Τα Μaine Coon-άκια!!

και συμπληρωνω....

Αντε βρε Νεκταριιιια μας...
βγαλε μας τα μωρααακια
μας πια, μας πιανει μια μανια...
μας κρατας, μας κρατας σε αγωνια:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και συμπληρωνω....

Αντε βρε Νεκταριιιια μας...
βγαλε μας τα μωρααακια
μας πια, μας πιανει μια μανια...
μας κρατας, μας κρατας σε αγωνια:P

Αχαχαχαχα:lol:
καλο κι'αυτο:up:
για να δουμε:hmm:
κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον:D[/qu
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.
Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε......
Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη .
Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε:lol:

κατι θα μαθουμε οπου να'ναι μαλλον:D[/qu
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.
Καποια ψυχη ειπε οτι θα κανουμε ρεβεγιον και θα ξεγενναμε......
Ταχω παιξει κουτουλαω....ελεγα να κοιμηθω το μεσημερακι αλλα δεν το βλεπω.....εκει που φαινεται οτι θα γεννησει ,εκει τα παραταει.Περιμενω να μου φερουν ωκιτοκινη .
Αυτα νεοτερα σε λιγο η μαλλον να ρωτησω τη Μπειμπυ ποτε θα εχουμε:lol:
ποια γρουσουζα ηταν?:mad::whistle:
Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε??
νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?

Αντε μαρι Baby... με την αντιστροφη μετρηση του ετους θα παει να τα κουτσουλησει μωρε??
νεκ ειναι πολυ φουσκωμενη?[/quote]
σαν γαιδουρι φορτωμενο:lol: που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω:lol:

σαν γαιδουρι φορτωμενο:lol: που το βρισκω το γελιο η ατιμη.....και τις δουλειες μου εκανα,και μαγειρεψα,φτου μη με ματιασω:lol:
εχω μια λεκανη για σιδερο...να στη φερω?:P:lol:

Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!:lol::lol::lol:Sorry Νεκταρία μου...:(
Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις!:up:

Εγώ η γρουσούζα το είπα για την Πρωτοχρονιά!!Είμαι και Ζυγός παναθέμα με!Μια εγώ κι ένας ο Μητσοτάκης!!!:lol::lol::lol:Sorry Νεκταρία μου...:(
Γιούλη έσκασα να γελάω πάλι με τα στιχάκια σου!!Είσαι φανταστικη!!Θα το ξέρω αλλη φορά όταν θα είμαι χάλια θα σε βάζω να μου στέλνεις διάφορα να με φτιαχνεις!:up:
τοτε ειμαστε 2 οι γρουσουζες...κι εγω της το'χα γραψει...κανονισε να μπαινει ο χρονος και να γεννατε:P
μετα τον Καβαφη Στελλα μου εγω:P:P:lol:

Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..:(Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα..:P:P

Σας αφήνω για την ώρα..πάω να στρώσω τραπέζι..Είμαι χάλια με ημικρανία σήμερα και ίσως την πέσω για λίγο πιο μετά..:(Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα γιατί Γιούλη αντί για ευχές βρίσιμο θα ακούμε απο τη Νεκταρία αν το τραβήξει η Baby πολύ σήμερα..:P:P
κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! :P:up:

Έυχομαι σύντομα να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια. Και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.
Καλή Χρονιά με γερά Κουνάκια από τη συνονόματή σου:D.

κι εγω...αντε Baby βγαλε μας τα Babies!!! :P:up:
Μπορει η Στελλα να ειναι ζυγος,αλλα εγω εχω το αστρο το λαμπρο:)
15.25 ηρθε στον κοσμο ενα κοκκινο αγορακι κι επεται η συνεχεια:P

Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαρασταση:(Εμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα:cool:

Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι.

Φιλιά πολλά σε όλους :)

Μειν κουνάκια ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με υγεία και χαρά! Και Νεκταρία μου έυχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η γέννα/περιπέτεια για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! Και να μην αλλάξεις τον χρόνο σου έτσι.

Φιλιά πολλά σε όλους :)
Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε.
Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε.
Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

:D:D:D

Εγώ δεν κοιμάμαι. Το βράδυ στο κάτω κάτω θα την βγάλουμε παρείστικα. Αν νυστάξω κοιμάμαι κιόλας κάνα δίωρο και μετά ξυπνάω και συνεχίζω. :lol:

Με επιτραπέζια θα την βγάλουμε και πολύ φαγητό. :P

Πως πάει η γέννα?

Μαρι που ειστε?πηγατε ολοι για υπνο εε? ωραια συμπαρασταση:(Εμ βεβαια πως θα κανετε ρεβεγιον με προσωπα τσαλακωμενα:cool:

Ωραια πολυ ωραια:up:
εχει και αλλο η αλλα λογικα ε?:hmm:
τι υπολογιζετε κ.Νεκταρια:)
αχ αντε καλη μας γατουλα :happy:
αντε να ξεκουραστει η μανουλα σου:/: αλλα κι'εσυ κανε και τα υπολοιπα να χαλαρωσεις:D,αντε σπρωξε λιγο ακομα,σπρωξε ντε:lol:

Κουνάκια χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!
Να εισαι ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και με υγεία και ομόνοια.
Να σου ζήσουν τα υπέροχα μωράκια. Μπραβο στην Μπέιμπυ.
Το πουλάκι μου όπως τα έλεγες ταλαιπωρείται.... Αλλα κι εσύ στο πλάι της με κουράγιο κ υπομονή της συμπαραστέκεσαι. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου Νεκταρία. Και μετά μου λες, πώς να μην τα λατρεύεις τα μικρά, όταν ενα ένα τα έχεις πιάσει εσύ πρώτη στα χεράκια σου τα πονεμένα, και τα έχεις βοηθήσει να παρουν την πρώτη τους ανασουλα!!! Πώς να μην χαίρεσαι για το καθένα απ΄αυτά όταν βρουν τη σωστή οικογένεια!!!
Ως τώρα έχουμε τρία Ε? 2 αγόρια κ μια κορούλα!!! Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε. Σας φιλούμε οκογενειακώς όλοι μας, όλους σας!!!!!

Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια.
Αντε περιμενουμε τη συνεχεια.

Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back