ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.541 30-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Πηγα μεχρι τη γωνια αλλα δεν ερχοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.542 30-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.543 30-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.544 30-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Click για ανάπτυξη... Οτι εδωσε εδωσε εφετος ο Αη Βασιλης. Ε, δεν πηρα και λιγα εδω που τα λεμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.545 30-12-08 14:58 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.546 30-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.547 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Πηγα μεχρι τη γωνια αλλα δεν ερχοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.542 30-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.543 30-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.544 30-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Click για ανάπτυξη... Οτι εδωσε εδωσε εφετος ο Αη Βασιλης. Ε, δεν πηρα και λιγα εδω που τα λεμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.545 30-12-08 14:58 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.546 30-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.547 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.543 30-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.544 30-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Click για ανάπτυξη... Οτι εδωσε εδωσε εφετος ο Αη Βασιλης. Ε, δεν πηρα και λιγα εδω που τα λεμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.545 30-12-08 14:58 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.546 30-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.547 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.544 30-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Click για ανάπτυξη... Οτι εδωσε εδωσε εφετος ο Αη Βασιλης. Ε, δεν πηρα και λιγα εδω που τα λεμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.545 30-12-08 14:58 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.546 30-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.547 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! Ενα ελαφακι για το Παυλακη Click για ανάπτυξη... Οτι εδωσε εδωσε εφετος ο Αη Βασιλης. Ε, δεν πηρα και λιγα εδω που τα λεμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.545 30-12-08 14:58 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.546 30-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.547 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.546 30-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.547 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ESTELLE έγραψε: #2.547 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. Click για ανάπτυξη... Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.548 30-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.549 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;Nα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!! Click για ανάπτυξη... Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει... Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.551 30-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: 2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.552 30-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα.... Click για ανάπτυξη... Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 30-12-08 15:32 Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε... και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης... Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ... Η Στελλα πλακα σου εκανε!! Ε Στελλα?? Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #2.554 30-12-08 15:56 Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 30-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ) Click για ανάπτυξη... H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η moukelis έγραψε: #2.556 30-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος... Κατεβα!!! Τωρα! Click για ανάπτυξη... Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε! Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.557 30-12-08 16:09 Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!Θα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η staman2 έγραψε: #2.558 30-12-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε; Click για ανάπτυξη... Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει! Click για ανάπτυξη... Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε Click για ανάπτυξη... Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν... Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας Click για ανάπτυξη... Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!! Ξυστρουλα!! Click για ανάπτυξη... Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #2.559 30-12-08 16:13 Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #2.560 30-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε! Click για ανάπτυξη... Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.