*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.401 28-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Χμμ μμμ εμ δε λεω ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η Νεκταρια έγραψε: #2.402 28-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Click για ανάπτυξη... ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.403 28-12-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Χμμ μμμ εμ δε λεω ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D* Click για ανάπτυξη... Δημητρακη σε παωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.404 28-12-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Click για ανάπτυξη... Βρε αν μπορούσα και αύριο ερχόμουν αλλά είναι πολλά στη μέση που με εμποδίζουν..Που θα πάει όμως,κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.405 28-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δημητρακη σε παωωωωω Click για ανάπτυξη... Ντουπ(λυποθυμισα) το ακουσα και αυτο τιμη μου κ.Νεκταρια μαμαmain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η Νεκταρια έγραψε: #2.406 28-12-08 00:55 Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.407 28-12-08 00:59 ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Χμμ μμμ εμ δε λεω ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η Νεκταρια έγραψε: #2.402 28-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Click για ανάπτυξη... ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.403 28-12-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Χμμ μμμ εμ δε λεω ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D* Click για ανάπτυξη... Δημητρακη σε παωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.404 28-12-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Click για ανάπτυξη... Βρε αν μπορούσα και αύριο ερχόμουν αλλά είναι πολλά στη μέση που με εμποδίζουν..Που θα πάει όμως,κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.405 28-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δημητρακη σε παωωωωω Click για ανάπτυξη... Ντουπ(λυποθυμισα) το ακουσα και αυτο τιμη μου κ.Νεκταρια μαμαmain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η Νεκταρια έγραψε: #2.406 28-12-08 00:55 Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.407 28-12-08 00:59 ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Click για ανάπτυξη... ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.403 28-12-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Χμμ μμμ εμ δε λεω ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D* Click για ανάπτυξη... Δημητρακη σε παωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.404 28-12-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Click για ανάπτυξη... Βρε αν μπορούσα και αύριο ερχόμουν αλλά είναι πολλά στη μέση που με εμποδίζουν..Που θα πάει όμως,κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.405 28-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δημητρακη σε παωωωωω Click για ανάπτυξη... Ντουπ(λυποθυμισα) το ακουσα και αυτο τιμη μου κ.Νεκταρια μαμαmain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η Νεκταρια έγραψε: #2.406 28-12-08 00:55 Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.407 28-12-08 00:59 ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Χμμ μμμ εμ δε λεω ειμαι σιγουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ερχομαι και free ως ατραξιον ντυμενος main coon *D~A~D* Click για ανάπτυξη... Δημητρακη σε παωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.404 28-12-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Click για ανάπτυξη... Βρε αν μπορούσα και αύριο ερχόμουν αλλά είναι πολλά στη μέση που με εμποδίζουν..Που θα πάει όμως,κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.405 28-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δημητρακη σε παωωωωω Click για ανάπτυξη... Ντουπ(λυποθυμισα) το ακουσα και αυτο τιμη μου κ.Νεκταρια μαμαmain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η Νεκταρια έγραψε: #2.406 28-12-08 00:55 Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.407 28-12-08 00:59 ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ιντα το λες και δε το κανεις μωρε Click για ανάπτυξη... Βρε αν μπορούσα και αύριο ερχόμουν αλλά είναι πολλά στη μέση που με εμποδίζουν..Που θα πάει όμως,κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.405 28-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δημητρακη σε παωωωωω Click για ανάπτυξη... Ντουπ(λυποθυμισα) το ακουσα και αυτο τιμη μου κ.Νεκταρια μαμαmain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η Νεκταρια έγραψε: #2.406 28-12-08 00:55 Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.407 28-12-08 00:59 ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δημητρακη σε παωωωωω Click για ανάπτυξη... Ντουπ(λυποθυμισα) το ακουσα και αυτο τιμη μου κ.Νεκταρια μαμαmain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η Νεκταρια έγραψε: #2.406 28-12-08 00:55 Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.407 28-12-08 00:59 ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλακι μη πεσεις ,κρατιεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.407 28-12-08 00:59 ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #2.408 28-12-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΑΜΑΝ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! _________________________________________________________ FLATLINE!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.409 28-12-08 01:01 Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.410 28-12-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιωργοοοοοοοο το 166 γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εμ δεν είναι και εδώ ο Γιώργος!!Cammy γρήγορα το 166!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Η Νεκταρια έγραψε: #2.411 28-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πω πω!Τϊ βλέμμα είναι αυτό ρε συ;;;Αχ γιατί να μην ήμουν γάτα; Ι think I have a crush on him!!! Click για ανάπτυξη... ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.412 28-12-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ερωτας με τη πρωτη ματια παιδι μου, τι να πω Click για ανάπτυξη... Θα είναι πάντως ο πρώτος αρσενικός γάτος που είχα μέχρι στιγμής!!Πάντα θηλυκές διάλεγα...Για να δούμε.Θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα;Η Cammy πάντως τις τελευταίες μερες κοιμάται δίπλα στο Γιώργο!!Χαρές να δεις αυτός!!Αφού το πρώτο πράγμα που μου λέει το πρωί δεν ειναι καλημέρα αλλά Πού κοιμηθηκε η μικρή σήμερα;;ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Και περηφανεύεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.413 28-12-08 01:15 παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η ESTELLE έγραψε: #2.414 28-12-08 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: παρε κι αυτο κοριτσι μου.Η Cammy ειναι ετοιμη για το 166? Click για ανάπτυξη... Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.415 28-12-08 01:30 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα,όντως πήρα ηρεμιστικο πιο νωρίς γιατί είχα μια προδιάθεση να με πιάσει η καρδιά μου πάλι..και έχω αρχίσει και λιώνω τώρα..Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Αύριο που θα δεις τον Duran πες του ότι μου έχει κλέψει την καρδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:39 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 28-12-08 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Νεκταρία δεν παίζεσαι!!!Για κάδρο είναι η φωτό αυτή!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τι νομίζεις,με ηρεμιστικό είμαι τόση ώρα και δεν έπαθα τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα Στελλακι και προσεχε τον εαυτο σου.Οσο για τη φωτογραφια δεν ηταν τπτ σπουδαιο,προχειροτητα για να προλαβω να στη δειξω. Φιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.417 28-12-08 11:41 Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.418 28-12-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Δημητρη καλωσηλθες. Ο Elvin ειναι πολυ ομορφος. Λοιπον, ακουστε τι κανει ο Μουψης. Φτιαχνει παστιτσιο η μανα μου και αυτος ανεβαινει στο τραπεζι, απλωνει το χερι του και βγαζει τα μακαρονια απο το ταψι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.419 28-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α ρε Παύλο,με έκανες να σκάσω,στα γέλια πάλι!! Click για ανάπτυξη... Μα τον ειδες? Λες και θα τα φαει.... Εχτες ετρωγα ενα τσουρεκι καστανο και ειχε καρφωσει τα ματια πανω του. Στο τελος του κοβω λιγο απο την ακρη (δε θα του το εδινα...) και του δινω να το μυρισει. Ε, αφου ειδε οτι δεν ειναι κρεας το αγνοησε. Ωστοσο, το ματι εκει την ωρα που το ετρωγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η aalyah έγραψε: #2.420 28-12-08 16:34 Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε. Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.