EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο EL GATO έγραψε: #1.981 16-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι "ελέφαντα" ειναι αυστηρα επιλεκτική Click για ανάπτυξη... Αχ, το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.982 16-12-08 14:34 τα΄χω παρει αγρια!!! ο γιος μου επαιρνε βαθμους σήμερα και δε μου ειπε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.983 16-12-08 14:36 ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #1.984 16-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.985 16-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Click για ανάπτυξη... Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο EL GATO έγραψε: #1.986 16-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Click για ανάπτυξη... Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-12-08 14:43 Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι "ελέφαντα" ειναι αυστηρα επιλεκτική Click για ανάπτυξη... Αχ, το ξερω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.982 16-12-08 14:34 τα΄χω παρει αγρια!!! ο γιος μου επαιρνε βαθμους σήμερα και δε μου ειπε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.983 16-12-08 14:36 ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #1.984 16-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.985 16-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Click για ανάπτυξη... Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο EL GATO έγραψε: #1.986 16-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Click για ανάπτυξη... Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-12-08 14:43 Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα΄χω παρει αγρια!!! ο γιος μου επαιρνε βαθμους σήμερα και δε μου ειπε τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.983 16-12-08 14:36 ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #1.984 16-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.985 16-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Click για ανάπτυξη... Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο EL GATO έγραψε: #1.986 16-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Click για ανάπτυξη... Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-12-08 14:43 Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #1.984 16-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.985 16-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Click για ανάπτυξη... Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο EL GATO έγραψε: #1.986 16-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Click για ανάπτυξη... Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-12-08 14:43 Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.985 16-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Click για ανάπτυξη... Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο EL GATO έγραψε: #1.986 16-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Click για ανάπτυξη... Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-12-08 14:43 Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντι να λες "Το παιδι μου με εβγαλε απο τον κοπο να παω στο σχολειο", τα εχεις παρει κιολας. Να μη σε κουρασει ηθελε το παιδι. Click για ανάπτυξη... Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο EL GATO έγραψε: #1.986 16-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Click για ανάπτυξη... Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-12-08 14:43 Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη το δικαιολογεις και συ μωρε! τα'χω παρει...και ηθελα να στολισω σήμερα... Click για ανάπτυξη... Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-12-08 14:43 Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.988 16-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, και τι; Δε θα στολισεις επειδη τα εχεις παρει; Ελα, βρε Γιουλη. Μη τον μαλωσεις χριστουγεννιατικα. Click για ανάπτυξη... ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.989 16-12-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν τους πηρε!! Απλα τους αντεγραψε..πρεπει αυριο να παω να τους παρω... Πειτε μου εμενα για τη προοδο μου λεει...και θα μιλησω στη μαμα μου Εβγλαλε Μ.Ο. 17...καλα πηγε μωρε... το χαζο... Click για ανάπτυξη... Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #1.990 16-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: περαστικά Νεκταρία...καλη επιτυχία και στην επομενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιακο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενω το ονομα του F....er που ήθελες να δωσεις στο γατι, το θεμα ήταν για νηπιαγωγειο ε? Click για ανάπτυξη... Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Συμφωνώ Γιούλη μου!! Που σαι Νεκταρία,το βεβηλώσαμε το thread των Μaine Coon!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο εχει γινει εδω και καιρο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αληθεια, που ειναι η Νεκταρια? Click για ανάπτυξη... κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι θυμωμενοστεναχωρημενοσυγχισμενη Click για ανάπτυξη... Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #1.991 16-12-08 15:01 Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο EL GATO έγραψε: #1.992 16-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Καλωσηλθες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #1.993 16-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και συ, καλως να ελθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Νεκταρια έγραψε: #1.994 16-12-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Καλο ταξιδι Θενια ευχομαι συντομα να συναντηθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.995 16-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Ωραιος ο Χρηστος. Τον συμπαθω ηδη. Δωστου ενα hi five απο μενα. Πρεπει να εισαι και χαρουμενη. 17 ΜΟ ειναι παρα πολυ καλα. Click για ανάπτυξη... ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να χαιρετήσω και εδώ την παρέα με τα γιγαντάκια! Φέυγω πλέον για ελλάδα και δεν θα μπαίνω συχνά! Να μου προσέχετε όλοι σας και όταν βάλω ίντερνετ θα σας ξαναζαλίσω. Φιλιά πολλά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!! Και καλη μας αντάμωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.996 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Mα εσυ κοριτσι μου εισαι απεχτη Ευχαριστω Βασιακο μου Χωστου τα Γιουλη μου Χωστου τα Αυτο εχει γινει εδω και καιρο κατσε ωτε ,εχετε γραψει τοσες σελιδες,να μη διαβασω πρωτα? Φτου σκουλιγκομυρμιγκοτρυπα Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.997 16-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηλθες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Παυλακο μου,ξερεις μωρε εχουν μεινει πισω οι δουλειες και πρεπει να τις προλαβω,να ενα διαλειμα κανω τωρα και θα συνεχισω..Χριστουγεννα ερχονται ολο και κατι παραπανω χρειαζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.998 16-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη Click για ανάπτυξη... Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Εχει η Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.999 16-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, να του παρεις και ενα Maine Coon. Click για ανάπτυξη... ενα μονο? Δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.000 16-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις... Την ώρα που θα στολιζω Click για ανάπτυξη... Τι, δε θα βλεπετε Λακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.