ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.081 17-12-08 20:41 O Church απο το Pet Semetary του KIng!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.082 17-12-08 20:43 O Church μετά την ταφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.083 17-12-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Καλά του Παύλου φαίνεται ολόκληρος γάταρος!Η δικιά μου σαν βρέφος φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.084 17-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Νεκταρια έγραψε: #2.085 17-12-08 20:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.086 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: O Church μετά την ταφή!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.087 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O Church απο το Pet Semetary του KIng!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.082 17-12-08 20:43 O Church μετά την ταφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.083 17-12-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Καλά του Παύλου φαίνεται ολόκληρος γάταρος!Η δικιά μου σαν βρέφος φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.084 17-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Νεκταρια έγραψε: #2.085 17-12-08 20:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.086 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: O Church μετά την ταφή!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.087 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O Church μετά την ταφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.083 17-12-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Καλά του Παύλου φαίνεται ολόκληρος γάταρος!Η δικιά μου σαν βρέφος φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.084 17-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Νεκταρια έγραψε: #2.085 17-12-08 20:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.086 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: O Church μετά την ταφή!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.087 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Καλά του Παύλου φαίνεται ολόκληρος γάταρος!Η δικιά μου σαν βρέφος φαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.084 17-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Νεκταρια έγραψε: #2.085 17-12-08 20:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.086 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: O Church μετά την ταφή!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.087 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Νεκταρια έγραψε: #2.085 17-12-08 20:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.086 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: O Church μετά την ταφή!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.087 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.086 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: O Church μετά την ταφή!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.087 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: O Church μετά την ταφή!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.087 17-12-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως? Click για ανάπτυξη... Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η moukelis έγραψε: #2.088 17-12-08 20:50 Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Η ESTELLE έγραψε: #2.089 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK. Click για ανάπτυξη... Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.090 17-12-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!The black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς; Click για ανάπτυξη... A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.091 17-12-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.092 17-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα). Click για ανάπτυξη... Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.093 17-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη"; Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.094 17-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα.. Τα κόμικς αποπού τα πήρες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #2.095 17-12-08 21:10 Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.096 17-12-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.097 17-12-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω. ΥΓ μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε Click για ανάπτυξη... Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.098 17-12-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα. Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι... Click για ανάπτυξη... Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #2.099 17-12-08 22:08 Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.100 17-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.