ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.241 22-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Click για ανάπτυξη... Δε μπορω να τη παρω και τηλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.242 22-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Μας παρακολουθούσαν Παυλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.243 22-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Click για ανάπτυξη... Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.244 22-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πουμε για το σπιτι μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.245 22-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.246 22-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.247 22-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Click για ανάπτυξη... Δε μπορω να τη παρω και τηλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.242 22-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Μας παρακολουθούσαν Παυλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.243 22-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Click για ανάπτυξη... Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.244 22-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πουμε για το σπιτι μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.245 22-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.246 22-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.247 22-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Μας παρακολουθούσαν Παυλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.243 22-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Click για ανάπτυξη... Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.244 22-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πουμε για το σπιτι μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.245 22-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.246 22-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.247 22-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Click για ανάπτυξη... Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.244 22-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πουμε για το σπιτι μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.245 22-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.246 22-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.247 22-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες ποιος μιλαει Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πουμε για το σπιτι μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.245 22-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.246 22-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.247 22-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικιαΤωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.246 22-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.247 22-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλε...εδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.247 22-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε.... Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών...και ο Μαης ειναι μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.248 22-12-08 14:19 Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.249 22-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε? Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω.... Click για ανάπτυξη... μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο EL GATO έγραψε: #2.250 22-12-08 14:29 Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.251 22-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας Click για ανάπτυξη... κατάλαβες τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.252 22-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες τώρα? Click για ανάπτυξη... Απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.253 22-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτα! Click για ανάπτυξη... Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.254 22-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, θα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας Click για ανάπτυξη... Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.255 22-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει... Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.256 22-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.257 22-12-08 23:57 Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #2.258 23-12-08 00:00 Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0068.jpg 508,7 KB · Εμφανίσεις: 19 IMG_0055.jpg 539 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #2.259 23-12-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.260 23-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ. Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. Click για ανάπτυξη... απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα... π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.