Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Βάσια13859: #1.941 16-12-08 11:14 περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.942 16-12-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΠΑΝΤΑ! Click για ανάπτυξη... με γεια τα γυαλια! Τι μαρκα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #1.943 16-12-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με γεια τα γυαλια! Τι μαρκα ειναι? Click για ανάπτυξη... Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.944 16-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Click για ανάπτυξη... Ωχ...αυτες που διαπερνουν τα παντα?? κοριτσια βαλτε τις πανοπλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.945 16-12-08 12:20 καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.946 16-12-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Click για ανάπτυξη... Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.947 16-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.942 16-12-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΠΑΝΤΑ! Click για ανάπτυξη... με γεια τα γυαλια! Τι μαρκα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #1.943 16-12-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με γεια τα γυαλια! Τι μαρκα ειναι? Click για ανάπτυξη... Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.944 16-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Click για ανάπτυξη... Ωχ...αυτες που διαπερνουν τα παντα?? κοριτσια βαλτε τις πανοπλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.945 16-12-08 12:20 καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.946 16-12-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Click για ανάπτυξη... Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.947 16-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΠΑΝΤΑ! Click για ανάπτυξη... με γεια τα γυαλια! Τι μαρκα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #1.943 16-12-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με γεια τα γυαλια! Τι μαρκα ειναι? Click για ανάπτυξη... Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.944 16-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Click για ανάπτυξη... Ωχ...αυτες που διαπερνουν τα παντα?? κοριτσια βαλτε τις πανοπλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.945 16-12-08 12:20 καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.946 16-12-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Click για ανάπτυξη... Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.947 16-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με γεια τα γυαλια! Τι μαρκα ειναι? Click για ανάπτυξη... Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.944 16-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Click για ανάπτυξη... Ωχ...αυτες που διαπερνουν τα παντα?? κοριτσια βαλτε τις πανοπλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.945 16-12-08 12:20 καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.946 16-12-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Click για ανάπτυξη... Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.947 16-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! Click για ανάπτυξη... Ωχ...αυτες που διαπερνουν τα παντα?? κοριτσια βαλτε τις πανοπλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.945 16-12-08 12:20 καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.946 16-12-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Click για ανάπτυξη... Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.947 16-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.946 16-12-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Click για ανάπτυξη... Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.947 16-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Click για ανάπτυξη... Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.947 16-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? Click για ανάπτυξη... Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.948 16-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο? Click για ανάπτυξη... Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.949 16-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #1.950 16-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!! Click για ανάπτυξη... (υπομονη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Ο EL GATO έγραψε: #1.951 16-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Birmaniacs Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται Click για ανάπτυξη... "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 16-12-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: "Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....." Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις. Click για ανάπτυξη... ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο EL GATO έγραψε: #1.953 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γατος του Βασιλη (erefer) https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 Click για ανάπτυξη... ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry: Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.954 16-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαουα ε? Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος... Πανε οι αντρες χαλασανε Click για ανάπτυξη... Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.955 16-12-08 13:16 Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..Τέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.956 16-12-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!! Click για ανάπτυξη... Αυτο φαινεται...συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.957 16-12-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.958 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο φαινεται...συνηθως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.959 16-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!! Click για ανάπτυξη... μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 16-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας.... (τσ, τσ, τσ, τσ) Click για ανάπτυξη... Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.