Τα Μaine Coon-άκια!!

περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι γυαλια με ακτινες Χ! ;)
Ωχ...αυτες που διαπερνουν τα παντα??:hmm:
κοριτσια βαλτε τις πανοπλιες:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? :P

Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? :lol:
Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!:PΠλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!!:D

καλε για το γατο σου θα μας πεις καμια ιστορια? Θα μας βάλεις καμια φωτο? :P

Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο?

Βρε, εχετε και παραπονο? Αφου βαζω συνεχεια. Μεχρι και στο you tube σας τον εχω ανεβασει. Ποιος αλλος εχει βαλει τον γατο του σε βιντεο?
Οι Birmaniacs;):P:P
Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται:hmm::redface:

Tόσες μέρες που έμπαινα δεν έβλεπα κανέναν!Τώρα που μπορείτε δεν μπορώ εγώ!!:PΠλησιάζουν Χριστούγεννα και όλες πλάκωσαν για ξετριχιάσματα!!:D
χαλαουα ε?
Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος...:blink:
Πανε οι αντρες χαλασανε:down::down:

:mpliaks: (υπομονη....)

Οι Birmaniacs;):P:P
Θυμησε μου τι κανω για να μη μου διακοπτεται:hmm::redface:

"Οι Birmaniacs..... καλα.... 'νταξει....."

Να περιμενεις και μολις φορτωσει να το δεις.

ΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ FORUM? Ειμαι συγκινημενος.... :cry:
Αλλα, προς το παρον, δε μπορω να δω το βιντεο. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω you tube. Μας το εχουν κοψει. Φοβουνται μηπως δεν ειμαστε αποδοτικοι....:rolleyes:

χαλαουα ε?
Μη μου πεις οτι σου'ρχονται και άντρες...έχω μια συναδελφο που ο γιος της ξεπουπουλιαζει το στηθος του...για να φαινεται λεει πιο ωραιος...:blink:
Πανε οι αντρες χαλασανε:down::down:
Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!:)Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!:cool:Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!:cool::cool:Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!!

Α δεν σας είπα χθες τί έπαθα!Πήγα να πάρω την κόρη μου απο το σχολείο και την ώρα που περίμενα ακουσα ένα γατάκι να κλαίει!:(Ψάχνω και τί να δω!Ενα μωρό,στρουμπουλό γατούλι άσπρο με πορτοκαλί,βουτηγμένο μέσα στα νερά και στις λάσπες να κλαίει!:(Με το που με είδε ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να γουργουρίζει!:)Και μόλις έκανα να φύγω ερχόταν απο πίσω μου!Επειδή περνούσαν και πολλα αμάξια απο εκεί το πήρα και το τύλιξα σε μια πετσετούλα που είχα στο αμάξι,το κράτησε η κόρη μου μέχρι να πάμε σπίτι και το έβαλα στο γκαράζ!Του έβαλα φαγάκι,νερό και άμμο και το άφησα εκεί.Εντωμεταξύ ξεσκίστηκε να νιαουρίζει και να θέλει να μπει στο σπίτι.Φυσικά δεν το άφησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είχε και δεν ήθελα να έρθει σε επαφή με την cammy.Aυτή καθόταν στην πόρτα του γκαράζ η οποία επικοινωνεί με την κουζίνα μου και εκλαιγε.Και η Cammy ήταν απο πίσω και την άκουγε και είχε μια φάτσα απορημένη,σαν να έλεγε τι είναι τώρα αυτό εκεί που νιαουρίζει..:PΤέλος πάντων επικοινωνησα και με τη Yasmin και μου είπε να την κρατήσω μέχρι να βρεθεί κάποιο άτομο για υιοθεσία.Της ξεκίνησα και αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και βλέπουμε.Απλα το κακό είναι ότι κλαίει συνέχεια και δεν μας αφήνει σε ησυχία.Και το λυπάμαι τόσο πολύ το καημενούλι!!Είναι τόσο χαδιάρικο και όμορφο!Χθες δώσαμε τον Ντάφυ και μου ήρθε άλλο!Τί να πω η μοίρα μου το έχει μου φαίνεται!!:lol:

Κερί Γιούλη μου!Εχω και αρκετούς άντρες!!:)Και δν κάνουν μόνο το στηθος ή την πλάτη τους!Ενας συγκεκριμένα κάνει παντού!!:cool:Και όταν λέω παντού,εννοώ παντού!!Μπρος πίσω τα πάντα!!:cool::cool:Τώρα το κατά πόσο είναι άντρας αυτός δν ξέρω...!!
Αυτο φαινεται...συνηθως;):)

Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!:lol:Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!!:P

Σε αυτον δεν πολυφαίνεται όμως!Ούτε η ομιλία του είναι κάπως ούτε το στυλ του γενικά..Ξέρω γω..Μπορεί να το κρύβει καλά!:lol:Πάντως έχει πολύ γέλιο!Οταν έρχεται για αποτρίχωση ξεσκιζόμαστε να γελάμε!!:P

Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας....
(τσ, τσ, τσ, τσ)

μηπως ειναι απο τους φουσκωτους body builders?:hmm:

Για να μαζευομαστε λεω εγω.... Ξεφυγε το thread! Οριστε μας....
(τσ, τσ, τσ, τσ)
Koριτσια! Τις πανοπλιες! Ηρθαν οι ακτινες Χ...:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back