Τα Μaine Coon-άκια!!

Κατα πρωτον κοριτσι μου ενα θα σου πω.Τους εχθρους μου τους ξερω ,τους φιλους μου δεν ξερω.Να το θυμασαι αυτο γιατι εισαι πολυ μικρη.
Δευτερον τα μεινκουνακια μεγαλωνουν μεχρι τα 4 ,ενιοτε και 5 χρονια.
τριτον σας παρακολουθω σημερα αλλα κανω και δουλειες,στολισα το δεντρο,τον υπολοιπο εξωτερικο αυριο μαλλον,γιατι μετα την εγχειρηση δεν ξερω αν μου επιτρεπονται και πολλα πολλα.Μη στεναχωριεσαι Δωρακι, εδω μεσα εχεις τοσους φιλους,εγω ειμαι γεματη....κατι να συμβει....ολες θα τρεξετε:lol::lol:
Θα τρεξουμε δε λες τιποτα...Εστω και διαδικτυακα γιατι ειμαστε μακρια.;)
Το δεντρο ειναι στολισμενο με μωρα μεην κουνακια;:PΜπορουμε να δουμε το στολισμο μολις τελειωσεις;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τρεξουμε δε λες τιποτα...Εστω και διαδικτυακα γιατι ειμαστε μακρια.;)
Το δεντρο ειναι στολισμενο με μωρα μεην κουνακια;:PΜπορουμε να δουμε το στολισμο μολις τελειωσεις;:lol:
καλη ιδεα:hmm:λετε να δειχνει καλη η φωτογραφια?γιατι βραδυ θα τη βγαλω.Τωρα που θαρθεις ,ειναι αδυνατον να συναντηθουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βγαλε τη μας αυριο το πρωι καλε,μπορουμε να περιμενουμε μερικες ωρες.Θα ερθουμε στις 23 το πρωι,και το μεσημερακι αναχωρουμε για Βολο,δεν βλεπω να προλαβαινουμε.Εκτος αν εισαι Αθηνα και ερθεις στης Αναστασιας,να δεις και τα γατουνια της,να δεις και τη νυφουλα!

Βγαλε τη μας αυριο το πρωι καλε,μπορουμε να περιμενουμε μερικες ωρες.Θα ερθουμε στις 23 το πρωι,και το μεσημερακι αναχωρουμε για Βολο,δεν βλεπω να προλαβαινουμε.Εκτος αν εισαι Αθηνα και ερθεις στης Αναστασιας,να δεις και τα γατουνια της,να δεις και τη νυφουλα!
Το συζηταμε για την Αναστασια....λοιπον παω να βγαλω το δεντρο...νομιζα οτι εννουσες τον εξωτερικο στολισμο.

Σας αρεσει?

Συνημμένα

• DSC05897.jpg
    DSC05897.jpg
    206,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC05899.JPG
    DSC05899.JPG
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 37
Παιδιά καλό βράδυ..Sorry που δε συμμετείχα σήμερα στην παρέα σας αλλά δεν είμαι και στα πολύ καλά μου..:(Νεκταρία δώσε ένα φιλάκι στο αγοράκι μου!

Παιδιά καλό βράδυ..Sorry που δε συμμετείχα σήμερα στην παρέα σας αλλά δεν είμαι και στα πολύ καλά μου..:(Νεκταρία δώσε ένα φιλάκι στο αγοράκι μου!
Καληνυχτα κοριτσι μου,οχι ενα πολλα θα του δωσω τωρα που θα τον δω

Α,τον εξωτερικο νομιζα οτι θα τον κανεις αυριο.Ναι κανονισε το να ερθεις κι εσυ για καφεδακι,θα χαρω πολυ!

Καληνυχτα Στελλα!
Νεκταρια δε φαινεται καμια φωτο...

Αααα τωρα φαινονται!Πολυ ομορφο δεντρο,στα ιδια χρωματα κανουμε και το δικο μας,με καρω φιογκους!Και το τιγρακι ωραιο στολιδακι...:up:
Καλο σας βραδυ!

Αααα τωρα φαινονται!Πολυ ομορφο δεντρο,στα ιδια χρωματα κανουμε και το δικο μας,με καρω φιογκους!Και το τιγρακι ωραιο στολιδακι...:up:
Καλο σας βραδυ!
Δωρααααα δεν ειναι τιγρακι.....η γατα μου η Μαγια ειναι....ευρωπαικη κοντοτριχη:lol::lol::lol:

Δωρααααα δεν ειναι τιγρακι.....η γατα μου η Μαγια ειναι....ευρωπαικη κοντοτριχη:lol::lol::lol:
Καλημερα!
Το καταλαβα βρε,αλλα ειναι τοσο ομορφη σαν στολιδακι...Τιγρακι ηταν κι ο γατουλης μου ο Εκτορας,που χασαμε προσφατα.Ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω γατουλη,για μενα ειναι αναντικαταστατος.Δες τον,στην πρωτη ειναι μικρουλης και στη δευτερη μολις ενος ετους.Θα γινοταν πολυ μεγαλος γατος νομιζω.

P9170196.jpg

P6090008.jpg

Καλημερα!
Το καταλαβα βρε,αλλα ειναι τοσο ομορφη σαν στολιδακι...Τιγρακι ηταν κι ο γατουλης μου ο Εκτορας,που χασαμε προσφατα.Ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω γατουλη,για μενα ειναι αναντικαταστατος.Δες τον,στην πρωτη ειναι μικρουλης και στη δευτερη μολις ενος ετους.Θα γινοταν πολυ μεγαλος γατος νομιζω.

P9170196.jpg

P6090008.jpg
Καλημέρα Δώρα!Πωπω!Τί γάταρος είναι αυτός!Κούκλος!Πώς τον χάσατε;:(

καλημερα Νεκταρια!πως παει μαμα με νεογενετα?:hmm:ολα καλα...?:hmm::)

Καλημέρα Μεινκουνάκια....τι κάνετε ?:)
Νεκταρία μου τι κάνουν τα μωράκια σας....μεγαλώνουν μεγαλώνουν?:up:

Καλημερα. Εγω γιατι δε βλεπω τις φωτο της Δωρας?

Καλημερα. Εγω γιατι δε βλεπω τις φωτο της Δωρας?
Καλημέρα! Ηπιες καφε?? :PΑν οχι, γι'αυτο δεν τις βλέπεις:lol:

Καλημέρα! Ηπιες καφε?? :PΑν οχι, γι'αυτο δεν τις βλέπεις:lol:
Εσύ πρέπει να τον ήπιες πάντως....με τόσο κέφι πρωί πρωί :P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back