω και καμιά κουβέντα με καναν άνθρωπο.

Τέλοςπάντων τις γιορτές θα πάω να τις περάσω με τους δικούς μου στο Λαύριο, αλλά φέτος δεν νιώθω το ιδιο "γιορτινα"...
Ξερω τι εννοεις...Εγω οπως ειπα και πιο πανω,κανω ευκολα παρεες.Ολα πανε καλα,μεχρι που αποφασιζει καποιος να ερθει πιο κοντα,κι εκει που ξετρελαινονται,ξαφνικα κατι στραβωνει.Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει το ιδιο ακριβως πραγμα,και μαλιστα αυτη τη φορα εις διπλουν.Τον ανθρωποδιωχτη εχω πια...
Εγω φετος δε νιωθω καθολου γιορτινα...Ολο βλεπω δωρακια που θα τους αρεσαν,και βουρκωνω που δεν θα τους τα παρω.Και το χειροτερο ειναι οτι ολα αυτα τα ειπα,και το θεωρησαν απλα ψευτικο και μελο.Τι να πω,δεν υπαρχει τροπος να τους δειξω ποσο ασχημα περναω και ποσο μου λειπουν...:(

Ξερω τι εννοεις...Εγω οπως ειπα και πιο πανω,κανω ευκολα παρεες.Ολα πανε καλα,μεχρι που αποφασιζει καποιος να ερθει πιο κοντα,κι εκει που ξετρελαινονται,ξαφνικα κατι στραβωνει.Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει το ιδιο ακριβως πραγμα,και μαλιστα αυτη τη φορα εις διπλουν.Τον ανθρωποδιωχτη εχω πια...
Εγω φετος δε νιωθω καθολου γιορτινα...Ολο βλεπω δωρακια που θα τους αρεσαν,και βουρκωνω που δεν θα τους τα παρω.Και το χειροτερο ειναι οτι ολα αυτα τα ειπα,και το θεωρησαν απλα ψευτικο και μελο.Τι να πω,δεν υπαρχει τροπος να τους δειξω ποσο ασχημα περναω και ποσο μου λειπουν...:(
εισαι ευαισθητο κοριτσι Δωρα...αλλα δυστηχως τα γαιδουρια στην εποχη μας ειναι περισσοτερα...

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και ακόμα και αν βρεις ανθρώπους και να ανπτύξεις μια ομορφη σχεση, η ζωή όπως έχει γινει κάνει τα πράγματα πολύ δυσκολα...Υπομονή Δωράκι...όταν θα βρεις πραγματικους φίλους τα προηγούμενα δε θα εχουν καμία σημασία...;)

Οχι Γιουλη μου δεν ειμαι.Εχω τα στραβα μου οπως ολοι οι ανθρωποι,και δε θα με χαρακτηριζα και τον καλυτερο ανθρωπο.Αλλα νομιζω πως ολοι αξιζουμε καποιον.Και δυστυχως μετα απο τοσα χρονια που μου εφτανε ο συντροφος μου,πιστεψα οτι μπορω να αποκτησω και μια αληθινη φιλια,και ειπα να δοκιμασω,παρολο που ειχα πολλες επιφυλαξεις.Δεν επρεπε να το κανω,γιατι την προηγουμενη φορα που μου συνεβη,δεν ξαναπροσπαθησα μια δεκαετια να φερω καποιον τοσο κοντα.Φανταζομαι οτι αυτο το διπλο μου φτανει για πολλα,πολλα χρονια ακομη.
Ουφ,ας τα αφησουμε αυτα,θα μου περασει που θα παει...Πειτε μου για τα μεην κουνακια να ξεχαστω,τελικα Νεκταρια μεχρι τα τεσσερα τους αναπτυσσονται;Συνεχιζει να αυξανει το μεγεθος τους δηλαδη;

Οχι Γιουλη μου δεν ειμαι.Εχω τα στραβα μου οπως ολοι οι ανθρωποι,και δε θα με χαρακτηριζα και τον καλυτερο ανθρωπο.Αλλα νομιζω πως ολοι αξιζουμε καποιον.Και δυστυχως μετα απο τοσα χρονια που μου εφτανε ο συντροφος μου,πιστεψα οτι μπορω να αποκτησω και μια αληθινη φιλια,και ειπα να δοκιμασω,παρολο που ειχα πολλες επιφυλαξεις.Δεν επρεπε να το κανω,γιατι την προηγουμενη φορα που μου συνεβη,δεν ξαναπροσπαθησα μια δεκαετια να φερω καποιον τοσο κοντα.Φανταζομαι οτι αυτο το διπλο μου φτανει για πολλα,πολλα χρονια ακομη.
Ουφ,ας τα αφησουμε αυτα,θα μου περασει που θα παει...Πειτε μου για τα μεην κουνακια να ξεχαστω,τελικα Νεκταρια μεχρι τα τεσσερα τους αναπτυσσονται;Συνεχιζει να αυξανει το μεγεθος τους δηλαδη;
πειτε μωρε στο Δωρακι μας έτος και κιλά για τα Κουνάκια για να την ανεβάσουμε λιγάκι...:P:up::lol:

Εσυ Γιουλιτσκα πας φιρι φιρι να γραψεις παραπανω τιμωρια με τους χρωματισμους των σιαμ ε;:P:lol:

Καλέ τι down ολέ:down: διάθεση είναι αυτή!:(
Ψάξε να βρεις κάτι θετικό και μην κλειστείς πολύ στον εαυτό σου.
Σου κάνει κακό!:/:
Και προπάντων,ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!:D:D:D:D(Το μυστικό της επιτυχίας!;))

Σ'ευχαριστω Χριστινακι,θα επανελθω συντομα πολυ πιο ανεβασμενη!:)

Κατα πρωτον κοριτσι μου ενα θα σου πω.Τους εχθρους μου τους ξερω ,τους φιλους μου δεν ξερω.Να το θυμασαι αυτο γιατι εισαι πολυ μικρη.
Δευτερον τα μεινκουνακια μεγαλωνουν μεχρι τα 4 ,ενιοτε και 5 χρονια.
τριτον σας παρακολουθω σημερα αλλα κανω και δουλειες,στολισα το δεντρο,τον υπολοιπο εξωτερικο αυριο μαλλον,γιατι μετα την εγχειρηση δεν ξερω αν μου επιτρεπονται και πολλα πολλα.Μη στεναχωριεσαι Δωρακι, εδω μεσα εχεις τοσους φιλους,εγω ειμαι γεματη....κατι να συμβει....ολες θα τρεξετε:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back