Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! :up:

Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα :) Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε.

Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά :)
Γειά σου Θένια μου και χρόνια πολλά κι απο μένα!:)Αθήνα είσαι ε;Αχ τι καλά!!!Αντε να γνωρίσεις και τις γατομαμάδες/μπαμπάδες κι απο εκεί!!Καλά να περάσεις τις γιορτές και θα τα ξαναπούμε με το καλό κι απο κοντά όταν ανέβεις!!Φιλιά πολλά!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σε όλα τα Μειν κουνάκια. Και αν και καθυστερημένα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Έχω εξαφανιστεί γιατί βρίσκομαι πλέον ελλάδα και εδώ δεν έχω ιντερνετ. Και δεν θα έχω για περίπου 2 μήνες. Άρα μόνο όταν βρω ευκαιρία απο υπολογιστή φίλου. Πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη που γύρισα! :up:

Και σήμερα παρεπιπτόντως έφτασα Αθήνα και θα κάνω πρωτοχρονιά εδώ! Προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα το ήθελα πολύ να δω κάποια άτομα :) Θα μείνω ως τις 3 Ιανουαρίου περίπου. Αν σας βολέυει κάποιους έχετε το νου σας στο θέμα "ποτε θα πάμε για καφέ". Εκεί νομίζω το κανονίζουν. Να καταφέρουμε να βρεθούμε.

Φιλιά πολλά και αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ ως τότε να έχουμε καλή Πρωτοχρονιά όλοι μας με υγεία και χαρά :)
Χρονια πολλα Θενια μου,ευχομαι να συναντηθουμε.Σου εχω γραψει στο "Ποτε θα παμε για καφε"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιτέλους,έκατσε η μικρή λίγο ήσυχη και την έβγαλα μερικές καλές φωτογραφίες!!Μόνο που θα σας τις βάζω λίγες λίγες γιατί δεν τις παίρνει όλες μαζί λόγω μεγέθους!!

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 661.jpg
    Duffy and Cammy! 661.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 25
Επιτέλους,έκατσε η μικρή λίγο ήσυχη και την έβγαλα μερικές καλές φωτογραφίες!!Μόνο που θα σας τις βάζω λίγες λίγες γιατί δεν τις παίρνει όλες μαζί λόγω μεγέθους!!

Πως μεγαλωσε....:)

Πρέπει μου φαίνεται να τις μικρίνω όλες για να μπαίνουν όλες μαζί!:P

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 674.jpg
    Duffy and Cammy! 674.jpg
    94,3 KB · Εμφανίσεις: 29
Βρε Στελλα, μπορεις να βαλεις μεχρι 3. Μην τις βαζεις μια μια.

Βρε Στελλα, μπορεις να βαλεις μεχρι 3. Μην τις βαζεις μια μια.
μεχρι 5;)αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται η μορφη τους:hmm:

Το ξέρω βρε!Απλά άλλες φορές παίρνει και 3 μαζί και άλλες όχι.Θα πρέπει να τις άλλαζω μέγεθος κάθε φορά που θέλω να βάλω πολλές μαζί;:hmm:
Mεγάλη φωτογραφία πώς μπαίνει;Nα είναι ανοιγμένη δλδ,να μην χρειάζεται να πατήσεις πάνω της για να τη δεις απο κοντά...

Το ξέρω βρε!Απλά άλλες φορές παίρνει και 3 μαζί και άλλες όχι.Θα πρέπει να τις άλλαζω μέγεθος κάθε φορά που θέλω να βάλω πολλές μαζί;:hmm:
Mεγάλη φωτογραφία πώς μπαίνει;Nα είναι ανοιγμένη δλδ,να μην χρειάζεται να πατήσεις πάνω της για να τη δεις απο κοντά...
εγω τις βαζω στο gallery Και τις κανω copy paste

Σαν και αυτες που ποσταρεις τωρα (μεγεθος και τυπος αρχειου εννοω), μπορεις μεχρι 3 νομιζω....

Duffy20and20Cammy2120674.jpg

Duffy20and20Cammy2120661.jpg

queen-mauro-family-.jpg

girly-troy-family.jpg

Προσκυνω:up:
ειδικα για την δευτερη που εχει και το μπεμπακι μου:baby::inlove:
ευχαριστουμε πολυ κ.Νεκταρια:D

Προσκυνω:up:
ειδικα για την δευτερη που εχει και το μπεμπακι μου:baby::inlove:
ευχαριστουμε πολυ κ.Νεκταρια:D
Καλημέρα!
Δημητρη να σου ζησει ο γιος!! :up:
Κουκλάκος...ειναι κρεμενιος...σου'ρχεται να τον φας!:inlove:

Υ.Γ. Που'να ξερες ποσο μας παιδεψε οταν γεννιοτανε....On line ήμασταν εκεινες τις ωρες...:P

Νεκταρια...ερωτευτηκα....το Donatello!:inlove::inlove::inlove:
Απιστευτη φάτσα...:up::up:
Ποιος τυχερος θα τον παρει?

Νεκταρια...ερωτευτηκα....το Donatello!:inlove::inlove::inlove:
Απιστευτη φάτσα...:up::up:
Ποιος τυχερος θα τον παρει?
Καλημερα σε ολους,
Θα τον παρει μια πολυ τρελλαμενη με αυτον κοπελλα.

Κι εμενα μου αρεσε παρα παρα πολυ ο Donatello,κι ο Domino ομως δεν παει πισω.Μωρο δεν μπορω να πω οτι με τρελαινε,αλλα οσο μεγαλωνει γινεται πανεμορφος!

Κι εμενα μου αρεσε παρα παρα πολυ ο Donatello,κι ο Domino ομως δεν παει πισω.Μωρο δεν μπορω να πω οτι με τρελαινε,αλλα οσο μεγαλωνει γινεται πανεμορφος!
Μωρε ολα κουκλακια ειναι! Γιατι ο Duran της Στελλας? :inlove:
Αλλα ο Donatello...ειναι τελικα η αδυναμια μου...

Καλημέρα!
Δημητρη να σου ζησει ο γιος!! :up:
Κουκλάκος...ειναι κρεμενιος...σου'ρχεται να τον φας!:inlove:

Υ.Γ. Που'να ξερες ποσο μας παιδεψε οταν γεννιοτανε....On line ήμασταν εκεινες τις ωρες...:P

Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη:D
ειναι τοσο γλυκουλης:inlove:
τον αγαπησα αμεσως μολις τον ειδα:rolleyes:
και τον λατρεψα οταν παιξαμε μαζι:up:
ελπιζω σχετικα συντομα να ειμαστε μαζι:happy:
και να περασουμε πολλα χρονια παρειτσα:)
ευχαριστω και για το κουραγιο που δινατε;)
στην κ.Νεκταρια οταν ερχοταν στον κοσμο:up:
και εκεινος και οι αδερφουλες του επισης:)
αμα δεν ηταν στην μεση αυτο το μπεμπε:happy:
θα ειχα καταληξει στον αλλο κυριο:P
ειναι και εκεινος κουκλος;)
με προλαβανε ομως:lol:
αλλα δεν με πειραζει καθολου;)
ειμαι υπερκαλυμενος:up:
ανυπομονω :/:
αλλα περιμενω:happy:

Ωραιος κι ο Duran,απλα ο Donnatello βγαζει μια γλύκα στη φατσούλα,ο Duran ειναι πιο αρρενωπος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back