Τα Μaine Coon-άκια!!

Χμ...Ηθελα να τη ρωτησω αν τα αφηνει αρκετα μονα τους,γιατι μου ειπαν οτι συνηθως τοτε γινεται το μοιραιο.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα:up:
63 μερουλες της πηρε:)
το ξερετε?:P
ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα:|
εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι:D
εχει μαθει κανεις κατι παραπανω:hmm:
θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι:lol:
ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα:redface::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!!:baby::baby::baby::baby: Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα...:inlove:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Η μικρή νυφουλα πάντως χθες νιαουριζε πολύ ιδιαίτερα μου είπε η Βασιλική. μάλιστα κοιμήθηκε μαζί τους χθες το βράδυ για να μην τα αφήσει μόνα τους.
Τι να πω... λες να έχουμε μωράκια ????:rolleyes::rolleyes:
Αναστασία σε βλέπω λίαν συντόμως κ με σιαμάκι:lol:

Η κ.Νεκταρια εχει επιτελους γεννα σημερα:up:
63 μερουλες της πηρε:)
το ξερετε?:P
ολη μερα την ταλαιπωρει απο τα λιγα που εμαθα:|
εχει κανει μεχρι την ωρα που μιλησαμε 2 ενα αγορακι ενα κοριτσακι:D
εχει μαθει κανεις κατι παραπανω:hmm:
θα σκασω ιχιχιχιχιχιχι:lol:
ντρεπομαι να περνω συνεχεια σταθερα κινητα και να στελνω μηνυματα στο msn και τα λοιπα:redface::happy:
οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω.

Συνημμένα

• DSC00367.JPG
    DSC00367.JPG
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC00370.JPG
    DSC00370.JPG
    58 KB · Εμφανίσεις: 18
Αντε με το καλο κυρια Νεκταρια...! Και τα υπολοιπα γατακια...!!!:baby::baby::baby::baby: Μπειτε να μας πειτε τι γινεται...! Μακαρι να γεννησει ευκολα η γατουλα... Δωστε της ενα γλυκο φιλακι απο εμενα...:inlove:
Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33:( και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.:(Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω:|

οχι δεν εχω τπτ νεοτερο εκτος των 2 μωρων.Με θελει συνεχως κοντα της ειμαστε στο σαλονι,εκει εχω ασυρματη συνδεση με αποτελεσμα να σερνεται.Το εφερα λιγο στο δωματιο μου τωρα για να σας γραψω.
Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα...!!! Να τα χαιρεστε...!!!! Ευχομαι τα υπολοιπα με εναν πονο να τα κανει η κακομοιρα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...!!!:inlove::inlove:

Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε;)
εγω προσωπικα σκαω:P
αχ να μην ειμαι εκει :(

Ευχαριστω Βασιλικη μου(αντε και πολυχρονη σε ενα 24ωρο περιπου)αλλα οπως εχω ξαναπει αυτη η γατα παντα με ταλαιπωρει.Μπορει να γεννησει 2-3 και μετα να ξανακανει μετα απο 33:( και 9 ωρες.Της αλλαξα σημερα και χωρο(ηταν με τα αγορια,γιατι ετσι ηθελε) αλλα για παν ενδεχομενο την μετεφερα στο σαλονι ε συντελει κι αυτο στη καθυστερηση.Παντως η νυχτα ειναι μακρα.:(Οπως καταλβαινεις στο σαλονι θα τη βγαλω:|
Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας.:up:

Να σα ζήσουν τα νέα μωράκια!!
ειδικά το δεύτερο που είναι χρυσό σαν φλουράκι;) αντε με το καλό κ τα υπόλοιπα
angel_on_its_way.gif

χμ χμ χμ. Οχι βεβαίως βεβαίως!!!! Αγαπητή μου.!!! :blink:Μακάρι βέβαια πρωτα απ΄όλα το Μοϊράκι να εγκυμονύσει. Τώρα Έλενα είμαι στο σπίτι του γαμβρου κ τα καμαρώνω. Παίζουν τόσο όμορφα τα γλυκά μου...:up:

angel_on_its_way.gif
Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!!

Οποτε μπορειτε νεα σας παρακαλουμε;)
εγω προσωπικα σκαω:P
αχ να μην ειμαι εκει :(
ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες:hmm:

Νεκταρία μου εύχομαι να έχει η γατουλα σου μια εύκολη από εδώ κι εμπρός γέννα. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Είναι κουκλάκια. Μωρε ναι μου το είχες πει ότι η συγκεκριμένη γατουλα είναι λίγο δύσκολη στις γέννες... Ευχομαι το καλλίτερο και καλο κουράγιο. Η σκέψη μου είναι μαζί σας.:up:
Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου.

angel_on_its_way.gif
To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!!:):lol::lol:
Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!!:lol::lol:

Ολα καλα θα ειναι.... Θα δειτε!

Και άλλα Μέιν-κουνάκια; :up: Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά.
Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. :)

angel_on_its_way.gif
Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα.
Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις:)

Και άλλα Μέιν-κουνάκια; :up: Μπράβο. Άντε να γεννήσει με ευκολία η γατούλα και να πάνε όλα καλά.
Κα Νεκταρία, καλό κουράγιο. :)
Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας:P

Ευχαριστω πολυ .Πρωτοχρονιατικος μπουναμας:P

Να δίναν και χρήμα - μπόνους όπως στους ανθρώπους...:P:happy:

ανοιχτη προσκληση σου εγινε,γιατι δεν ηρθες:hmm:

Αχ παντα με τη γλυκεια κουβεντα στα χειλη Αναστασια μου.Χρυσος ανθρωπος,ανεκτιμητη φιλη μου.
Καλή μου δεν πας πίσω κι εσύ. Δίνεσαι τόσο πολύ στους ανθρώπους.!!! Με το καλό όλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back