ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.841 10-12-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφιες...Κουκλια ειναι,σαν διακοσμητικα!Νεκταρια τα μωρα μεγαλωνουν ε;Ποτε θα τα ξαναβγαλεις φωτο;Εμενα η Ελισσαβετ κι ας ειναι στριμμενη μου αρεσε περισσοτερο απο ολα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.842 10-12-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπράβο! Ιt sounds great!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.843 10-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #1.844 10-12-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1140680~Domestic-Kitten-Felis-Catus-Next-to-Bunny-Domestic-Rabbit-Posters[1].jpg 24,1 KB · Εμφανίσεις: 31 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η bunny έγραψε: #1.845 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.846 10-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... μαλλον έτσι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #1.847 10-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφιες...Κουκλια ειναι,σαν διακοσμητικα!Νεκταρια τα μωρα μεγαλωνουν ε;Ποτε θα τα ξαναβγαλεις φωτο;Εμενα η Ελισσαβετ κι ας ειναι στριμμενη μου αρεσε περισσοτερο απο ολα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.842 10-12-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπράβο! Ιt sounds great!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.843 10-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #1.844 10-12-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1140680~Domestic-Kitten-Felis-Catus-Next-to-Bunny-Domestic-Rabbit-Posters[1].jpg 24,1 KB · Εμφανίσεις: 31 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η bunny έγραψε: #1.845 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.846 10-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... μαλλον έτσι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #1.847 10-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπράβο! Ιt sounds great!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.843 10-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #1.844 10-12-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1140680~Domestic-Kitten-Felis-Catus-Next-to-Bunny-Domestic-Rabbit-Posters[1].jpg 24,1 KB · Εμφανίσεις: 31 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η bunny έγραψε: #1.845 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.846 10-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... μαλλον έτσι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #1.847 10-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #1.844 10-12-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1140680~Domestic-Kitten-Felis-Catus-Next-to-Bunny-Domestic-Rabbit-Posters[1].jpg 24,1 KB · Εμφανίσεις: 31 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η bunny έγραψε: #1.845 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.846 10-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... μαλλον έτσι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #1.847 10-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωραιο, αισιοδοξο και χαρουμενο βαζάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η bunny έγραψε: #1.845 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.846 10-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... μαλλον έτσι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #1.847 10-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.846 10-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... μαλλον έτσι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #1.847 10-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δηλαδη;Θα ειναι σαν τον μπαμπα αλλα με κοκκινο; Click για ανάπτυξη... μαλλον έτσι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ το είδα στο Google image search και μ' αρεσε! Βρήκα κι αυτό: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #1.847 10-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.848 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι λες γι' αυτό; Πιό ενεργό μέλος: moukelis (11.691) Αλήθεια,τι είναι το moukelis; Στο image search βρήκα αυτά: Μήπως είναι σχετικό με τον Πήτερ Παν; Γιατί και το Μόιρα,από κει είναι νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.849 10-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, κινδυνευει η θεση σου. Click για ανάπτυξη... Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #1.850 10-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.851 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω? Click για ανάπτυξη... συγνωμη...νομιζα έκανα παράθεση στη Δώρα...καλά χαμένα τα'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η aalyah έγραψε: #1.852 10-12-08 14:34 Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.853 10-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρετε σε όλη την παρέα? Τι κάνουν τα μωρά σήμερα Νεκταρία? Καινούριες φωτό θα δούμε?[/quot θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η aalyah έγραψε: #1.854 10-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η irene_marga: #1.855 10-12-08 14:51 θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα δειτε λιγη υπομονη,η κουραση της περασμενης βδομαδας τωρα φανηκε,και με πολλα τρεχαματα,προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν κανω το ματι. Click για ανάπτυξη... Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #1.856 10-12-08 15:35 Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #1.857 10-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα). Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ μου Παύλο σ΄ευχαριστώ!!! Ειστε καλά??? Θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατι φεύγω για δουλειά.Ματς μουτς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.858 10-12-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να ξεκουραστείς τότε πρώτα και όταν θα είσαι εσύ έτοιμη να μας βάλεις τις φωτό. Εμείς μπορούμε να περίμένουμε Είναι καλά η μαμά και τα μωράκια? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Μειν Κουνάκιας Νεκταρία μου;;; Ξεκουράσου και περιμένουμε φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #1.859 10-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω!! και να φανταστεις Δωρα οτι ειναι torbie τελικα...ενω στη φωτο ειναι ιδια ο μπαμπας Click για ανάπτυξη... εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.860 10-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Νεκταρια ξεκουρασου και το φαν κλαμπ εδω ειναι και περιμενει! Click για ανάπτυξη... οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια δεν ξεκουραστηκα αντιθετωςδεν σας ειπα πως θελω να τα προλαβω ολα?Αχ ετσι που το ειπα πηγε το μυαλο μου στο κακο...πω πω κοσμο που θαχω ελα καλα χτυπαω ξυλο αντε μερες που ερχονται....λοιπον μολις τελειωσα με το στολισμα του κηπου αυριο λιγο ακομα και τελος. Click για ανάπτυξη... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμ αμα λεω εγω οτι μου μοιαζει με torbie δεν με ακουτε!!!! Click για ανάπτυξη... εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.