Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλημερα Παυλο ,εγω τωρα τι να πω:hmm:?αληθεια με καλυψαν οι κυριες πιο πανω.Αν και ταχουμε ξαναπει απο τη στιγμη που ολη μερα ζει με αλλους φυσικη νομιζω η αντιδραση του.Παρε παραδειγμα εμενα και τους υπολοιπους εδω μεσα.Τεσταρησε τον ,δεν ειναι κακο,οπως ειπε η Γιουλη.
Και μη μου στεναχωριεσαι:P αλλιως σου εχω δυο λυσεις:lol::lol: η θα καθεσαι σπιτι η θα τον παιρνεις οπου πας:lol::lol:

Mμμμ...:hmm: Βρε λες να τον παιρνω μαζι μου παντου? Θα φρικαρει ο γατος.

φαντάζεσαι το Παυλο στη Τράπεζα με τη Samsoniteνα φτάνει σοβαρος και γοητευτικος στο γραφειο με το κουστούμι του, :cool:να ανοιγει τη τσάντα του, να βγάζει το Μουψη να τον ακουμπα στο γραφειο και μετα την ατζέντα με τα rdv του...

Ε...να λέμε καμια μακακια Παυλη να σε κανουμε να χαμογελάσεις:P:)

LOLOLOLOLOLOLOL! (Δεν κουβαλω τσαντα στη δουλεια.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα θα κουβαλας γατοφορο ομως :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και κάτι άλλο...τα γλυκούλικα κατοικιδια...ειναι γκομενοπαγίδες να ξέρεις...:lol::lol::lol:

Ετσι... Και θα τους πω οτι δε δουλευω αν δεν ειναι και ο γατος μου μαζι.

ειδες πως σου εφτιαξε η διαθεση και η δικια μου μαζι?:lol:ακομα γελαω....το χρειαζομαι.....;)

ειδες πως σου εφτιαξε η διαθεση και η δικια μου μαζι?:lol:ακομα γελαω....το χρειαζομαι.....;)
εσυ γελάς με τη γκομενοπαγιδα ε? :P:lol::lol:
Καλε δοκιμασμένο κολπο!
Κυκλοφορεις με το χνουδωτο σου...κι αρχιζουν ολες κι ολοι...
Αχου τι γλυκουλι:inlove:...πως το λένε? Απο που το πήρατε? :D

εσυ γελάς με τη γκομενοπαγιδα ε? :P:lol::lol:
Καλε δοκιμασμένο κολπο!
Κυκλοφορεις με το χνουδωτο σου...κι αρχιζουν ολες κι ολοι...
Αχου τι γλυκουλι:inlove:...πως το λένε? Απο που το πήρατε? :D
Α ρε Γιούλη είσαι άπαιχτη!!!:lol::lol:

Πάντως Παύλο,το βράδυ είναι η καλύτερη μου ώρα με τη μικρή!:)Μόλις ξαπλώνω έρχεται και χώνεται κάτω απο το πάπλωμα,αρχίζει να γουργουρίζει σαν τρελό και χώνεται και κοιμάται κολλημένη στο στήθος μου!!!:P:PΤην καταβρίσκει εκεί!!Είναι και αναπαυτικά λόγω μεγέθους!!:lol::lol:Δλδ όταν έρθει ο Duran τί θα μας κάνει;Θα μας πη**ξει;;;;:blink::blink:

Α ρε Γιούλη είσαι άπαιχτη!!!:lol::lol:
ετσι με ειχε ρίξει μια πιο παλια μου σχέση:P...ειχε ένα Golden Retriever...κούκλο :inlove::inlove: :P:lol:
Πάντως Παύλο,το βράδυ είναι η καλύτερη μου ώρα με τη μικρή!:)Μόλις ξαπλώνω έρχεται και χώνεται κάτω απο το πάπλωμα,αρχίζει να γουργουρίζει σαν τρελό και χώνεται και κοιμάται κολλημένη στο στήθος μου!!!:P:PΤην καταβρίσκει εκεί!!Είναι και αναπαυτικά λόγω μεγέθους!!:lol:Δλδ όταν έρθει ο Duran τί θα μας κάνει;Θα μας πη**ξει;;;;:blink::blink:
Ε και? Ανησυχεις? :lol:
:lol::lol:μονο μη πηγαινει στο...παντελονι του άντρα σου;):redface: προσεξε και βγει ντιγκιντάγκας:lol::lol:

ετσι με ειχε ρίξει μια πιο παλια μου σχέση:P...ειχε ένα Golden Retriever...κούκλο :inlove::inlove: :P:lol:

Ε και? Ανησυχεις? :lol:
:lol::lol:μονο μη πηγαινει στο...παντελονι του άντρα σου;):redface: προσεξε και βγει ντιγκιντάγκας:lol::lol:
:lol::lol:Τότε είναι που θα τα πάρει ο άντρας μου!!Είναι που είναι κολλημένη η μικρή μαζί μου αν του βγει και ο άλλος κουνιστός θα τρελαθεί!!:P

Πάντως Παύλο,το βράδυ είναι η καλύτερη μου ώρα με τη μικρή!:)Μόλις ξαπλώνω έρχεται και χώνεται κάτω απο το πάπλωμα,αρχίζει να γουργουρίζει σαν τρελό και χώνεται και κοιμάται κολλημένη στο στήθος μου!!!:P:PΤην καταβρίσκει εκεί!!Είναι και αναπαυτικά λόγω μεγέθους!!:lol::lol:Δλδ όταν έρθει ο Duran τί θα μας κάνει;Θα μας πη**ξει;;;;:blink::blink:

Εμενα κοιμαται μονο τα μεσημερια στο κρεβατι των γονιων μου.
Το βραδυ που κοιμαται στο δωματιο μου κοιμαται ή στο ξυλινο πατωμα :blink: ή στην καρεκλα του γραφειου μου. Δεν ανεβαινει πλεον στο κρεβατι το δικο μου ή του αδερφού μου.

Εμενα κοιμαται μονο τα μεσημερια στο κρεβατι των γονιων μου.
Το βραδυ που κοιμαται στο δωματιο μου κοιμαται ή στο ξυλινο πατωμα :blink: ή στην καρεκλα του γραφειου μου. Δεν ανεβαινει πλεον στο κρεβατι το δικο μου ή του αδερφού μου.
Μαλλον στεναχωριεται ,ισως να θελει και τα βραδυα να κοιμαται μαζι τους,στο δειχνει νομιχω με τον τροπου του.:hmm:Τι να πω...βλεπεις δεν μιλανε....:(

Μαλλον στεναχωριεται ,ισως να θελει και τα βραδυα να κοιμαται μαζι τους,στο δειχνει νομιχω με τον τροπου του.:hmm:Τι να πω...βλεπεις δεν μιλανε....:(

Μα απο τη μερα που εχει ερθει σπιτι κοιμαται συνεχως στο δικο μας δωματιο. Αλλα τωρα θα μου πεις.... Αμα ειναι συνεχεια με τους γονεις...

Μα απο τη μερα που εχει ερθει σπιτι κοιμαται συνεχως στο δικο μας δωματιο. Αλλα τωρα θα μου πεις.... Αμα ειναι συνεχεια με τους γονεις...
Δεν κάνει δλδ καμιά κίνηση να ανέβει στο κρεββατι σου όσο κοιμάσαι;:hmm:Εμένα η δικιά μου μόλις με δει να ανεβαίνω πάνω στην κρεββατοκάμαρα τρέχει σαν τρελό,περιμένει να ξαπλώσω και χώνεται απο κάτω:P.Μη νομίζεις κι εμένα δε με βλέπει πολύ.Πιο πολύ τον άντρα μου βλέπει αλλά με εμένα θέλει να είναι!Γίναμαι καλές φιλεναδίτσες!!:up:

Δεν κάνει δλδ καμιά κίνηση να ανέβει στο κρεββατι σου όσο κοιμάσαι;:hmm:Εμένα η δικιά μου μόλις με δει να ανεβαίνω πάνω στην κρεββατοκάμαρα τρέχει σαν τρελό,περιμένει να ξαπλώσω και χώνεται απο κάτω:P.Μη νομίζεις κι εμένα δε με βλέπει πολύ.Πιο πολύ τον άντρα μου βλέπει αλλά με εμένα θέλει να είναι!Γίναμαι καλές φιλεναδίτσες!!:up:

Μπα, καμια κινηση. Και αν ανεβει θα ειναι επειδη απο κει τον βολευει καλυτερα να ανεβει στην καρεκλα του γραφειου μου.

Καλά,αυτό το γατί δεν κοιμάται ποτέ;;;;:lol::lol:
Μου θυμίζει τις κόρες μου!!Με το που τις έπαιρνε ο ύπνος και έλεγα αχ επιτέλους κοιμήθηκαν,μετά απο ένα μισάωρο ξυπνούσαν!!!:P

Νεκταρία,θα κατσουν ποτέ να τα χαιδέψουμε ή θα τα κυνηγάμε μια ζωή;;;;:lol::lol:

Νεκταρία,θα κατσουν ποτέ να τα χαιδέψουμε ή θα τα κυνηγάμε μια ζωή;;;;:lol::lol:
Eγω οπως βλεπεις καθομαι και σας παρακολουθω:rolleyes:8 χρονια εχουν περασει (δεν θυμαμαι τον αριθμο) πολλα γατακια αλλα εμειναν αλλα εφυγαν.Κανενα δεν εμοιαζε με το αλλο.Οπως και στη αρχη δεν σας ειπα πολλα για τον χαρακτηρα τους(ξερετε γιατι)αφηνοντας σας να το δειτε μονοι σας ετσι και τωρα ενα μοναχα θα σας πω.Ξερω ειστε ανυπομονοι,ισως και να αποζητουσατε μια γατα μαμουχαλη αλλα η Μειν Κουν ειναι μια γατα με προσωπικοτητα ακομα δεν το καταλαβατε?Ακομα ειναι μωρα,μες τη τρελλη χαρα και την περιοδο των σκανταλιων,προπαθουν να διαμορφωσουν χαρακτηρα αλλα και να παρουν οσες εξουσιες μπορουν.Καπως ετσι δεν εκαναν και τα παιδια σου?Αυτα γιατι να διαφερουν?Και επειδη και οι δυο εχετε αγωνια για το ποτε θα κατσουν να τα χαιδεψετε,θα το βλεπετε μηνα με το μηνα ,οταν θα σας τα εχουν "παρει" ολα και θα ηρεμησουν.Καντε αυτο το κειμενακι copy -paste και οταν μετα απο καιρο το βλεπετε τοτε θα με δικαιωσετε.ΥΠΟΜΟΝΗ

Eγω οπως βλεπεις καθομαι και σας παρακολουθω:rolleyes:8 χρονια εχουν περασει (δεν θυμαμαι τον αριθμο) πολλα γατακια αλλα εμειναν αλλα εφυγαν.Κανενα δεν εμοιαζε με το αλλο.Οπως και στη αρχη δεν σας ειπα πολλα για τον χαρακτηρα τους(ξερετε γιατι)αφηνοντας σας να το δειτε μονοι σας ετσι και τωρα ενα μοναχα θα σας πω.Ξερω ειστε ανυπομονοι,ισως και να αποζητουσατε μια γατα μαμουχαλη αλλα η Μειν Κουν ειναι μια γατα με προσωπικοτητα ακομα δεν το καταλαβατε?Ακομα ειναι μωρα,μες τη τρελλη χαρα και την περιοδο των σκανταλιων,προπαθουν να διαμορφωσουν χαρακτηρα αλλα και να παρουν οσες εξουσιες μπορουν.Καπως ετσι δεν εκαναν και τα παιδια σου?Αυτα γιατι να διαφερουν?Και επειδη και οι δυο εχετε αγωνια για το ποτε θα κατσουν να τα χαιδεψετε,θα το βλεπετε μηνα με το μηνα ,οταν θα σας τα εχουν "παρει" ολα και θα ηρεμησουν.Καντε αυτο το κειμενακι copy -paste και οταν μετα απο καιρο το βλεπετε τοτε θα με δικαιωσετε.ΥΠΟΜΟΝΗ
Aυτό ακριβώς έλεγα και στο Γιώργο πριν που συζητούσαμε..!Οτι πρώτη φορά βλέπουμε γάτα με τέτοιο χαρακτήρα!:PΕχει αυτό το άγριο μεσα της αλλά ταυτόχρονα και τη γλυκύτητα μιας ναζιάρας γατούλας!Απλά μου τη δίνει μερικές φορές που δεν μπορώ να τη χαρώ όσο θέλω!!Και είναι σε μια περίοδο της ζωής της που περνάει γρήγορα και νομίζω ότι θα τη χάσω αυτή τη φάση αφού δεν με αφήνει να την πλησιάσω τόσο πολύ..Απο την αλλη τη βλεπω πόσο όμορφη είναι και διαφορετική και λιώνω!! :happy:

Κι αν κρινω απο τους γονεις,ειναι και οι δυο "λαπαδες".
Θα σας αφησω ( αν και ο Παυλος εχει φυγει) γιατι η μερα ηταν δυσκολη αλλα κατεληξε καλα.Δως της ενα φιλακι κι απο μενα.
Καληνυχτα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back