Τα Μaine Coon-άκια!!

Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω:lol::lol: :hmm:λες

Χμμ μμμ εμ δε λεω:P
ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος:up::up:
ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D*:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ μμμ εμ δε λεω:P
ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος:up::up:
ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D*:lol::lol:
Δημητρακη σε παωωωωω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιντα το λες και δε το κανεις μωρε:P
Βρε αν μπορούσα και αύριο ερχόμουν αλλά είναι πολλά στη μέση που με εμποδίζουν..:(Που θα πάει όμως,κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!!:happy:

duran.jpg

Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι?;)

ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!

FLATLINE!!!!!

ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!

FLATLINE!!!!!
Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα

Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;:up:Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα;

Ι think I have a crush on him!!!:cool:

Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;:up:Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα;

Ι think I have a crush on him!!!:cool:
ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω:rolleyes:

ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω:rolleyes:
Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;:hmm:Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!!:)

dyran2.jpg

παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166?

dyran2.jpg

παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166?
Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!:up:Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!!:P

Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!!;)

Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!:up:Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!!:P
Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω.
Φιλακια

Καλημερα σε ολους.

Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος.

Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι.

Καλημερα σε ολους.

Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος.

Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!!

Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα.

Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! :up:

Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα :) Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε.

Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back