Τα Μaine Coon-άκια!!

O Church απο το Pet Semetary του KIng!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Church μετά την ταφή!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christmascard.jpg
ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Καλά του Παύλου φαίνεται ολόκληρος γάταρος!:up:Η δικιά μου σαν βρέφος φαίνεται!! :P
GetAttachment.aspx

Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;:up:Διαβάζω King απο 15 χρονών!!:PΕχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!;)Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα..

Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? :P
Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. :cool:

Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε.

Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως?

cammymerrychristmas.jpg

O Church μετά την ταφή!!!:P

Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK.

Δεν καταλαβα. Τι ειναι το mycat? :P
Eγω δεν εχω διαβασει τοσα πολλα (καμια 15αρια...), αλλα τον λατρευω. Στελλα, εχω παρει και τους δυο τομους που εχουν κυκλοφορησει σε comic απο την Marvel "The Black Tower". Πρεπει να δεις το σχεδιο. :cool:

Τελεια διπλωματικη. Τι εχεις σπουδασει ακριβως?
Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!:PThe black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς;

Νεκταρια τι ομορφο!Θα το βαλεις στην "υποδοχη";
Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια.

Πω πω... Που το "ξεθαψες" αυτο? Προχτες ειχε στο Star το Salems Lot. Το βιβλιο ηταν απιθανο. Ηταν και το πρωτο που διαβασα του SK.
Nαι ξέρω,είδα λίγο γιατί το είχε και αργούτσικα..Το πρώτο που διάβασα ήταν το Pet Semetary και μετά απο αυτό κόλλησα άγρια!!!:)

Σε comic;Αντε ρε!!Τα θελωωωω!!!:PThe black ή the dark tower λέγονται τα κόμικς;

A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα).

Στελλα ηταν σιγουρα πολυ ενδιαφερον θεμα,για τη διπλη προσωπικοτητα εγραψα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Και η καθηγητρια το καταλαβε και τσιμπησα και δεκαρακι,γιατι δεν υπηρχε παρομοια εργασια και συνδυασα λογοτεχνια και ψυχολογια.
Ενώ η δικιά μου η διπλωματική είχε θεμα : Η αισθητική και ο σύγχρονος άντρας! Η ειδικότητα μου μετά τις γάτες!!:P:P:lol::lol:

A, ναι μωρε. Τι λεω ο κρετινος? "The Dark Tower" ειναι. Στελλα, ειναι τελεια. Παραλασσει λιγο τη ροη της ιστοριας, αλλα καταλαβαινεις πολλα για το παρελθον της παρεας που περιγραφεται στο τεταρτο βιβλιο (το πιο βαρετο για μενα).
Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα..:/:
Τα κόμικς αποπού τα πήρες;

Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω.
ΥΓ
μολις τωρα ενδιαφερθηκανε για τον Ντομινο.......σαν πρωτη εντυπωση καλος φανηκε

Το Wizard and Glass είναι το τέταρτο;Αυτό διάβασα μόνο το μισό..αν εννοείς αυτό πρέπει και μένα να μου φάνηκε λίγο βαρετό για αυτο δεν το συνεχισα..:/:
Τα κόμικς αποπού τα πήρες;

Ναι, αυτο ειναι. Πραγματικα με το ζορι το διαβασα. Ηθελα να μπω εγω μεσα και να σκοτωσω τη Σουζανα ο ιδιος. :lol:

Αγγλικη Φιλολογια εχω τελειωσει,αλλα στη Θεσσαλονικη εχουμε πολλα λογοτεχνικα μαθηματα.Το Σαλεμ'σ Λοτ ειναι το πιο αγαπημενο μου βιβλιο μετα απο το "Αυτο".

Ναι Δωρακι μου ετσι λεω....εχω φτιαξει αρκετα για αυτον τον μηνα και θα τα βαλω ολα,αν μου στειλει και η Στελλα καμμια κοντινη και με ανοιχτα τα ματια την εβαλα με 1000.Αντε Στελλα πιασε δουλεια και στειλε φωτογραφιες γιατι πρεπει να την επεξεργαστω.
ΥΓ
Ειναι πολυ ωραιο και του παει του Μουψη η εορταστικη περιοδος!:lol::lol::lol:

ΥΓ
Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα.
Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι...

Εχω βγάλει πολλές Νεκταρία...Θα μπω πιο αργά να βάλω καμία..Ετοιμάζω τις μικρές για ύπνο τώρα.
Γμτ κάτι έπαθε το ματι της Cammy..Tο αριστερό..το κλείνει και δακρύζει..το πειράζει με το χέρι της σαν να την ενοχλεί κάτι...

Στελλα, κοιτα μηπως εχει μπει κανα σκουπιδακι.

Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι

Μπορεί να είναι κ κάποια τρίχα. Αν έχεις φυσιολογικό ορό πέρνα της λίγο το ματάκι με μία γαζούλα ή ένα απαλό χαρτομάντιλο, αν δεν έχεις ορό μπορείς να βράσεις λίγο χαμομήλι
Ναι μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.Της έβαλα λίγο ορό και τρα είναι καλύτερα...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back