moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #2.561 30-12-08 16:31 Χμ...Ηθελα να τη ρωτησω αν τα αφηνει αρκετα μονα τους,γιατι μου ειπαν οτι συνηθως τοτε γινεται το μοιραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:28 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.562 30-12-08 22:28 Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Vasiliki86: #2.563 30-12-08 22:51 Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #2.564 30-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Click για ανάπτυξη... Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #2.565 30-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Click για ανάπτυξη... οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00367.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 21 DSC00370.JPG 58 KB · Εμφανίσεις: 18 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.566 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Vasiliki86: #2.567 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ...Ηθελα να τη ρωτησω αν τα αφηνει αρκετα μονα τους,γιατι μου ειπαν οτι συνηθως τοτε γινεται το μοιραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:28 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.562 30-12-08 22:28 Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Vasiliki86: #2.563 30-12-08 22:51 Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #2.564 30-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Click για ανάπτυξη... Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #2.565 30-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Click για ανάπτυξη... οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00367.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 21 DSC00370.JPG 58 KB · Εμφανίσεις: 18 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.566 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Vasiliki86: #2.567 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Vasiliki86: #2.563 30-12-08 22:51 Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #2.564 30-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Click για ανάπτυξη... Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #2.565 30-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Click για ανάπτυξη... οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00367.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 21 DSC00370.JPG 58 KB · Εμφανίσεις: 18 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.566 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Vasiliki86: #2.567 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #2.564 30-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Click για ανάπτυξη... Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #2.565 30-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Click για ανάπτυξη... οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00367.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 21 DSC00370.JPG 58 KB · Εμφανίσεις: 18 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.566 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Vasiliki86: #2.567 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους. Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ???? Click για ανάπτυξη... Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #2.565 30-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Click για ανάπτυξη... οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00367.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 21 DSC00370.JPG 58 KB · Εμφανίσεις: 18 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.566 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Vasiliki86: #2.567 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα 63 μερουλες της πηρε το ξερετε? ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι εχει μαθει κανεις κατι παραπανω θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα Click για ανάπτυξη... οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.566 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Vasiliki86: #2.567 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!! Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η Vasiliki86: #2.567 30-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.568 30-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω. Click για ανάπτυξη... Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.569 30-12-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33 και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η elvenstar: #2.570 30-12-08 23:15 Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.571 30-12-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι Click για ανάπτυξη... χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η staman2 έγραψε: #2.572 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.573 30-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε εγω προσωπικα σκαω αχ να μην ειμαι εκει Click για ανάπτυξη... ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Click για ανάπτυξη... Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.574 30-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.575 30-12-08 23:21 Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η zoo έγραψε: #2.576 30-12-08 23:21 Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Νεκταρια έγραψε: #2.577 30-12-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!! ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.578 30-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και άλλα Μέιν-κουνάκια; Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά. Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η zoo έγραψε: #2.579 30-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας Click για ανάπτυξη... Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #2.580 30-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου. Click για ανάπτυξη... Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.