Τα Μaine Coon-άκια!!

:lol::lol::lol::lol:

Αντε, να δω ποιος θα μας πει....
Η Νεκταρια που να ειναι?
:hmm:Δε μπορω να τη παρω και τηλ.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:

Αντε, να δω ποιος θα μας πει....
Η Νεκταρια που να ειναι?
Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικια:rolleyes:Τωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν λειπουν οι γατοι χορευουν τα ποντικια:rolleyes:Τωρα που γυρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση:hmm:
Αντε καλε...:Pεδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας:up:

Αντε καλε...:Pεδω ειμαστε στο πλευρο σου μανα μας:up:
Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας:lol:

Ναι αλλα οταν κανει σεισμο ειμαι το παιδακι σας:lol:
:lol::lol::lol:μωρε τι μου θυμησες τώρα...τι ωραια που ήτανε....
Μου έχει λειψει το συναισθημα εκεινων των ημερών;)...και ο Μαης ειναι μακρυα...:/::P

Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε?

Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω....:hmm:

Εγω γιατι δεν καταλαβαινω τι λετε?

Κατι θυμαμαι για σεισμο στη Σοφια.... Νομιζω....:hmm:
μας κουνησε πανω - κατω πολύ...ενας παράξενος δυνατος σεισμος που μας βρήκε στο εστιατορειο....:/:ειχαμε κι ένα κοριτσάκι μαζι μας:P που φοβήθηκε πολύ...η αληθεια ειναι οτι μετά πήγαμε να κοιμηθούμε στο....10ο οροφο του ξενοδοχειου μας... το πρωι ξανάκανε, αλλα το κοριτσάκι δεν τον κατάλαβε:P:)

Καταλαβα.... Οπου "κοριτσακι" αντικαθιστω με "Νεκταρια". Το πιασα...

Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, :Pθα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? ;)
Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας:P:lol::lol:

Δε μου λες κυριε με το γυαλι ακτινων Χ, :Pθα μας έρθεις με το Μουψη σου στην Εκθεση της..... Σοφιας το Μαη? ;)
Θα ήθελα να κονταροχτυπηθω με τη Σεμέλη μου μαζι σας:P:lol::lol:

Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει...
Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια.

Ο Μουψης μου δεν ξερω αν ειναι show quality (εξαιρετικα ρατσιστικος ορος). Στη Σοφια χλωμο το κοβω.... Αμα γινοταν καμια εκθεση στην Ελλαδα, τοτε μπορει...
Ετσι κι αλλιως, ο Μουψης και η Σεμελη θα επαιζαν σε αλλη κατηγορια.
δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show;):)

Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο:hmm:) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη...:blink:

δεν ειναι ρατσιστικο ένα ζωάκι να μην έχει ολες τις προυποθεσεις για show νομιζω...οπως και δεν ειναι ρατσιστικο το να επιλέγεται τελικά αυτο που νικα έναντι των υπολοιπων show;):)

Kοιτα σε άλλη κατηγορια κανονικα παιζουν, αλλα στο τέλος στη Σοφια έγινε ένας αχταρμας (πραγμα παράξενο:hmm:) κι αυτα που περνουσαν τις πρωτες εξετάσεις διαγωνιζονταν ολα μαζι...να σου πω κι εγώ δεν κατάλαβα καλα τη λογική αυτη...:blink:

Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ.
Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. :)

Κουνακια ξενυχτοπουλα....σημερα κοιμαστε ολα?:P

Πριν την πεσω, ομως, ας βαλω δυο φωτο του μικρου τραβηγμενες με τη νεα μου καμερα και για να πιασω το 500στο μου post.

Συνημμένα

• IMG_0068.jpg
    IMG_0068.jpg
    508,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • IMG_0055.jpg
    IMG_0055.jpg
    539 KB · Εμφανίσεις: 22

Αλήθεια ποιες κατηγορίες υπάρχουν; κ πως χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τις τρίχας κ το χρώμα ή ανάλογα με τη ράτσα. τα στειρωμένα έχουν δική τους κατηγορία

Εμενα η γνωμη μου ειναι πως ενα γατακι, Maine Coon πχ που εχει λιγο ασπρο εκει που και καλα δεν θα "επρεπε", μπορει να διαγωνιστει καλλιστα με ενα που θεωρειται μορφολογικα τελειο. Και ποιος κρινει ποτε ενα ζωακι ειναι μορφολογικα τελειο? Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Αν ειναι Maine Coon ειναι Maine Coon, αν ειναι Birman ειναι Birman κοκ.
Νυσταζω πολυ.... Μολις γυρισα και λεω να την πεσω. :)
απλα υπαρχουν τα ακριβη standards...οπου καποια ζωα παρεκλινουν απο αυτα λογω καποιων προγονων τους....και βέβαια ανηκουν στην ιδια φυλη...κι εχουν ολα τα pedigree τους...δεν τα ξεχωριζουμε με την ρατσιστική εννοια...αλλα με τη μορφολογικη καθαρα...
π.χ. τα γαντάκια του Μορφεα ειναι πολυ πιο μεγάλα απο το σωστο για τα standards της φυλης... θα αποκλειστει λοιπον σε μια εκθεση εναντι άλλων ζωων που έχουν τελεια γάντια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back