Τα Μaine Coon-άκια!!

Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω....:P
Πηγα μεχρι τη γωνια αλλα δεν ερχοσουν:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη?:lol:

Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλακα πλακα, θελω να παρω ενα διακοσμητικο φωτοσπαθο (ετσι τα λενε). Αλλα ειναι λιγο ακριβα. :(
:blink::blink::hmm::hmm::blink::blink::hmm::hmm::P:lol:
Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! :lol:
Ενα ελαφακι για το Παυλακη:lol:

:blink::blink::hmm::hmm::blink::blink::hmm::hmm::P:lol:
Ζητα το στο γραμμα σου στον Αι Βασιλη! :lol:
Ενα ελαφακι για το Παυλακη:lol:

Οτι εδωσε εδωσε εφετος ο Αη Βασιλης. Ε, δεν πηρα και λιγα εδω που τα λεμε.

2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!:)Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;;:P

2.300 ήταν ο Μουψης;Εμένα ήταν τόσο πριν 2 βδομάδες περίπου!:)Καλέ,δεν το ταίζετε το παιδί;;;;;;:P
Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? :(:P:lol:

Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!!:lol::lol::lol::lol:

Τωρα αυτο τι το'θελες Στελλα μου? :(:P:lol:
Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;:P:P:PNα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!!:lol:

Τι να κάνω βρε Γιούλη..λίγα μου φάνηκαν!!Να μην το πω να τον προσέξει λίγο;;;:P:P:PNα του δώσει κανά κοψίδι παραπάνω χρονιάρες μέρες που ναι!!!:lol:
Οχι Στελλα μου...ακου που σου λεω...ειναι χαζομπαμπας ο Παυλος κι ανησυχει...:(

Αληθεια ρε παιδια που ειναι η Νεκταρια σημερα?? :hmm:

Exω καμιά δεκαριά φωτόσπαθα απο τα γαριδάκια που μάζευαν οι μικρές πέρυσι!!Αμα θες στα στέλνω!!!:lol::lol::lol::lol:
εγω θελω τα γαριδακια...ειναι η αδυναμια μου:redface::redface:

Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα....

Καλα, σοβαρα μιλας? Και ειναι και θηλυκια η δικια σου. Δεν το ταϊζουμε? Σα λυκος τρωει. Ανησυχω τωρα....
Στα'λεγα Στέλλα μου στα'λεγα:(:(:P:lol:

Τωρα χωρις πλακα Παυλο...Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...ο γιατρος σου αν ήταν αδυνατος θα στο έλεγε...
και ποτε μα ποτε μη μπανεις στο τρυπακι της συγκρισης...
Εμενα το παιδι μου ειναι έτσι, εμενα γιουβετσι, και ποσο ζυγιζει το γατι...κλπ...
Η Στελλα πλακα σου εκανε!! ;)
Ε Στελλα?? :D
Παλι μαρι βγάζεις φρυδια?? :lol:

Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ):P

Α,βαρος ακουω,Παυλο μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τα γατια ιδια...(Γιουλη αν σχολιασεις την απαντηση μου για το βαρος κατεβαινω Αθηνα ΤΩΡΑ):P
H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων:cool:...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος...:P
Κατεβα!!! Τωρα!:up::up:

H Δωρα Παυλο ειναι ειδική παχους γατιων:cool:...η ειδικοτητα της λεγεται Γαληπολογος...:P
Κατεβα!!! Τωρα!:up::up:
Φτου φτου φτου,που πηγες σε αυτη την τρισαθλια συμπεθερα μου χτες και σε διεφθειρε!:mad::P:lol:
Θα ερθω την αλλη βδομαδα να παρω το παιδι μου,αν θελετε πινουμε καφεδακι στον τιμημενο λιμενα.:rolleyes:

Οχι,δεν βγάζω φρύδια τώρα,καθαρισμό κάνω!!!:PΘα βγάλω και τα φρύδια όμως σε λίγο!!;)

Α ωστε ετσι ε;Μας θαβατε;Σου ελεγε τι αγριανθρωποι και αγριογατοι ειμαστε;
Αγριογατοι αγριογατοι κι εξαιρετικά γρήγοροι στις φάπες:lol:

Α ωστε ετσι ε;Καλά,δε θα τη δω απο βδομαδα;Θα βαλω το Σειριο να τη φιλησει!
Τον περιμένω με χαρά μην ανησυχειτε παρακαλώ μην ανησυχείτε καθόλου!!!:D

Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε??
Καλέ πώς δεν είναι !!! Σκέτο στολίδι το μωράκι μου πανέμορφο μέσα στα στολίδια και τόσοοοοο ντελικάτο!:up:

Λες και εχουν βαλει alert. Εμεις φταιμε μετα να το γυρισουμε σε πμ?

Τα σκουρα θα ερθουν οταν ο Μουψης θα παρει το κανονικο του μεγεθος...οπου εκει θα μπορουσε να μας κανει σκονη...αλλα επειδη τα Κουνακια ειναι λαπαδες...παλι θα τον φαμε
:lol::lol::lol::lol:Καλά μην βάζετε κ το χέρι σας στη φωτιά. Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μούψης όταν θα έχει το κανονικό του μέγεθος και ... τοτε...:P

Μωρε το Σειριο ηθελα να βαλω στο παιχνιδι αλλα δεν ειναι Κουν...
Α...ολα κι ολα...ο Μορφεας μου (ας ειναι καλα η Σεμελη μου) ειναι τσαμπουκας:P:lol:
Και τι τσαμπουκάς παρακαλω!!! Ολα κ όλα!!! Ο Σείριος Γιουλη μην ανησυχείς κ ειναι πάντα σε ετοιμότητα. Δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο παιχνίδι. Απλά ένα τικ θέλει:lol::lol::lol:

Και θα τελειωσω τη διαφημιση του site με το κλου!!

Ξυστρουλα!! :down::P:down::P:down:

Lsharpend.jpg
Τελεια ξύστρα!!! Να την προμηθευτούμε όλοι μας. Θα μας πλησιάζουν όλοι στη δουλειά μας, κι από εκεί που μας αποκαλουν υποτιμητικά γατουδες κ όλα τα συναφή, βρωμιάρες κλπ κλπ, θα ενθουσιαστουν και θα θέλουν κι αυτοι μια!!!:lol:

Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε!:lol:

Αναστασω κακολογεις παλι το αγγελουδι μου;;;;;;;;;;;Τα διαβαζει αυτα που γραφεις,να ξερεις,και εξασκει το δεξι του κροσε!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους.
Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ????:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back