ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.601 31-12-08 13:08 και συμπληρωνω.... Αντε βρε Νεκταριιιια μας... βγαλε μας τα μωρααακια μας πια, μας πιανει μια μανια... μας κρατας, μας κρατας σε αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.602 31-12-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και συμπληρωνω.... Αντε βρε Νεκταριιιια μας... βγαλε μας τα μωρααακια μας πια, μας πιανει μια μανια... μας κρατας, μας κρατας σε αγωνια Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.603 31-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.604 31-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Νεκταρια έγραψε: #2.605 31-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.606 31-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ESTELLE έγραψε: #2.607 31-12-08 14:42 Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και συμπληρωνω.... Αντε βρε Νεκταριιιια μας... βγαλε μας τα μωρααακια μας πια, μας πιανει μια μανια... μας κρατας, μας κρατας σε αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.602 31-12-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και συμπληρωνω.... Αντε βρε Νεκταριιιια μας... βγαλε μας τα μωρααακια μας πια, μας πιανει μια μανια... μας κρατας, μας κρατας σε αγωνια Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.603 31-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.604 31-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Νεκταρια έγραψε: #2.605 31-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.606 31-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ESTELLE έγραψε: #2.607 31-12-08 14:42 Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και συμπληρωνω.... Αντε βρε Νεκταριιιια μας... βγαλε μας τα μωρααακια μας πια, μας πιανει μια μανια... μας κρατας, μας κρατας σε αγωνια Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.603 31-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.604 31-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Νεκταρια έγραψε: #2.605 31-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.606 31-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ESTELLE έγραψε: #2.607 31-12-08 14:42 Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.604 31-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Νεκταρια έγραψε: #2.605 31-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.606 31-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ESTELLE έγραψε: #2.607 31-12-08 14:42 Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχα καλο κι'αυτο για να δουμε κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον[/qu Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε...... Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη . Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε Click για ανάπτυξη... ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Νεκταρια έγραψε: #2.605 31-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.606 31-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ESTELLE έγραψε: #2.607 31-12-08 14:42 Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.606 31-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ESTELLE έγραψε: #2.607 31-12-08 14:42 Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ESTELLE έγραψε: #2.607 31-12-08 14:42 Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.608 31-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!Sorry Νεκταρία μου... Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις! Click για ανάπτυξη... τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η ESTELLE έγραψε: #2.609 31-12-08 14:50 Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.610 31-12-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα.. Click για ανάπτυξη... κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η gatouni έγραψε: #2.611 31-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Νεκταρια έγραψε: #2.612 31-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ποια γρουσουζα ηταν? Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε?? νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote] σαν γαιδουρι φορτωμενο που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.613 31-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! Click για ανάπτυξη... Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο 15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Νεκταρια έγραψε: #2.614 31-12-08 15:34 Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #2.615 31-12-08 15:34 Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Νεκταρια έγραψε: #2.616 31-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι. Φιλιά πολλά σε όλους Click για ανάπτυξη... Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #2.617 31-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε. Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. Πως πάει η γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.618 31-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ωραια πολυ ωραια εχει και αλλο η αλλα λογικα ε? τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια αχ αντε καλη μας γατουλα αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η staman2 έγραψε: #2.619 31-12-08 15:56 Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια. Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ. Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!! Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο EL GATO έγραψε: #2.620 31-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαραστασηΕμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα Click για ανάπτυξη... Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια. Αντε περιμενουμε τη συνεχεια. Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.