Τα Μaine Coon-άκια!!

ναι...θα του δωσω...και θα αρχισει τα κακομαθημένα του...θελω κι ενα Μεην Κουν...αν δει το Μουψη:/::P
Καλα πηγε πράγματι!! 19 στα Μαθηματικα:cool:
Καλα τον Μουψη περιμενεις δηλαδη να δει?Θες να μου πεις οτι δεν εχει μπει στο σαιτ?:mad:

Νεκταρινι μου! Θα τα πουμε το βραδακι εμεις...
Την ώρα που θα στολιζω:)
Απ`οσο ξερω δεντρο εχεις στολισει,τι αλλο θα κανεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα τον Μουψη περιμενεις δηλαδη να δει?Θες να μου πεις οτι δεν εχει μπει στο σαιτ?:mad:

Ε, βεβαια τον Μουψη. Αφου ειναι ο πιο ομορφος! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα τον Μουψη περιμενεις δηλαδη να δει?Θες να μου πεις οτι δεν εχει μπει στο σαιτ?:mad:quote]

Ε, βεβαια τον Μουψη. Αφου ειναι ο πιο ομορφος! :P
Ολα τα κουνακια που δινω αγαπη μου ειναι ομορφα,να δες καπως ετσι θα γινει ο κουκλος σου.Λεγεται Ξαβιερ και ειναι 13 μηνων στη φωτο:up:

Συνημμένα

• DSC03371.JPG
    DSC03371.JPG
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Γεια σας!
Τι κανετε;Τι κανει ο κουκλος σου El Gato;

Ολα τα κουνακια που δινω αγαπη μου ειναι ομορφα,να δες καπως ετσι θα γινει ο κουκλος σου.Λεγεται Ξαβιερ και ειναι 13 μηνων στη φωτο:up:

Νομιζω πως ετσι ακριβως θα γινει. Του μοιαζει τοσο πολυ.

Γεια σας!
Τι κανετε;Τι κανει ο κουκλος σου El Gato;

Μεγαλωνει και χοντραινει. Δεν ξερεις πως τρωει...

Σου ειπα οτι στολισα? Μηπως σου ειχα θα...στολισω...ειμαι και της αναβολης...ή μηπως έβαζα τα εξωτερικα μου φωτεινα καραβακια...ή μηπως με απασχολουσε κατι άλλο?:hmm::redface::Pμπα...ειμαι ησυχο κοριτσι εγω:D
Εισαι σοβαρη?? Να μπει στη σελιδα σου και να'χουμε μετα...θελω Κουνακι κλπ?:mad:την έχει δει μωρε!;)

Νεκταρια εισαι καλυτερα;
Ε φανταζομαι σου ειπα πως τρωει,αστο το παιδι,αυτος θα γινει λιονταρινος!Πω πω αν γινει σνα τον γαταρο της φωτο...το χρωμα του ειναι ονειρο.

Νεκταρια εισαι καλυτερα;
Ε φανταζομαι σου ειπα πως τρωει,αστο το παιδι,αυτος θα γινει λιονταρινος!Πω πω αν γινει σνα τον γαταρο της φωτο...το χρωμα του ειναι ονειρο.

Οταν μπαινω σπιτι και τον βλεπω "Λιονταρι μου" τον φωναζω.

Οταν μπαινω σπιτι και τον βλεπω "Λιονταρι μου" τον φωναζω.
ειδες οι Λεοντες τι τέλειοι ειναι?:up::cool::P

Νεκταρια εισαι καλυτερα;
Ε φανταζομαι σου ειπα πως τρωει,αστο το παιδι,αυτος θα γινει λιονταρινος!Πω πω αν γινει σνα τον γαταρο της φωτο...το χρωμα του ειναι ονειρο.[/quote]
αεροπορι με stripes:P:lol:

Α Γιουλη εχεις ρεντα ε;Δεν ειναι αεροπορι,ειναι μπλε αρζαν!:P

Α Γιουλη εχεις ρεντα ε;Δεν ειναι αεροπορι,ειναι μπλε αρζαν!:P
Αντε καλα...:lol:
Παω σπιτι! Θα στολισω και θα βαλω φωτο:)μονο να δουλευει το τρενακι που βάζουμε απο κατω...:/:

Θελω φωτο με Σεμελη στο βαγονακι!Θα ζητουσα και Μορφεα στην μηχανη,αλλα πρεπει να τσουλαει το τραινακι...:PΚαλυψω σταθμαρχης!:up:

ΧΩΣΕ ΛΑΚΗ..... ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνωμη, αλλα με εκφραζει απολυτα.
Παύλο μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ο Λάκης είναι άπαιχτος!:up:Λέει τις περισσότερες αλήθειες απο οποιονδήποτε σε αυτο το κράτος!Κι εγώ πορώνομαι τρελά όταν τον βλέπω!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back